2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

seyf55

ercan0655

Samsunda sürü ile amatör takım var bunları hocaları hiç mi adam gibi yetenekli futbolcu çıkarmaz yahu ne oldu bu adamlara biraz onlara baksak ya
para durumumuz ortada bu sezon kabus yaşamamak için iki çözüm 1. sabit gelir (nasıl becerebileceksek Samsunu çok seven YEREL yöneticilerimizle  :x(() 2 ille de alt yapıdan futbolcu.

samsunluhakan

adem alkaşi ve murat geri getirilebilirse iyi olur birde agbetu ve zenke geldimi çok fena bir takım oluruz

özkan

Stelian kalede bide oruma la bide almışken serkan aykut celil ercan koloğlu imdat hakkı da olsa ne güzel olurdu ha.

kalptenþimþek

5trawberry

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 23 May 2013, 20:00:51
adem alkaşi ve murat geri getirilebilirse iyi olur birde agbetu ve zenke geldimi çok fena bir takım oluruz

:redcard:

Cabbar Samsunspor

Besim Futbolcu izleyeceğine, Bavulunu Hazırlasın. Yeni Yönetimle Gönderileceği Kesin.

usare

19 Mayıs Atatürk ortaokulu ortaokullar arasında Türkiye 4 .sü oldu bildiğim kadarıyla. Oradaki çocuklar izlendi mi bilmiyorum. Burnumuzun dibindeki adamlara Ankaraspor hemen talip olmuş...

samuray

bugünkü *** spor gazetesinde rizesporlu die petries yanlış yazdıysyam kusura bakmayın arjantinli futbolcusu yarım sayfa nerdeyse samsunspor die petriesle çok yakın gibi ne kadar doğru bilmiyorum önümüzde bi kongre süreci varken bu isimlerle kim görüşüyor olbilir  soru işareti

Ayberk

de petris ismi ama bu süreçte çok mantıklı gelmiyor

lato

Geçen sene hiç yabancı futbolcu oynatamayan, elindeki oyuncuları satmak zorunda kalan sadece alt yapı oyuncularıyla sahaya çıkan Ankara Gücü 29 puan topladı. 9- 10 puan daha alsalar ligde kalıyorlardı. Transfer tahtasının kapanacağı göz önünde bulundurulursa Kalecimiz Atilla sağlam, gençlerden Doğan, Canberk, Ercan, Mehmet Yılmaz, Halil İbrahim Pekşen, Kemal Bayraktar ve geçen seneden kalan (Turgay, Erdem, Musa Aydın, Serkan Çalık, Haluk) parantez içindekilerin tam durumu nedir bilmiyorum, bu oyuncularla yine de ligde kalma imkanımız olabilir. Ankara Gücü'ne göre tek avantaj içlerinde az çok tecrübe sahibi oyuncular olacaktır. Transfer tahtası açılsa dahi ki zor gibi duruyor geçen sene kadroda bulunan oyuncularla anlaşmaya çalışalım tekrar uyum sorunu vs. uğraşmayalım.
Herşey bir yana alt yapı oyuncuların adını burda yazmak bile heyecan veriyor. Belki de tahtanın kapalı kalması hayırlı olur bizim gençler mucizeyi gerçekleştirir :holey:

80lerden

Kapali bir tahtayla satacagimiz oyuncuyu 300-400 bin tlye satarız süper lige cikarsak gencleri 2milyon avrodan asagi satmayiz.

seyf55

Gençlerimiz var tek umudumuz onlar,Cemil ve Abdülkadir i de tutabilirsek çok iyi olur ama bu şartlarda zor görünüyor bir çıkış yolu buluruz inşallah

Sol Açık

Alıntı yapılan: lato - 25 May 2013, 23:54:53
Geçen sene hiç yabancı futbolcu oynatamayan, elindeki oyuncuları satmak zorunda kalan sadece alt yapı oyuncularıyla sahaya çıkan Ankara Gücü 29 puan topladı. 9- 10 puan daha alsalar ligde kalıyorlardı. Transfer tahtasının kapanacağı göz önünde bulundurulursa Kalecimiz Atilla sağlam, gençlerden Doğan, Canberk, Ercan, Mehmet Yılmaz, Halil İbrahim Pekşen, Kemal Bayraktar ve geçen seneden kalan (Turgay, Erdem, Musa Aydın, Serkan Çalık, Haluk) parantez içindekilerin tam durumu nedir bilmiyorum, bu oyuncularla yine de ligde kalma imkanımız olabilir. Ankara Gücü'ne göre tek avantaj içlerinde az çok tecrübe sahibi oyuncular olacaktır. Transfer tahtası açılsa dahi ki zor gibi duruyor geçen sene kadroda bulunan oyuncularla anlaşmaya çalışalım tekrar uyum sorunu vs. uğraşmayalım.
Herşey bir yana alt yapı oyuncuların adını burda yazmak bile heyecan veriyor. Belki de tahtanın kapalı kalması hayırlı olur bizim gençler mucizeyi gerçekleştirir :holey:

Alıntı yapılan: Sol Açık - 13 May 2013, 18:38:09
Sözleşmesi süren oyuncularımız:
  Kaleci: Atilla Özmen, Soner Şahin, Furkan Köse
  Savunma: Canberk Aydın, Ercan Yazıcı, Turgay Gölbaşı, Şaban Özel
  Orta Saha: Erdem Şen, Kemal Sabri Bayraktar, Doğan Erdoğan, Darryl Bevon Roberts
  Açık ve Forvet: Musa Sinan Yılmazer, Mehmet Yılmaz, Halil İbrahim Pekşen

Eldeki kadrodan sözleşme/kiralık yenilenmesi gerekenler: Cemil Adıcan (mutlaka), Abdülkadir Özgen (mutlaka), Nikolay Dimitrov, Musa Aydın
Transfer (yukarıdaki oyuncularla sözleşme yenilenirse): 1 stoper, 1 sol bek, 2 orta saha, 1 kanat, 1 forvet.
Paramız bolsa (yukarıdakilere ek olarak): 1 sağ bek, 1 orta saha, 1 kanat, 1 forvet.

14 oyuncumuz var, 4 oyuncuyla sözleşme yenilenmeli, ek olarak 6 transfer şart.

Son söz: Hoca konusu öncelikle çözülmeli. Benim gönlümden Erhan Altın geçiyor...

Durum bu, benim halen gönlümden geçenler de yukarıdakiler. Aslında kötü bir kadromuz yok, sadece 2.yarı ele alındığında play-off derecesi alan bir takımız. Düzgün eklemelerle Süper Lig'e çıkmamız işten bile değil. Bunun için çok büyük transfer paraları ödememize gerek bile olmayacaktır. Geçen sezon başına göre çok daha iyi durumdayız ki bunun için bile yönetim başarılı kabul edilmeli...

Ama borçlar konusunda, "transfer tahtası" meselesinde diyecek birşey yok, çözmemiz gerek.  :(

kavak_55

tahta meselesindeki hata geçen seneki başkan birol yılmaz ındır çok para harcadığını söyledi ama gereksiz transferlerel takımı borçlandırdığından bahsetmezken temlik koydurmayı unutmadı yani emin karı taktir etmemiz lazım dobi hasan konusu hariç