2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

elexir

celebi

Eren Can

Artık teknik direktör belli olsun da transfer yapalım ... Bu borçlardan kurtulmamızın tek yolu süper lige çıkmak olduğundan süper lige çıkmak için de transfer yapmak gerekiyor. Samsunsporum hakkında ne hayırlısıysa o olsun  :-\

cakir55

Besim hoca ile olacak iş değil o gidip doğru düzgün kaliteli bir isimle anlaşılsin Yılmaz Vural olabilir.

teksas3455

Ben çok karamsar değilim on milyonluk bütçe oluşturuldu. Emin Başkan gerekeni yapar bana göre. Ancak hoca gerçekten önemli iyi bir Hoca ve ligin biraz üstünde bir takım ile Rahat rahat şampiyon oluruz. Birkaç maç yeter taraftarı havaya sokmaya :)

lato

Geçen sene olumsuzluklar yaşanmasa süperligde olabilirdik ama bu sene geçen seneye göre daha zor geçecek. Ligden düşen Ordu Mersin İbb kadrolarında bu lig için kaliteli futbolcuları tutuyor bizim düştüğümüz seneki durumu yaşamıyorlar. Urfa, A. Demir, Adana belki Buca bu sene de sağlam olurlar. Yani bu sene bu ligde şampiyon olan ya da süperlige çıkan takım seneye 3 4 takviyeyle süperligin tozunu attırırsa şaşırmamak lazım.

Stoper

Erhan hoca Giresunspor'dan bize geldiginde Erdem Şen ve Soner'i de getirmişti.Bu transfer politikasını devam ettirecek sanırım.

Gaziosmanpaşalı3455

her sene muhtemel futbolcu yada teknik adam alınırken belli isimler konuşulurdu şurda kongreye ramak kalmış kimse gelecek gelecek teknik adam konusunda birşey bilmiyor :-X

King1965

Stoper

Soner Şahin twitter'a yazmış "şuan öyle birşey yok"

PTT ligi için ideal bir kaleciyi kaybedersek üzülürüm.Takım da kalacağına inanıyorum.

engiz

Stoper

Alıntı@futboldadevrim

Samsunspor'da teknik direktörlük için düşünülen ilk isim Levent Eriş...

Ahmeti

Levent Eriş mi ?
Hedef 1. Lig'te orta sıralara oynamaksa Levent Eriş ismi çok iyi ama hedef süper lig ise kesinlikle yetersiz kalır. Bana göre ha Besim Durmuş ha Levent Eriş

cakir55

Levent Erise olumlu bakiyorum iyi bir kadro ile süper lige çıkartır bizi.