TFF 1.Lig, 10.Hafta l Mardinspor 2-2 SAMSUNSPOR

Başlatan celebi, 20 October 2007, 17:15:20

« önceki - sonraki »

kayacan

Timofteye katılıyorum.Jean kardeşimizi hemen harcamayalım.Kendisiyle 3 yıl önce tanışmıştık kötü niyetli biri değildir.İnternet ortamında yazılan yazılar tek boyutlu bir resim gibi ne denmek istediği tam anlaşılamıyor.

edmontdante

Alıntı yapılan: "jean"bu satdda beraberlik iyi baksaniza nerdeyse pkk li teroristler gozukecek daglardan

Ne yalan söyleyim resmi görünce  benim de aklıma gelmedi değil.Tabiki alınan 1 puanla falan alakası yok ama bulunduğumuz dönemde o dağları görünce aklıma ilk olarak benim de aynı şeyler geldi.

King Of The North

Bu Jean kardeşimizin yazdığğı yeni bir yorum değil,daha önce de kürtlerden alış veriş yapmayın bütün ilişkilerinizi kesin diye saçma sapan şeyler yazmıştı yoksa ortamı gerdiğinden falan bahseden yok sonuçta burdaki herkes Samsunsporlu ve pkk düşmanı.
Bakın aşağıda aslen Mardinli ama eşi Samsunlu olan bir köşe yazarının yazısını kopyalacağım,tekrardan düşünmek gerekir ki tüm kürtler pkk lı değildir.

King Of The North

Köşe yazarı : Kadir Üründü

Bir tarafım Samsunspor'du!...

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde istikrarlı bir çizgi çizen Mardinspor'un bu haftaki konuğu bir tarafım olan Samsunspor'du.

Tribünleri hınca hınç dolduran Mardinspor taraftarlarının tezahüratlarıyla inleyen stadyumdan kulağıma yansıyan coşku, yüreğime inmemişti. Bunun nedeninde ise bir tarafımın Samsun oluşu yatıyordu. Kısacası merak edenler için söyleyeyim; doğduğum günden beri Mardinli ve evlendiğim günden beri Samsunlu oluşum, kime taraf olacağım konusunda sıkıntıya düşürmüştü beni...

Ben bu karmaşık duygular içindeyken, maça golle başlayan Mardinsporum oldu. Santra vuruşunu yapan  Koray'ın pası ile buluşan Burhan topu filelere gönderirken henüz maçın onuncu saniyesiydi. Mardinspor maça 1-0 önde başlamıştı sanki.

Atılan golden sonra defans ağırlıklı bir futbol sergileyen ev sahibi ekibin üzerine Samsunspor, sağlı sollu ataklarla gelmeye başladı. İlerleyen dakikalarda maça ağırlığını koyan Samsunspor'da Caner, Celil ve Serkan'ın çabaları gelecek golün habercisi gibiydi. Nitekim maçın 34. dakikası bu çabaların bir meyvesi olarak ve sahalarda ender rastlanacak güzellikte gelen golün vuruşunu ceza alanı üzerindeki rovaşatasıyla Serkan yaptı. Mardin seyircisinin şapka çıkararak alkışladığı bu gol ilk yarının da sonucunu belirlemişti. (1-1)

Mardinspor'un  ilk yarıdaki golüne inatmış gibi ikinci yarıya Samsunspor golle başladı. Maçın 48. dakikasında Samsunspor'un sol kanattan geliştirdiği atakta Serkan Aykut  ceza alanı içerisinde önce Mardinsporlu Ercan, ardından kaleci Vedat'tan sıyrılırken yere düşmesine rağmen iki hamleyle topu adeta Mardinspor kalesine iterek Samsunspor'u öne geçirdi.1-2.

Maçta geriye düştükten sonra ataklarını arttıran Mardinspor, 51. dakikada Erkan'ın kafa şutu ile  gole yaklaştı ama direk gole izin vermedi.

Direkten dönen topun ardından coşan tribünler, Mardinspor futbolcularını da coşturdu. Korkunç bir hırs ve isteğe dönüşen bu coşkunun meyvesi ise 55. dakikadaki gol oldu. Bu dakikada Mardinspor adına Koray ile gelişen atakta maçtaki ilk golü kaydeden Burhan'ın kale direği dibindeki düzgün plasesi ile maça yeniden denge geldi. (2-2)

Beraberlik golünü yedikten sonra değişikliğe giden Yücel İldiz, Sefa ile Ömür'ü oyuna dahil ederek orta sahayı Samsunspor kontrolüne aldı. Bu dakikadan sonra tamamen konrolü altına alan Samsunspor bir türlü istediği golü bulamazken, Mardinspor'un geliştirdiği ani kontra atakla üçüncü golü kalesinde görüyordu neredeyse. Neyse ki  direkler, bir kez daha Samsunspor'dan yana olmuştu.

