2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Belli ki uzun süre bu başlıkta alacağımız adamlardan çok giden oyuncularımızı konuşacağız  :(

King1965

seyf55

emre__ss

Daha yönetim yok ortada abiler,biraderler ne transferi  :-X

Özcan İNAN

Şu kongre olayını hayırlısı ile iyi bir şekilde atlatırsak tekrar tartışabiliriz transfer konusunu sanırım off ulan offf  :(

Karabudun

Emin Başkan " %90 transfer tahtamız kapanacak." dedi. En azından şimdilik transfer konusunda yorum yapmayalım.

cembaba

Şahsi görüşüm kongrede bir Allah'ın kulu başkan adayı olmayacak. Transferden bahsediyoruz ama transfer tahtamız da Başkan'ın dediği gibi kapanacak.

55.hakan

Başlığı iyi kavrayamayanlar var.Bu başlıkta link verdiğin sürece her türlü dedikodu serbest.Tahta kapalıyken bile transfer yapıldı bu başlıkta.Kuralı bilmiyorsanız öğrenmenizde fayda var.

yirmiuc

Transfer tahtasinin kapanacagi gecen seneden  belliydi asagi yukari. Ona gore transfer yapilmaliydi. En azindan elimizde genc oyuncularimiz haricinde bir kac oyuncu olurdu simdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

mehmet yılmaz

Ne kolay degil mi yazmasi konusmasi... biz sanki bilmiyorduk ona gore transfer yapmayi. Mesela cemil. Bir yil daha imza icin 500.000 lira daha gerekiyor. Olmayan bir parayla mi transfer yapilacakti ya da niko yillik 800.000 lira. Sen akıllisin da onlar saf mi pesinati gormeden imza atar mi. Az kaldi ben de akil verecegim bol bol bundan sonra... genclerin disinda sa elimizde 5-6 oyuncumyz var ayrica gerci sen onlari da bwgenmezson ama...

Özcan İNAN

Alıntı yapılan: samsuni - 21 May 2013, 10:03:10
Ne kolay degil mi yazmasi konusmasi... biz sanki bilmiyorduk ona gore transfer yapmayi. Mesela cemil. Bir yil daha imza icin 500.000 lira daha gerekiyor. Olmayan bir parayla mi transfer yapilacakti ya da niko yillik 800.000 lira. Sen akıllisin da onlar saf mi pesinati gormeden imza atar mi. Az kaldi ben de akil verecegim bol bol bundan sonra... genclerin disinda sa elimizde 5-6 oyuncumyz var ayrica gerci sen onlari da bwgenmezson ama...

Abi siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız merak etmeyin en azından takıma sahip çıktınız iyi gün dostu değil kötü gün dostu da olduğunuzu gösterdiniz.
Gönlünü ferah tut...

brigand

Yazmayayım dedim ama bilip bilmeden sallayan tiplere hastayım birader. Tek hayalim yönetimin güçlenerek devam etmesiydi. Ancak bu kadar yoğun baskı, desteksizlik neye mal olacak ilerde göreceğiz. Transfer falan değil sorun şuan bunu görüyoruz. Şu süreci en yararlı şekilde atlatmak lazım. Başlığın şimdilik kilitlenmesini talep ediyorum. Ne zaman ki işlerin transfere kalacağı açıklanır o zaman açılsın diyorum.

yirmiuc

Benim kasdettigim Cemil , Niko gibi maliyetli oyunculardan ziyade , halihazirda pek kimsenin tanimadigi yildiz adayi , gelisime acik 2. 3. ligden oyunculardi. (kemal tokak vs gibi)
Onceki sayfalarda bahsedilmis Mugdat , Aydin vs.

mehmet yılmaz

O zaman da bunlari mi aldiniz bu cocuklar mi bizi ligde tutacak denileckti. Biz dogru olani yaptik eger ekonomik devamlilik saglanabilseydi herkesin hemfikit oldugu uzere cemil a.kadir niko fatih ilk devreden kalan isimlerin uzerine 5-6 iyi takviyeyle hedefe oynatan bir takim olunabilirdi ama geraey maddiyata bakiyor. Cok acik...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: yirmiuc - 21 May 2013, 11:14:05
Benim kasdettigim Cemil , Niko gibi maliyetli oyunculardan ziyade , halihazirda pek kimsenin tanimadigi yildiz adayi , gelisime acik 2. 3. ligden oyunculardi. (kemal tokak vs gibi)
Onceki sayfalarda bahsedilmis Mugdat , Aydin vs.

Alt liglerde iyi olan her futbolcu bir seviye bile atlasa kolay adapte olamıyor aynı performansı veremiyor. Kemal,Oktay Delibalta gibi oyuncular nadiren çıkıyor. Örneğin bir önceki sezonun gol kralı şuan Denizlide oynayan Üstün Bilgiliydi. Kendisi sezon başında Erciyes'e transfer oldu oynayamadı. 2.yarıda Denizlide oynadı ve hiç tatmin edici bir performans sergilemedi. Denizli'de bile yedek kaldı eleman. Bu tür oyuncuları alıp kumar oynuyor oluyorsun ayrıca bu oyuncularda bedava da gelmiyorlar onların klupleri de ciddi paralar istiyorlar.

En basiti örneği Süper Lig'e çıktığımız sezon Körfez Futbol'dan Onur Türk diye bir oyuncuyu istemiştik. Onu bile istediğimizde kapıyı 300 milyar gibi rakamlardan açmışlardı. Bu para bizim geçen sezon ilk yarıdaki oyunculara yıllık olarak verdiğimiz tavan miktardı...