Şafak Başkan'a

Başlatan liseliler, 26 October 2007, 19:40:32

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

valla ne diyeyim helal olsun şafak başkanımıza.kendisini daha önce bursada tofaş panasonicsamsun basket maçında görmüştüm.bize bayrak vermişti ve bizimle ilgilenmişti.kişiliği çok düzgün ve taraftarlarla çok iyi diyoloğu olan biri bunu herkez biliyor zaten.şafak başkanım çok iyi işlere imza atıyor.başkanım seni seviyoruz

ozkan17

arkadaslar sakın ha ıkıde bı mıllet aramasın baskanımızı senmısın snmısın dıye adam en son dalga mı gecıyonuz dıcek..BU SITEDE KIMSE KIMSEYE YALAN SOLEMEZ O NE OLE GERCEKDEN BASKANIN NUMARASIMI BU DIYE..arkdaslar bence bayramda seyranda hastalıkda saglıkda bı tebrık yada dılek mesajı en guzelı olur

ozkan17

ayrıca baskanımızdan sıteye uye olarak olaylar yada yorumlar,dusunceler hakkında fıkırlerını beyan etmelerını rıca edıyorum..emınım zamanı yokdur buna ama bu bır rıcadır sade dusuncelerımızı ogrenmek ıstemenız bıle bızım sızlere olan guvenımızı yuzbınlerce kat daha artırır baskanımız..

Tribün_ali

Helal olsun vallahi başkana bir acaba ikinci ismail uyanık olabilirmi
benim bu zaman kadar en sevdigim en baba başkan ismail uyanık

mctlçy

bu arada yönetici şükrü KOÇ 2ay hak mahrumiyeti ve 5bin ytl,kaelci antrenörümüz mehmet BAYRAKTAR ise 2maç ceza almışlar...

supporter

bu arada bazı arkadaşlarca yanlış anlaşılan bir nokta var galiba;  başlıkta konusu geçen sezgin gümüş değil ikinci başkanımız şafak gedikoğlu'dur.

Kadir ÇELEBİ

Dun aksam saatlerinde şafak baskan'a mesaj yoluyla ulastım kendisine taraftarla iç içe omuz omuza durusunu takdir ve tesekkur iceren bir mesajdı MALatya macıyla ilgili bizlerin dusuncesini ve beklentisinide dile getirdim.. aslında beklemedigim bir ilgiyle karsılastım ne yalan soyliyim cevap gelmesini beklemiyodum acıkcası  mesajımın hemen ardından şafak baskan cevap yazdı ====> Sagol kadir kardesim insallah malatya macınıda kazanırız.. guzel dileklerin icin tesekkur ederim sevgiler..

ben bu yakınlıgı icin kendisine burdan tekrar tesekkur ediyor basarılarının devamını diliyorum..

bu arada eklemek istedigim bir husus daha var malum tirubun sorunlarımız var bunlardan biride taraftar guruplarının birlesmesi daha guclu saglam bir taraftar gurubu olusturma temmennileri bu anlamda yonetimimizden ''calısmalar bekliyoruz'' eger bu gerceklesirse yeni nesil arkadaslarımızı samsunsporumuza daha fazla kazandırıcaz, rakip taraftarlarca ornek alınan bir tiribun haline gelicez, stad icinde guzel hos goruntuler olusturucaz, hepsinden onemlisi birlik beraberlik duygularımız dahada artıcaktır..

Tribün_ali

Alıntı yapılan: "mctlçy"bu arada yönetici şükrü KOÇ 2ay hak mahrumiyeti ve 5bin ytl,kaelci antrenörümüz mehmet BAYRAKTAR ise 2maç ceza almışlar...

Bilgin için saol kardeş sanki bu adamlar hakem dövdü fedarasyon yine bir takım oyunlar oynamaya başladı takım güzel gittimi mutlak bu gibi olaylar oluyor ya hakem hakkımzı yiyor ya da bu tip olaylar