2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Transfer tahtasının kapanması gündemde. Bu borç ödenebilecek mi? transfer yapabilecek bütçemiz var mı? bunları konuşmak gerekiyor. Şu anda geçen yıl ki durumumuzdan bir farkımız yok, yine kongre yine borçlar yine belirsizlikler. İnşallah kongre sürecini iyi değerlendiririz ve bir an önce transfer yapabilecek duruma geliriz.

varol55

arkadaşlar bu transferler fasa fiso..önemli olan bu futbolcuların başında abilik yapacak bir sportif direktor lazım..nasıl trabzonspor fatıh tekkeyı hıç gözunu kırpmadan alıyorsa neden bızım bır celil sağırımız la serkan aykutumuz bu mevkıde olmuyor..nedenı bız değerlerimize sıkıca bağlı olmadığımız için lafta değil özde sahıp çıkarsak degerlerımıze  o zaman başarı ve de kulubun değeri ortaya çıkar....

ercan0655

en iyi transfer samsunun bebeleri çünkü başka alternatif kalmayacak özümüze döneceğiz!!!

ercan0655

arkadaşlar takımdan kimler ayrılıyor kiralıklardan gidenler kalanlar kim bilen varsa bi yazın da (bir başlık açın gerekirse). Bakalım Seneye takımı nasıl kuracağız yeni transfer olmadan? :oyun:

cgr

Fethiyespor'dan Onur Okan. 1984 doğumlu, Orta Saha Oyuncusu... Çok teknik, uzaktan iyi şutlar çekebilen bir oyuncu. Takıma katkısı olabilecek bir isim...

ult55ras

sadece55

Ben Muğdatı izledim pek üst seviyelerde oynayabileceğini düşünmüyorum

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Erdinc - 02 June 2013, 14:26:43
Ben Muğdatı izledim pek üst seviyelerde oynayabileceğini düşünmüyorum

PTT 1.liginde çok üst seviye olduğu söylenemez zaten :)

sadece55

Şuan olduğu seviyeden üstte olduğu anlamında söylemiştim.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Erdinc - 02 June 2013, 14:53:17
Şuan olduğu seviyeden üstte olduğu anlamında söylemiştim.

:) Bende terslemek amacıyla söylememiştim umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Muğdat'ı bende bir kaç kere izledim açıkcası yedek klubesinde Haluk oturacağına Muğdat'ın oturmasını tercih ederim...

ult55ras

bence bank asyada özellikle bizde oynarsa rahat 20 golü var.

Ayberk

haluk bu lig için gayet iyi forvet. golcü demiyorum bakın, forvet ;)

samuray

bugünkü *** spor gazetesinde samsunsporun abdullah ercan.la anlaştığı kongrenin beklenildiği ayrıca bucasordan stoper efe ilede büyük ölçüde anlaşıldığı yönünde haber ilgilenen arkadaşlar *** sayfasından bakabilirler olabilirmi böyle bişey kongre yapılmadan kimle konuşulmuş nasıl anlaşma yapılmış soru işareti keşke doğru olsa

erkutdem55

Abdullah Ercan mı?İnadına mı yapıyo bunlar?Biz trabzon dedikçe,trabzonlu doldu klüp.sonra laf deyince kötü oluyoruz(tabii doğruysa)

kalptenþimþek

abdullah trabzonlu değil ama bizi başarıya götürecek isim de değil..