Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

05 June 2013, 14:30:58 #36990 Son düzenlenme: 05 June 2013, 14:34:41 SametYýlmaz55
8-9 gündür acaba ne oluyor diye merak edip meydanlara inmeyen bir sürü insan var.bunlara akrabalarım,arkadaşlarım,üniversitedeki hocalarım dahil herkes bir anda terörist,anarşist,vatan haini,dinsiz,imansız damgaları vurmaya başladı.polis rastgele tuttuğunu götürüyor buna bende dahilim ayrıca bundan da utanmıyorum,benim yazmam gereken ifadeyi kendi yazıp zorla imzalatmaya çalışıyor,imzalamayınca kıllık olsun diye saatlerce bekletiyor,savcılığa sevk etmekle tehdit ediyor,siciline öyle bir suç işletirim ki değil devlet memuru olmak hiç bir yerde iş bulamazsın diye tehditler savuruyor,Türkiye'nin başbakanı evlerinde zor tuttuğum yüzde 50 var deyip iç savaşın fitilini ateşliyor,polislerin yanında ellerinde sopalarla dışarı çıkmış insanlar millete saldırıyor,bir tane poliste çıkıp ne yapıyorsunuz ne ayaksınız diye sorma gereksinimi duymuyor bunları yapanlar suçlu olmuyor da ben ve benim gibi düşünen insanlar mı suçlu oluyor?Başbakan sürekli haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye konuşup dururken alkışlayan milyonlarca insan şimdi yapılan bu haksızlıklara göz yumuyor,sesini çıkartmıyor.biz bu haksızlıkları dile getirince yediğimiz damgalar,joplar,biber gazları yanımıza kar kalıyor

furkan5534

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 05 June 2013, 13:34:53
siktirsin gitsin iki gram beyniyle mal mal konuşmuş.evinde milyonlar sabır çekiyormuş,dişlerini sıkıyormuş.millet sanki iç savaş çıksın diye sokaklara döküldü.kendi ne yapmış bu ülke için boş boş konuşuyor.gezi parkı ile ilgili bir şey izlemek isteyen gitsin Cnn Türkteki tarafsız bölgenin bu haftaki programını izlesin.hani o çok sevilen,Türkiye'nin yüzde 50'sini evlerinde zor tutan Başbakanın seçtiği akil insanların açıklamalarını izleyin gezi parkı için.bende çıktım sokaklara polise mi saldırdım,molotof mu yapıp attım.*** oğlanı oraya çıkanları iki dakikada vatan haini yapmış.bu mudur mükemmel olan video?

kendi üzerine neden alıyosun ki? vatan haini dedikleri insanlar eylemcilerin içindeki pravakatörler.Eylem adı altında TÜRK bayragı yakanlar, masum ınsanların dukkanlarını yakıp yıkanlar , bızım vergı odedıgımız her sabah bındıgımız otobuslerı kullanılmaz hale getırenler, Atatürk posterının yanına apo'nun resmını koyup poz  verenler, caminin içinde ayakkabıyla dolasıp bira şişlerini atanlar ve daha nicelerine soylenen bir durum.sen sadece eylemını yaptıysan nıye alıyosun ustune.ayrıca basbakan evde zorla tuttugumuz %50 var dıyo ıc savası fıtıllıyo dıyosun.merak etmeyın o ınsanlar ıc savas ıstese coktan dökulurlerdı yollara zaten.. olay agac olayı degıl gezı parkı olayıda hıc degıldı zaten, ki biz erkek olarak o parktan geçemıyorduk bile.. tinerci balici dolu!

south_london

arkadaşlar şuan evlerinde oturan 25 Anavatan partiliyi çok zor tutuyorum. İnerlerse çok fena olacak  :oyun: :deli:

feticalik

Olay halkçılık olayından çıkıp siyaset olayına giriyor ve benim bildiğim kadarıyla forumumuzda siyasetle ilgili konuşmak yasak. Biz Samsunsporumuza bakalım derim.

furkan5534

Alıntı yapılan: feticalik - 05 June 2013, 15:03:06
Olay halkçılık olayından çıkıp siyaset olayına giriyor ve benim bildiğim kadarıyla forumumuzda siyasetle ilgili konuşmak yasak. Biz Samsunsporumuza bakalım derim.

