Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

UEFA dün meşhur şike olayları kapsamında Fenerbahçe be Beşiktaşı disiplin kuruluna vermiş. Adı geçen yöneticiler de aynı şekilde disiplin kurulundaymış. Bununla birlikte  Sivasspor, Eskişehirspor, Karabükspor, İstanbul BŞB ve Ankaragücü, hapis cezası alan diğer yöneticiler, teknik direktör, futbolcular ve menajerlerle ilgili de olası cezalandırma durumu varmış.

Desiqner

Daha önce kazandığım belli olmasına rağmen atanmayı bekliyordum.
Samsun Adliyesine Zabıt Katibi olarak atamam yapıldı.Bundan sonra Samsunda olacağım ve sitemizin çalışmalarına katılmaya çalışacağım İnşallah :)

Theofanis Gekas

11 June 2013, 12:54:49 #37037 Son düzenlenme: 11 June 2013, 13:14:22 Theofanis Gekas
tek hayal kırıklığına uğramayan benim galiba ne bir yazı yazdım foruma ne bir sosyal medya paylaşımı.gelmeyeceğini adım gibi biliyodum.yediğimiz kazıklardan sonra profesyonelleştik,hala tecrübe kazanmayan arkadaşlar var :)

55_OrHaN_55

"Akıllanmayan" demesek şuna?

samsunmania

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 11 June 2013, 12:54:49
tek hayal kırıklığına uğramayan benim galiba ne bir yazı yazdım foruma ne bir sosyal medya paylaşımı.gelmeyeceğini adım gibi biliyodum.yediğimiz kazıklardan sonra profesyonelleştik,hala akıllanmayan arkadaşlar var :)

Güzel kardeşim ettiğin laf biraz ağır kaçtı. Belki senin bilmediğin, bizim bildiğimiz ama söyleyemediğimiz şeyler vardır? Bire bir olayı takip eden arkadaşlar var. Bir şeyler oldu ki burada paylaşıldı. Şimdi böyle konuşup da milleti galeyana getirmenin bir manası yok. Bizim yediğimiz kazıklar Ankara Samsun gidiş geliş 4 şerit otoban olur. Tecrübesi ve kulüple ilişiği çok fazla olan insanların da onayladığı, istediği bir husustu, olmadı. Bu açıdan bakarsan daha hoş olur.

Theofanis Gekas

mizahi olarak söyledim kesinlikle başka bir anlam aramayın altında gülücükte koydum sonuna,rahatsız olduysanız hemen sileyim

samsunmania

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 11 June 2013, 13:13:44
mizahi olarak söyledim kesinlikle başka bir anlam aramayın altında gülücükte koydum sonuna,rahatsız olduysanız hemen sileyim

İnsanlar çok üzgün, hassas ve aralarında da yaşı baya geçkin insanlar var. Düzeltirsen çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Lusage

Alıntı yapılan: Desiqner - 11 June 2013, 11:50:01
Daha önce kazandığım belli olmasına rağmen atanmayı bekliyordum.
Samsun Adliyesine Zabıt Katibi olarak atamam yapıldı.Bundan sonra Samsunda olacağım ve sitemizin çalışmalarına katılmaya çalışacağım İnşallah :)

Hayırlı olsun. Allah kolaylık versin sevgili Meslektaşım. =) Bende Ankara'dayım zor iş vesselam. Özelden AB sicilini atarsan sevinirim.

King1965

celebi

NURULLAH SAĞLAMDA OLMAYACAK ARKADAŞLAR

GökhanÇağlar

Besim Hoca'yı geri çağıracağız böyle giderse  :)

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 11 June 2013, 14:02:01
NURULLAH SAĞLAMDA OLMAYACAK ARKADAŞLAR

para var= huzur var.
Bu denklem hep tutardı. Bu ne biçim iş anlamadım kardeşim. Elimizi attığımız kuruyor.

cakir55

Bakican55

Yücel ildiz diyorum o kadar gelsin takımın başına uçarız adam 1 senedir takım çalıştırmıyor karabükte çok iyi bir başarı yakalamıştı emenikeyi bulmuştu bize de bir emenike bulursa hem lige çıkar hemde iyi bir paraya satarız borçlarımızı öderiz yönetimdeki abilerim bence irtibat kurmalısınız

cakir55

Alıntı yapılan: Bakican55 - 11 June 2013, 15:20:36
Yücel ildiz diyorum o kadar gelsin takımın başına uçarız adam 1 senedir takım çalıştırmıyor karabükte çok iyi bir başarı yakalamıştı emenikeyi bulmuştu bize de bir emenike bulursa hem lige çıkar hemde iyi bir paraya satarız borçlarımızı öderiz yönetimdeki abilerim bence irtibat kurmalısınız
yücel ildiz emenikeyi falan bulmadı emenike gençlerbirliğine gidecekti beğenmedıler adamı en son karabüke önerdiler ışte bulma işi falan yok