Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Samsunspor'un kongresi oluyor bi tane canlı veren yok dimi yazıklar olsun böylemi büyük kulübüz biz.

Özcan İNAN

Alıntı yapılan: King1965 - 13 June 2013, 15:29:39
bırının musadesıne gerek yok diyebiliorum

Doğrudur bilmediğimden dolayı sordum bakalım umarım birisi canlı verir de takip ederiz..

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: King1965 - 13 June 2013, 14:42:52
Bn flash player uzerınden yayın acabılırım. UstreamTv yı pek kullanmadım Adobe Flash Player Encoder ' le yapıyorum. işte Gereksinim kamera + İnternet  Notebook uzerınden yapılabılır.   Siteyede koydukmu mıllet bakabılır

O zaman yayını senden bekliyoruz kardeş..  :D

King1965

Benım ıcın sıkıntı yokda saat gelmıs 15:50'ye

İnternet ve kamera yok ki bnde olsa zaten önceden gider ben ayarlardım oraya herseyı

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: King1965 - 13 June 2013, 15:47:09
Benım ıcın sıkıntı yokda saat gelmıs 15:50'ye

İnternet ve kamera yok ki bnde olsa zaten önceden gider ben ayarlardım oraya herseyı

Off nereden izleyeceğiz ya.. Kanallar kongreyi neden vermez, En fazla bir saat sürer yayın..

Stoper

Samsunspor'un Derdi Ne ?

Son 10 yıldır, Samsunspor'un derdine çare bulmak için, neler konuşulmadı, neler yapılmadı, kimler önayak olmadı...

Ama yine de olmadı, olmadı, olmadı...

Herhalde, Samsunspor kadar sık kongreye giden başka bir takım da yoktur... Her kongrede çok şey söylenip, çok şey yapılmaya çalışılmasına rağmen hep hüsran olmuştur sonuç..

Ve her kongre öncesinde veya sonrasında Samsunspor'un derdinin teşhisi "PARA" olmuştur...

Bu teşhis temcit pilavı gibi önümüze getirilmiştir hep...

Doğru, para mutlaka önemli...

Ama bence Samsunspor'un derdi para DEĞİL, akıl ve yürek...

Şöyle geriye dönüp baktığınızda hatırı sayılır zengin iş adamlarımızın kulüp yöneticiliği yaptığını görürsünüz... Yine geriye dönüp baktığınız da onların da hüsran yaşadığını görürsünüz...

Demek ki başarı için sadece Para yetmiyor...

Akıl, yürek, inanç ve değerlere mutlak sadakat.... İşte başarının sırrı bu...

Yöneticilik para ile satın alınabilecek bir yetenek değildir...

Başarı da, para ile satın alınamaz...

Aslında Samsunspor'un şu son 12 yılına baktığınızda tam bir komedi yaşandığını görürsünüz... Neden mi?

Var olan yönetim kurulu parasızlık ve başarısızlık nedeniyle istifa eder ya da kongreye gider... Ama yine aynı kişiler yönetime aday olur... Tıpkı şimdiki başkan gibi... Böyle bir komedi var mı Allah aşkına...

Madem tekrar aday olacaktın niye istifa ettin veya kongreye gittin... Madem istifa ettin veya kongreye gittin, niye tekrar aday oldun...

Ne değişiyor bu süreçte?.. İnanın çok merak ediyorum... Sonra birileri çıkıyor diyor ki; "Destek verilirse (maddi olarak) ben aday olurum.." İyi de başkalarının desteği ile yönetici olunuyorsa ben de yönetime adayım... Ne eksiğim var ki sizlerden...

Ve bir şey daha dikkatinizi çekti mi; Son 10 yıldır hep aynı 50 kişi talip Samsunspor'u yönetmeye... Kardeşim madem para yok, madem Samsunspor'u yönetirken çok acı çekiyorsunuz, niye hep siz talipsiniz bu kulübü yönetmeye..

Mazoşist misiniz siz?...

http://www.gazetearena.com/samsunsporun-derdi-ne.html

EMİN KAR NE DEDİ ?

Dünkü Samsunspor ile ilgili yazımı yazarken hiçbir şekilde şahısları hedef almamış, genel bir bakış açısı ile durum değerlendirmesi yapıp fikirlerimi söylemeye çalışmıştım Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda...

Ancak sayın Emin Kar, ya yazımı sindire sindire okumamış ya da çevresindekilerin ve belki de basın danışmanının dolduruşuna gelmiş olacak ki, dün bana telefon açıp hem hakaret etti hem de tehdit...

Peki Emin Kar telefonda bana neler söyledi?

Yorum yapmadan işte sayın Emin Kar'ın ifadeleri;

Emin Kar: " Sen Samsunspor'a üye misin?"

Benim cevabım ; "Hayır"

Emin Kar: "O zaman konuşma..."

