Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Samsunspor forumunda siyasetin her türlüsünden rahatsızım.. varsa bir tepkiniz ya da tepkiye karşı tepkiniz bunun için lütfen özel sayfalarınızı kullanınız..

Ajan

Siyasi bir şey değil bana göre sadece taraftar camiamıza bir sitem olarak Cumartesi günü Atakumda'ki protesto gösterilerinde insanlar Gfb Samsun oluşumunun davulunun ve önderliğinin arkasında yürüyorsa Samsun Samsunsporludur veya bu şehrin en büyük kitle sivil toplum örgütünün Samsunspor taraftarı olduğu olgusunun tekrar gözden geçirilmesi gerek.

Stoper

Trabzonsporlu İsmail Başaran yine sallamış..

SAMSUNSPOR KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİLDİR

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar sezon biter bitmez "Ben yokum" dedi, genel kurula gidileceğini açıkladı.

Açıkladı da sonra ne oldu?

Birileri toplanıp durdu.

Samsunspor'a yönetici aradı.

Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı İş adamları bu toplantılara katıldı.

"Ben şunu destekliyorum ben bunu destekliyorum" söylemleri medyada yer aldı.

Sonunda ne olduysa oldu, "15 gün önce ben yokum" diyen Emin Kar yeniden aday olduğunu açıkladı.

Maden aday olacaktın neden yokum dedin birader?

Ne yani birilerine sünnetçi korkusu mu verdin.

"Yokum" demen için bir neden de yoktu aslında.

"Varım" derken de önce, sezonun son karşılaşmasının yani Samsunspor ve Adana Demirspor karşılaşmasının hesabını ver birader...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı, kendi başkanlığı döneminden, "tribünlerin Fenerbahçe'ye satıldığı dönemden yani" sonra Samsunspor maçında gören var mı?

Sen, hiçbir karşılaşmaya gelmeyeceksin, sen malum (A) takımı davasının ilk sanıklarından olacaksın ve yangılanman sürecek, sonra da çıkıp ortaya sözüm ona Samsunspor'a yardım için toplantılara katılacaksın.

Yemezler...

Bu toplantıların altında kesin bir hinoğlu hinlik vardır.

Ya Samsunspor'un önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinde malzeme olması için uğraş veriliyor veya birileri Samsunspor'un kayyuma devrinden feci şekilde korkuyor.

Neden acaba?

http://hedefhalk.com/root.vol?title=samsunspor-kimsenin-oyuncagi-degildir&exec=page&nid=544270

özkan

istanbul sarıyerde ikamet eden bir arkadaşımız varmıdır forumda?

feticalik

Köşe yazarı olmak da çok güzelmiş he, oturduğun yerden başkana,bakana, belediyeye salla dur :)

south_london

Alıntı yapılan: Ajan - 05 June 2013, 17:58:52
Siyasi bir şey değil bana göre sadece taraftar camiamıza bir sitem olarak Cumartesi günü Atakumda'ki protesto gösterilerinde insanlar Gfb Samsun oluşumunun davulunun ve önderliğinin arkasında yürüyorsa Samsun Samsunsporludur veya bu şehrin en büyük kitle sivil toplum örgütünün Samsunspor taraftarı olduğu olgusunun tekrar gözden geçirilmesi gerek.

berusa55

Ellibeş Numara

05 June 2013, 19:11:03 #37012 Son düzenlenme: 05 June 2013, 19:14:50 Sadece Samsunsporlu
Videodaki lazın birkaç kez programını izledim.. Dobra dobra konuşan bir adam.. Herkes yazmış çizmiş, bende kendi düşüncemi yazıyım bari.. Birilerine rant sağlamak istedikleri ortada, bu insanların İlk üç gün yaptıkları eylem beni sevindirdi. Ondan sonraki günlerde ortalık karıştı. Eylem veya yürüyüş yapıyorsan eğer, sağa sola zarar vermeyeceksin kardeşim.. Sağ sol yıkıldı, yakıldı. Bu zarar devletin hazinesinden çıkacak. Mevcut hükümette bizden zamlar yaparak alacak.. Son iki-üç gündür polis ile vatandaşlarımızı birbirlerine düşman etmeye çalışıyorlar aman ha bu oyuna gelmeyelim.. Seçimle gelen, seçimle gitmeli. Yinede bu konuyu kapatalım derim.. Çünkü her görüşten insan var.. Kendi şahsi fikrim bu olaylarla ilgili yazıları veya videoları facebookta ve twitterda paylaşalım renkdaşlar..

Mert

kalptenþimþek

öğrencilerimizin resim sergisinden..çocuğa ilham gelmiş.. :)

emre

kardeşimi tanıyanlarınız var, büyüdü sbs'ye girecek beyler.  :) Duanızı eksik etmezseniz sevinirim bu gece  :)

berusa55

05 June 2013, 20:10:35 #37016 Son düzenlenme: 06 June 2013, 13:27:26 berusa55
Alıntı yapılan: Mert - 05 June 2013, 20:03:32
Abi bu futbol takımları için de mi geçerli acaba bir de buna bakın isterseniz.

http://spor.gazetevatan.com/fenerbahce-ve-besiktasa-transfer-yasagi/543860/5/Spor

Yok kardesim; basketbol takimlari icin FIBA'dan velen bir ceza. Gazetevatan sagolsun Samsun Basketbol yazacagina Samsunspor yazmis. :kafa:

King1965

sımdı bu ankaraspor lıge gerı mı döndü ? Yani 19 takımlı mı olacak ptt 1. lig

yirmiuc

evet , seneye 19 takim olacak diye biliyorum ben de.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

samuray

yine 3 takım düşecek 3 takım çıkacak o halde her hafta bi takım bay bu ptt 1. lig.in bir ay daha uzaması demek 34 haftada tamamlanan lig 38 haftada bitecek