O zaman ertuğrul sağlam gelsin süperlige çıkalım çiftlik caddesinde meşaleler yakalım  :D

SametYılmaz55

05 June 2013, 15:12:57 #36995 Son düzenlenme: 05 June 2013, 15:34:39 SametYýlmaz55
Alıntı yapılan: furkan5534 - 05 June 2013, 14:59:00
kendi üzerine neden alıyosun ki? vatan haini dedikleri insanlar eylemcilerin içindeki pravakatörler.Eylem adı altında TÜRK bayragı yakanlar, masum ınsanların dukkanlarını yakıp yıkanlar , bızım vergı odedıgımız her sabah bındıgımız otobuslerı kullanılmaz hale getırenler, Atatürk posterının yanına apo'nun resmını koyup poz  verenler, caminin içinde ayakkabıyla dolasıp bira şişlerini atanlar ve daha nicelerine soylenen bir durum.sen sadece eylemını yaptıysan nıye alıyosun ustune.ayrıca basbakan evde zorla tuttugumuz %50 var dıyo ıc savası fıtıllıyo dıyosun.merak etmeyın o ınsanlar ıc savas ıstese coktan dökulurlerdı yollara zaten.. olay agac olayı degıl gezı parkı olayıda hıc degıldı zaten, ki biz erkek olarak o parktan geçemıyorduk bile.. tinerci balici dolu!

senin videosunu paylaştığın adam genelleme yaptığı için üstüme alınıyorum güzel kardeşim.Başbakanın o lafından cesaret alıp, ellerine sopaları kapıp polis yanında gezen bir sürü insan var.ben sana provokatörleri,otobüs yakanları,insanların iş yerlerine saldıranları savunmadım.senin sövdüğün kadar bende sövdüm buna emin ol.mavi karadenizdeki o sunucu olacak yalaka Ispartada yatsı ezanı okunurken slogan atan insanların ezana olan saygısından sustuğunu biliyor mu?o parktan geçemiyorduk tinerci balici dolu diyorsun ya onun muhattabı biz değiliz.bu konudaki muhattabın meydana inen normal vatandaşa güç gösterisi yapan polistir.sen oradan tinerci,balici olduğu için geçemiyorsan bunun sorumlusu o tinercilere,balicelere .... korkusundan ses etmeyen polistir

SametYılmaz55

@lato güzel kardeşim
o videodaki şahsiyet bir insana vatan haini damgası yapıştırma cesaretini bu kadar rahat buluyorsa bazı lafları duymayı göze alacak.ben kendimi biliyorum o yüzden başımı elimin arasına koyacak bir şeyim yokta neyse ben artık bir şey demiyorum hayırlı kandiller herkeze

south_london

bu forumda polis şiddetini şu yada bu sebeple savunabilen insanlar varsa Samsunsporlu değiller. Ya da maçları hep numaralıda izleyen klavyeci samsunsporlular.

SametYılmaz55

abi yemin ederim kafayı yiyeceğim ya.benim derdim bu zaten,polisin yaptıkları.daha düne kadar 1461 maçında polise herkes kaydırıyordu.şimdi polise laf demek bile siyaset konusu oldu neredeyse

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar artık bırakın şu meseleyi bu sitede tartışmayı bırakın'da bu sitedeki insanlar bir birlerini siyasi kimlikleri ile değil Samsunspor'lu oluşları ile tanısınlar. Yoksa her iki tarafında kendini haklı karşısındakini haksız görecek onlarca sebebi var. Facebook ve Twitter bunu tartışmak için müsait herkes düşüncesini görüşünü lütfen oraya yazsın.
Tribünleri birleştirmeye çalışırken kendi içimizde bari bölünmeyelim.

Karabudun

05 June 2013, 15:41:24 #37000 Son düzenlenme: 05 June 2013, 15:44:31 sener.eren
Herkesin herkesi bir yerlerde zorla tuttuğu bugünlerde konuşmamak için kendimi zor tutuyorum. :rulet: Gerçi kimsenin kimseyi zorla tuttuğu falan da yok. ;D Ortalık Dallas'a döndü de JR kim?

La koyverin, rahvan gitsin.

80lerden

Herkes siyasi düşüncesini kendine saklasın. Bizim ideolojimiz Samsunspor.
Siyasi düşüncenizi sosyal paylaşım sitelerinde yazmaya devam edin bi zahmet.

Serkan

ama harbiden benim mesajımı kim sildi gerçekten merak ediyorum;

Sercan

iyi konuşmuş ama biraz saçmalamış, özellikle köprülerin yapılma olayında baya sıçmış. Boğaz köprülerinin yapımına en çok karşı çıkan Tayyip Erdoğan değil miydi? Hatta görüntüleri bile dolaşıyor internet aleminde. Bence de bu siyasi olayların boku çıktı, kimse düşündüğünden vazgeçmeyecek sonuçta. Bizim işimiz Samsunspor, gerisi yalan. Harbi geliyor mu la Ertuğrul :)

##kdc##

beni de bi ara forumdan komple silmişlerdi, 1312..!!

@sercan;
kanka ligler bitti i*ne muhabirler haber bulamıyor sallıyor kesin, basın camiası böyle daa  :) Ertuğrul bize anca yeni takımından bir Ahmet Arı gönderir  :rulet: