Samsunspor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Başlatan 55.hakan, 20 May 2013, 18:22:50

« önceki - sonraki »

Desiqner

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Desiqner - 04 June 2013, 11:24:29
Bize 600 deniyo ama   :o

ayına göre değişebilir. toplamda 600 olduğunu sanmıyorum. ama bu konuda kesin bir bilgfim de yok. bir taraftar olarak yazıyorum :)

Özcan İNAN

04 June 2013, 12:27:38 #242 Son düzenlenme: 04 June 2013, 12:32:49 Özcan ÝNAN
Menteşoğlu'nunda aday olduğu söylemleri var ne kadar doğru bilemiyorum...
Otoparkın geri verilmesinden ve bu kadar destekten sonra bende aday olurdum sayın Menteşoğlu geçen sene neredeydin...
Şuan Emin başkandan başkası yalan bizim için

Integral

AlıntıSamsunspor'a İkinci Aday "Menteşoğlu"
13 Haziran'da genel kurula gidecek olan Samsunspor'da dün mevcut başkan Emin Kar'ın adaylığını açıklamasının ardından bugün de Tarık Menteşoğlu başkan adayı olduğunu açıkladı.
Cüneyt Yaşar-Haberexen.com
Samsunspor'da 13 Haziran'da yapılacak genel kurulda mevcut Başkan Emin Kar tekrar aday olacağını açıklamasının üzerine bugün de Samsunspor'un efsane Başkanı Hasbi Menteşoğlu'nun oğlu Tarık Menteşoğlu'ndan adaylık açıklaması geldi.

Menteşoğlu açıklamasında şunlara yer verdi:

"Yapılacak olan olağanüstü kongrede Samsunspor'u mevcut yönetime teslim etmemek için adaylığımı sizin aracılığınızla açıklıyorum. Tüm Samsun kamuoyunun yapılacak olan kongrede hazır olmalarını ve Samsunspor'un haklarını savunmak için orada hazır bulunmalarını temenni ediyorum."

oguzhann555

Taşıdığı soyismine hiç yakışmıyor davranışları.

özkan

emre__ss

Tarık menteşoğlu olur da tesadüfen seçilirse ertesi gün kongre kararı alır.

lato

Boşverin aday olsun sonuçta seçimle olacak ben zaten çok iddalı olacağını sanmıyorum tek amacı Emin Kaptan başkan olmasın kanımca

Ellibeş Numara

Yine reklam peşinde tarık efendi. Geçenki kongrede reklamını yaptı, kongre günü adaylıktan çekildi.. Oda anladı kimsenin ona oy vermeyeceğini.. :D :P :-* Emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz..  ::)

seyf55

Tarık Menteşoğlu kulübe üyeliği dahi yoktu geçen seçimde adayım derken 2 gün öncesine kadar Samsunspor için belirsizlik varken siyasi mali maddi destek ortamı yok gibiyken ve ortalık sakin taraftarın nereye gidiyoruz kimseden ses çıkmıyor kulüp sahipsiz mi kalacak diye endişelenirken Tarık neredeydi acaba,vali bakan toplandı maddi destek sözü alındı otopark geri verildi 2 gün olmadan adayım diye ortaya türedin sen ne değişik çıkın be yüzde on Hasbi Ağanın kanına çeksen herkes sana destek verir ama sen babanın tırnağı olamaz Samsunspor a da başkan hiç mi hiç olamazsın olmamalısın da çünkü sen şovmensinnnnnnn

Ertuğrul Sağlam

Tarık Menteşoğlu'na yorum yapacak vakti nerden buluyorsunuz salın şunu Allah aşkına...

samuray

HoliganSamSunLu

ben herzaman emin başkana destek olunmasından yanayım biz çok çektik parasını konuşturcanı sandığımız futbolla uzaktan yakından alakası olmayanların başkanlıklarını gördük hepsi batırdı samsunsporu onların sayesinde bu hale geldn en yakın örneği önümüzde duruyor onların borçlarını kapatacaz diye ne hale geldin 50 binliralık admlara milyonlar garanti para verildiğini...

King1965

Kongreyı kanal 55 vermiyor . Aks verecekmi bilmiyorum.

King1965