"220 Liran varsa üye ol seni de yönetime alayım."

"Adam olsan Belediye'den kovulmazdın."

"Ben sana Perşembe günkü kongrede gösteririm.."

"Sen televizyoncuyken benimle röportaj yapmak için az mı peşimden koştun *******." Vs..

Cümleler bunlar...

Ancak ben hala sayın Emin Kar'ın bu cümleleri  kendi özgür iradesi ile sarfettiğine  inanmıyorum...

Yanındaki akıl danıştıkları işlerini gerçekten iyi yapıyor olsalardı;

*Benim Belediyeden kovulmadığımı hala çalıştığımı bilirlerdi... Emin bey bir gün isterse makamımda kendisine çay ikram etmek isterim... Ayrıca adamlığımı sorgulayacak olan kişi de kesinlikle sayın Emin Kar ve avanesi değil...

*Televizyonculuğum döneminde sayın Emin Kar ile herhangi bir röportaj yaptığımı hiç hatırlamıyorum, kaldı ki Emin beyle hiç karşılaşmadık da...

*Perşembe günü bana kongrede ne gösterecek onu da çok merak ediyorum...

Şimdi size seslenmek istiyorum sayın Emin Kar...

Birincisi kamusal bir yönetimde iseniz eleştirileri hazmetmeyi ve onlardan ders almayı öğrenmelisiniz... Kaldı ki ben yazımı yazarken sizi asla hedef almamıştım ama siz kendinizi durup dururken hedef haline getirdiniz...

İkincisi ben bir bireyim ve beğenseniz de beğenmeseniz de hakaret etmeden fikirlerimi söyleme özgürlüğüne sahibim..

Üçüncüsü yazdıklarım size göre doğru değilse, hakaret içeriyorsa, suç unsuru varsa açıklamanızı gönderir, gereğini yaparsınız..

Her yazılan ve hoşunuza gitmeyen yazı ya da fikir sonrası mahalle kabadayıları gibi telefon açıp hakaret etmek, tehdit etmek size yakışmıyor... Bu kadar tahammülsüzken stres dolu bir kurumu nasıl yöneteceksiniz...

Bakın ben tam 13 yıl Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ın basın danışmanlığını yaptım... Öylesine büyük ve siyasi bir kurum hakkında, yüzlerce eleştirel haber ve yazı yayınlandı.. Hatta gerçekle alakası olmayan kasti suçlamalarda bulunuldu... Ama ne sayın Başkan ne de ben hiçbir gazeteci arkadaşımızı arayıp da, bunu neden yazdın, nasıl yazarsın, seni şöyle yaparım böyle yaparım deyip tehdit etmedik, hakaret etmedik...

Eleştiriye tahammül edememek, eleştiri karşısında hakaret ve tehdit etmek zayıflıktır...

Unutmayın Eleştirinin olmadığı yerde gelişim olamaz... Eleştirilerden pay çıkartırsanız doğru yolu görebilirsiniz...

Gerçi ben niye yazıyorum ki bunları... Ben kimim ki benden akıl alasınız...

Hoşçakalın sayın Emin Kar... Yolunuz açık olsun...

http://www.gazetearena.com/emin-kar-ne-dedi.html

berusa55

Shane_Falco

Gazetecisi gazetecilikten,Televizyoncusu televizyonculuktan anlamıyor. Böyle bir olay olabilir mi bu kongreyi yayınlamayı nasıl akıl edemezsin sen arkadaş...

Gaziosmanpaşalı3455

aradım yayını adam ne kongresi diyor..dalga gecer gibi.sana o samsunda ekmek yedirenlerin allah ne diyim yaaa >:(

Gaziosmanpaşalı3455

sözde bunlar samsunun yerel kanalı olacak ver anca reklamı  bunlara.en cok ta sanki adam alay edercesine kuçumsercesine dedi ya samsunun kongresimi nezaman diye amma ayar oldum o an .belliki rum takımını tutuyor!!!!

Stoper

Facebook'da ki sayfa sahipleriyle iletişime geçip,AKS'yi telefon yağmuruna tutalım,kınayalım.

cgr

Canik belediyesi başkanı Osman Genç şu an konuşuyor. Sizlere müjdeli bir haber verelim :)

Yeni yapılan Belediye Binası ve Meydanın altında bulunan Otoparkın işletmesini Samsunsporumuza verdi

mehmet yılmaz

Canik bld. Baskanimiz osman genc mujdwyi verdi. Yeni yapilan demokrasi meydaninin otoparkini samsunsporumuza vereceklerini soyledi.

Özcan İNAN

Allahım sonundaaa beee çok şükürr :) Abi sonunda şehrinin takımına sahip çıkan belediyelerimizin olması ne mutlu bize umarım verilen sözler tutulur...

berusa55

Bravo Osman Genç. Helal ve örnek olsun diyelim.