35- Fatih Şen

Başlatan berusa55, 11 January 2013, 19:02:48

« önceki - sonraki »

seyf55

fatih bizde istemeden oynuyor gibi bir izlenim oluşturuyor sahada

fanatik samsunsporlu

karşıyakada golleri vardı bizde ise tık yok

kalptenþimþek

kesinlikle kalmalı

FaTiH_HaN

İstediği zaman çok iyi oynayabilen, oynatabilen bir oyuncu, disiplinli ve motivasyonu yüksek bir hoca ile bizim orta sahadaki istediğimiz adam olabilir.

Özcan İNAN

Bu adam bana da isteyince oynuyormuş gibi geliyor takım morali yüksek olursa motivasyon olursa oynar mı orası da mechul duruma göre görüşüp olum geçmesi halinde kalması lazım

55_OrHaN_55

Bence de Besim Durmuş'un yerine gerçek bir teknik direktör alabilirsek Fatih Şen gibi oyunculardan iyi verim alabiliriz. Çünkü bu sene takım olamadık, oyun oynayamadık. En iyi transferimiz teknik direktör transferi olacak.

Ayberk

manas_55

2.Lig'de kendisini ispat eden birçok oyuncu var. Zaten yönetim uzun süredir transfer listesini hazırlamış. Fatih Şen'in şu vakitten sonra kalması zarar olur. 35.5 diyen bir adamdan profesyonellik beklenmez !

Furkan

Hakan Bayraktarı alabilirsek gerek yok bence ama alamazsakta bu ligi idare eder çok da kötü değil

yilmazselcuk55

Akigolar boş durmuyor
Tarihinde ilk kez yükseldiği Süper Lig'de tutunarak alkış toplayan Akhisar'da transfer çalışmaları başladı.

Yoluna teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla devam edecek olan Yeşil-Siyahlılar, hocanın verdiği liste doğrultusunda harekete geçti. Süper Lig'in tecrübeli isimlerine göz diken Akigolar'ın, Mersin'den Ömer Aysan, Elazığ'dan Eren Aydın ve Mehmet Çakır ile Samsunspor'un orta sahadaki dikkat çeken ismi Fatih Şen'le bir görüşme yapacağı kaydedildi

http://www.fanatik.com.tr/akigolar-bos-durmuyor_3_Detail_403_314054.htm

seyf55

5trawberry

Davulun sesi uzaktan hoş gelmiş Akhisar'a.

Alın bunu. :)

Shane_Falco

Seneye bu tarz adamlarla takım kurmayı düşünüyorsa Akhisar bu sefer reis'de kurtaramaz bunları...

samsun 55

FATİH ŞEN BOLUSPOR'A YAKIN

Ptt 1.lig ekiplerinden Boluspor geçtiğimiz sezon Samsunspor'da forma giyen Fatih Şen ile anlaşmak üzere. Özellikle Samsunspor'da ikinci yarı ortaya koyduğu performans'la tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

KİMSE BENİ ARAMADI
Geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir grafik çizen ve orta sahadaki mücadelesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu Fatih Şen Boluspor'a ile anlaşmak üzere. Son olarak Samsunspor'da forma giyen ve sezon sonu Samsunspor'dan haber bekleyeceğini dile getiren yıldız futbolcu yönetimden kimsenin aramamasının ardından Boluspor ile temasa geçti.

GÖNLÜ SAMSUNSPOR'DAN YANA
Bu güne kadar Samsunspor'dan haber beklediğini ancak kimsenin kendisiyle irtibata geçmediğini söyleyen Fatih Şen,"Sezon bittiği günden bugüne kadar Samsunspor'dan haber bekledim. Samsun şehrini ve taraftarları gerçekten çok sevdim. Gönlüm Samsunspor'dan yana ancak beni Samsun'dan arayan ve soran kimse olmadı. Bende Boluspor'un teklifinin değerlendireceğim" dedi.

cezayir55

bunu zaten hüseyin hoca oynatmaz kız gibi oyunculara dayanamaz o