Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

samsunum

Ben şöyle insanları bi türlü anlayamıyorum,çözemiyorum.. :kafa: >:(. bugün emin kara atıp tutanlar geçen sene kayyuma doğru giderken neredeydiler ? kulübün yolunu bilmeyen, kulübe üye olmayan adamlar bugün gelmiş ahkam kesiyor... yazık...

emre__ss

cakir55

Kulup kayyuma gıderken nerdeydın ? Aday nıye olmadın o zaman ?

kumköylü ahmet

Gaziosmanpaşalı3455

teksas3455

Söylediği bazı sözlerde hakkı var. Ama kendisi gelse ne olacak? Parası olmasa da futboldan anlayan bir başkanımız var. Ayrıca bu takıma kimse sahip çıkmaz iken nerede idin? Herkes kendi işini yapsın sen git köşede köşe yazısı yaz dur başkanlık sana göre değil ;)

Gaziosmanpaşalı3455

biraz önce aks tv yi aradım. çıkan arkladaşa kongreyi canlı verecekmisiniz diye sordum. şahıs ne kongresi felan bizim haberimiz yok gibi laflar söyledi. bu arkadaşlar samsunda yaşamıyorlarmı acaba.bugun bu yayını vermeyen aks tv şiddetle kınıyorum :kafa: :kafa: :x((

Gaziosmanpaşalı3455

sözde samsunun tv kanalları kusura bakmayın ben kendimce bu kanalları boykot ediyorum.bundan sonrada izlemiyecem. bugün samsunsporla ilgili samsunun yerel kanalı olarak bizlere hizmet veremeyecekse bize lazım değil bu tip kanallar...

yirmiuc

King1965

Yok Böyle Birşey ya !!! Kongreyi Kanal S Televizyonuda vermiyor nasıl iş bu ya. Versinler bana internet bir de kamera bugun canlı yayın yapım internet üzerinden . olmaz böyle bırsey

King1965

Bn flash player uzerınden yayın acabılırım. UstreamTv yı pek kullanmadım Adobe Flash Player Encoder ' le yapıyorum. işte Gereksinim kamera + İnternet  Notebook uzerınden yapılabılır.   Siteyede koydukmu mıllet bakabılır

Gaziosmanpaşalı3455

inşallah şu sözde samsunun yerel tv si olacaklara sözüm ....samsunda boşa ekmek yediriyorlar size !!

Özcan İNAN

Canlı yayına müsade verirlerse yapabilecek biri varmı ustreamden felan...

King1965