Geriye kalan dakikalarda başka gol de olmayınca, (laf aramızda) maç benim istediğim gibi bitti ama her iki takım için kaybolan iki puana üzülmedim desem de yalan olur herhalde!...

Mardin'den Samsun'a bir puanla beraber selamlarımı göndermekten onur duyduğumu ifade ederek saygılar sunuyorum.

yönetici

Serkan hakkında Mardin maçı sonrası haberimiz..

Alıntı

Serkan Aykut eski günlerdeki gibi..

Mardin deplasmanında takımımızın attığı iki golde de tecrübeli golcü Serkan Aykut'un imzası vardı. Geçen sezonu yaşadığı sakatlık ve şanssızlıklar nedeniyle gözlerden uzak geçiren Kral, Samsunspor'da yönetim değişikliğine gidilmesinin ardından girdiğimiz 2007-2008 sezonuna iyi başladı. Serkan Aykut'un, Celil'in Samsunspor'a dönmesiyle moral kazandığı gözlenirken, şimdiye kadar gol attığı hiçbir maçı kaybetmedik. Mardinspor'a attığı ilk golde rakip cezasahası çizgisi üzerinde yaptığı rövaşata vuruşla izleyenlere parmak ısırtan Serkan, Samsunsporlu taraftarlara güzel günleri hatırlattı. Serkan Aykut bu hafta attığı gollerle, geçen hafta son dakikada kaçırdığı golün üzüntüsünü de unutturdu. Ancak Serkan'ın ayağından iki gol bulduğumuz Mardinspor deplasmanında, kalemizde de iki gol görünce beraberlikle yetinmek zorunda kaldık.

Gol krallığı yarışında önde..

Serkan 1999-2000 sezonunda attığı 30 golle Tanju Çolak'tan sonra gol krallığı tacını takan ilk Samsunsporlu oyuncu olmuştu. 30 yaşındaki golcü futbolcumuz bu sezon TFF 1.Lig Gol krallığı mücadelesini de önde götürüyor.

ahmetciray

Arkadaşlar Mardinden sevgilerle.Jean arkadasımızın yazdıklarını ilk once okudugumda uzulmedim dersem yalan olur.Sporun baglayıcı bir unsur oldugunu unutmadan Samsunsporun sahaya cıkısı ile birlikte turibundeki mardinsporlu taraftarlarca alkıslanarak kendilerini davet etmiş samsunsporlu futbolcularda alkıslarla karsılık vermişlerdir.

Protokol turibununde oturan samsunlu taraftar ve yoneticilerine sorarsanız kendilerini nasıl karsılayıp nasıl agırladıgımızı size anlatacaklardır.Samsunsporun attığı gollerde de binlerce taraftar arasında ayaga kalkarak sevinclerini belli etmiş ve hiç bir sekilde kotu bir tezahuratla kendilerine karsı bir saygısızlık edilmemiştir.Maçtan sonrada bire bir hepsini kutlayarak her iki takım alkıslanarak soyunma odalarına gonderilmişlerdir.

Aslında burda anlatmak istediğim olay Mardinspor kulubu olarak tum takımlarımıza karsı aynı hosgoru aynı misafirperverlikle karsılayıp maçtan sonra ugurluyor olmamıza ragmen halen bize farklı sekilde hiç tanımadan yargılayan ve kötuleyenlere verilecek en guzel cevap olarak bu hosgorumuzden odun vermeden centilmence bu ligte olacagımızı soylemek istememdendir.
Bu yur yorumlara mudahale eden site yetkililerine tesekkur eder Samsunsporun TFF 1.ligte ki maçlarında basarılar dilerim umarım bir aksilik olmassa 2.yarıda sizin misafiriniz olmaktan onur duyacağız. saygılarımla

ahmet ÇIRAY
www.mardinspor.net
Yoneticisi

ahmetciray

BU arada arkadaslar mardinspor-samsunspor maç goruntu resimleri sitede yayınlanmıstır.Arzu ederseniz resimleri alıp yayınlayabilirsiniz

King Of The North

Alıntı yapılan: "ahmetciray"Arkadaşlar Mardinden sevgilerle.Jean arkadasımızın yazdıklarını ilk once okudugumda uzulmedim dersem yalan olur.Sporun baglayıcı bir unsur oldugunu unutmadan Samsunsporun sahaya cıkısı ile birlikte turibundeki mardinsporlu taraftarlarca alkıslanarak kendilerini davet etmiş samsunsporlu futbolcularda alkıslarla karsılık vermişlerdir.

