2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Karabudun

Hadi bakalım ağalar, paşalar çıksın birer birer meydana!  ::) Emin Başkan gidiyorum diyor, kimler aday olacak çok merak ediyorum. Gerçi hiç sanmıyorum kolay kolay aday çıksın. Malum hepimiz şahidiz, hepimiz gördük zor günde kim elini soktu taşın altına. Bir de şu para mevzularına takılmak çok da akilane değil. Parası olanları da paranın bol olduğu dönemleri de gördük. :kafa: Önce hissiyat, önce sorumluluk...Öyle parayı verince de olmuyormuş bu işler! Şu transfer mevzularını da kapatalım artık! Kulüp neredeyse kayyuma gidecek,  biz saf saf transfer konuşuyoruz.  :suslen:

seyf55

Şimdi çıksın Tarık Menteşoğlu hesap sormaya yolsuzlukları açığa kavuşturmaya,şimdi çıksın Veysel Tokatlıoğlu benim projelerim var diyip duruyordu kulübe kaynak yaratacağım diyordu nerede bu 2 günlük Samsunspor aşkıyla tutuşanlar dönemlik sevdalılar bir anda Samsunspor için canını verecek gibi konuşan ağalar şimdi neredesin kongre de göreceğiz ve eminim ki hiçbiriniz olmayacaksınız reklamın gösterinin peşindesiniz

domin55

samuray

bencede( bazı değişiklikler olabilir zaten emin başkanda açıkladı basın tolantısında ) inşallah gerekendesteği bulur ve dvam ederler . bugünkü *** spor gazetesindede zenke samsunspora çok yakın gibi haberler vardı malesef kongre tarihine kadar bu tür dedikodular devam edecek gibi görünüyor

Ayberk

burada akil veren arkadaslari kongrede de gormeyi isteriz. zira yeni yonetime iletecekleri pek muhim fikirleri vardir muhakkak

hacettepeli

transfer dedikodusu yapmak için çok erken. daha ne olacağımız belli değilken.  :-X

teksas3455

Yine zor bir sezon bizi bekliyor.
Sanırsam kimin başkan olduğundan çok bu borcun nasıl ödeneceği önemli.
Şahsen kim niye 35 trilyonluk borcu olan takıma girsin ki?

Herkesin söylediğini bir papağan gibi tekrar etmek isterim : Sabit ve Kalıcı Gelir Lazım!

İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Şu an için tablo karanlık.  :o

Shane_Falco

kerem kaya gebzespor---samsunspor...

samsundaki genel kurulu bekliyorum dedi dün gördüm

Şu dönemde bu tarz haberleri gerçekci bulmam ama şöyle bir şey gördüm paylaşayım dedim. Tribün dergide belirtilmiştir...

SametYılmaz55

Gebzede oturmama rağmen Gebzespor'un maçlarına neredeyse hiç gitmiyorum.özellikle geçen sene adını çok duyuyordum Kerem'in.Genç milli takımına falan çağırmışlardı diyorlardı.hiç canlı izlemedim ama U19 Milli Takımı Hırvatistan'da kupa kazanmış orada sürekli forma giymiş.bekleyip göreceğiz artık bazı şeyleri :o

sadece55

Görünen o ki seneye daha da zor bir sezon bizi bekliyor...Yönetim seçimi uzarsa ve kalite düşük olursa paraşütsüz düşer Kocaelispor vol2 olur gideriz dipleri

kalptenþimþek

Samsunspor fetret devrinde..Çok başlılık olduğu sürece uzayıp gidecek bir süreç bu..Bu devirler birinin yumruğunu vurmasıyla atlatılır.. ama öyle ama böyle durum bu.. yoksa yükseliş günleri uzak..

Ahmeti

Transfer tahtası kapalı olupta eldeki kiralık oyuncularla anlaşma yapabiliyormuyuz ? Eğer böyle bir şansımız varsa ben inanıyorum ki bu yönetim ve eldeki futbolcularla bu sezondan daha çok başarılı oluruz.

tankut

teksas3455

Alıntı yapılan: tankut - 22 May 2013, 14:34:01
Sivasspor pedrieli bırakmış keşke alabilsek

PTT 1.Lig takımlarına kaptırmazlar bence. İyi topçu

berusa55

Konya'da futbolcu avı

Teknik Direktör Besim Durmuş, bazı oyuncuları izlemek için bu sabah İzleme Komitesi Direktörleri Ümit Gürsoy ve Ahmet Usta ile ile birlikte Konya'ya gitti

2 GÜN KALACAKLAR
Samsunspor'da kongre süreci yaşanırken transfer için futbolcu izlemeye devam ediliyor. Daha önce Yozgat ve Malatya'da bir çok futbolcu izlenip mercek altına alındı.  Bu kez ise rota Konya oldu. Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, İzleme Komitesi Direktörleri Ümit Gürsoy ve Ahmet Usta ile birlikte bu sabah Konya'ya gitti.  Durmuş, Gürsoy ve Usta, burada 2. Lig'den PTT 1. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği maçları izleyecek. 8 takımın mücadele ettiği Play-Off müsabakalarında bazı futbolcuları izleyecek olan üçlü, Konya'da 2 gün kaldıktan sonra Samsun'a dönecek.

Kaynak