Protokol turibununde oturan samsunlu taraftar ve yoneticilerine sorarsanız kendilerini nasıl karsılayıp nasıl agırladıgımızı size anlatacaklardır.Samsunsporun attığı gollerde de binlerce taraftar arasında ayaga kalkarak sevinclerini belli etmiş ve hiç bir sekilde kotu bir tezahuratla kendilerine karsı bir saygısızlık edilmemiştir.Maçtan sonrada bire bir hepsini kutlayarak her iki takım alkıslanarak soyunma odalarına gonderilmişlerdir.

Aslında burda anlatmak istediğim olay Mardinspor kulubu olarak tum takımlarımıza karsı aynı hosgoru aynı misafirperverlikle karsılayıp maçtan sonra ugurluyor olmamıza ragmen halen bize farklı sekilde hiç tanımadan yargılayan ve kötuleyenlere verilecek en guzel cevap olarak bu hosgorumuzden odun vermeden centilmence bu ligte olacagımızı soylemek istememdendir.
Bu yur yorumlara mudahale eden site yetkililerine tesekkur eder Samsunsporun TFF 1.ligte ki maçlarında basarılar dilerim umarım bir aksilik olmassa 2.yarıda sizin misafiriniz olmaktan onur duyacağız. saygılarımla

ahmet ÇIRAY
www.mardinspor.net
Yoneticisi

En iyi şekilde karşılanacağınızdan hiç şüphem yok,Mardinspora başarılar dilerim,Samsunsporlu taraftarlar da sizin karşıladığınız gibi takımınızı sonuç ne olursa olsun alkışlarla uğurlayacaktır.

bengülü

kral yılın golünü atmış müthiş bir rövaşata golu bu akşam dspordan özetini izledim özlediğimiz kral geri döndü gollere devam kralll

celebi

Alıntı yapılan: "bengülü"kral yılın golünü atmış müthiş bir rövaşata golu bu akşam dspordan özetini izledim özlediğimiz kral geri döndü gollere devam kralll

ya bu golü bir debiz görsek yaw :x  :x  :?

Tribün_ali

Mardin deplasmanından alınan 1 puam cok iyi kralın dönüşüde güzel oldu

jean

polemiliklere girmiyorum serkanin donusu tam oldu allah sakatlik gostermesin daha inslalah boyle devam eder aksilik cikmaz

edmontdante

Alıntı yapılan: "ahmetciray"

ahmet ÇIRAY
www.mardinspor.net
Yoneticisi

Sayın ahmetciray, SAMSUNSPOR taraftarlarından biri olarak misafirperverliğinizden ötürü  teşekkür ediyorum.Bunları ortaya koymanız çok iyi oldu,yoksa maçı yerinde izlemeyen bizlerin bunların hiçbirinden haberi olmayacaktı.Size de ligde başarılar

edmontdante

Maçın gollerini  youtube dan izledim.Kralın golü muhteşem ama yediğimiz gollerde bariz kaleci hatası var.İlk gol daha maç başlar başlamaz geldi kaleci oyuna ısınmadan diyebiliriz ama 2.gol de çok büyük hata yapmış bence.

Bu arada 2.golümüzde pası atan kim anlayamadım görüntü kalitesi nedeniyle.Kim attıysa süper pas gerçekten.

mehmet yılmaz

http://www.youtube.com/watch?v=OgVonz_Jwm4

Mardinspor maçının özet görüntüleri...

Özetlerden anladığım kadarıyla golleri Murat Duman'ın hatalarından yemişiz. Caner'in golü hissi davranmış olabilirim ama bariz bir gol gibi görünüyor.

Serkan Aykut'un röveşatası tek kelimeyle harika! Geçen seneki Burhan-Sinan-Gökhan üçlüsünün bir araya gelse taklidini bile yapamayacakları kadar güzel bir gol. Ayrıca Serkan'ın golünü alkışlayan Mardin taraftarına da hezar tebrik!