2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

carlsberg

''Kayseri Erciyesspor'da yeniden kulüp başkanlığına getirilen Ziya Eren; Gençlerbirliği'nde ayrılacağını açıklayan Fuat Çapa ile de 2 yıllık anlaşma yaptıklarını duyurdu. Eren, ayrıca Gençlerbirliği'nda 2 yabancı, Orduspor'dan 2, Sivasspor'dan 2 ve çok sayıda gurbetçi oyuncuyla anlaştıklarını ancak bu isimleri Süper Lig'deki son hafta maçları nedeniyle pazartesi günü açıklayacaklarını sözlerine ekledi.''

kaynak hürriyet.

millet başladı bile transfere.gec kalcaz diye korkuyorum..cürük yumurtalar kalmasın sonra Samsuna.Hedef süper ligse transfere başlanmalı bir an önce..en azından anlaşma yapılmalı..

Ertuğrul Sağlam

Bizim Altyapı'da oynayıp 3 sene önce Fb'ye transfer olan Berat Eyüpoğlu var Fb A2'de bile ilkonbir pek oynayamıyor bizde iken çok yetenekliydi ve sürekli genç milli takımlara çağrılırdı sanırım fener'de pek bir aşama katedemedi veya başka sebeplerden dolayı forma şansı pek bulamıyor henüz 19 yaşında değerlendirilse iyi olur sanırım. Eğer bizde kalsaydı ve aynı performansını devam ettirseydi şuan onun için çok farklı şeyler konuşuyor olablirdik.

seyf55

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 18 May 2013, 14:15:47
Bizim Altyapı'da oynayıp 3 sene önce Fb'ye transfer olan Berat Eyüpoğlu var Fb A2'de bile ilkonbir pek oynayamıyor bizde iken çok yetenekliydi ve sürekli genç milli takımlara çağrılırdı sanırım fener'de pek bir aşama katedemedi veya başka sebeplerden dolayı forma şansı pek bulamıyor henüz 19 yaşında değerlendirilse iyi olur sanırım. Eğer bizde kalsaydı ve aynı performansını devam ettirseydi şuan onun için çok farklı şeyler konuşuyor olablirdik.

fb de  genç oyuncular iş yapmaz çünkü adamlar yabancıya öncelikli oyuncu yetiştirme gibi bir dertleri yok çıkara çıkara bir salih çıkardılar bu sene onu da medya şişirdi de şişir  de,genç oyuncuların aklı varsa fb ye transfer olmaz

Sol Açık

Alıntı yapılan: seyf55 - 18 May 2013, 14:32:33
fb de  genç oyuncular iş yapmaz çünkü adamlar yabancıya öncelikli oyuncu yetiştirme gibi bir dertleri yok çıkara çıkara bir salih çıkardılar bu sene onu da medya şişirdi de şişir  de,genç oyuncuların aklı varsa fb ye transfer olmaz

Katılıyorum, ama Salih örneği hariç. İzmir'de olduğumdan biliyorum, Salih zaten biliniyordu ve sadece geleceği değil bugünü de parlak bir oyuncuydu. Yani fb'nin çıkarttığı bir genç demek Buca'ya haksızlık olur.

Berat'ı bilmiyorum, tanımıyorum, ama iyi ise neden olmasın...

usare

Berat iyiymiş benim de duyduğum kadarıyla, hocasıyla bazı sıkıntıları varmış fb de. Ama bizden nasıl gitti bilmiyorum. Geçen seneki gençlerimizden 1-2 tane daha vardı sanırım, kadroya alınmadılar ama...

lato

Ankaraspor A2 takımında Ferdi Konak var 96'lı. 2015'e kadar sözleşmesi var Ankaraspor bırakır mı bilmem ama alınırsa bir iki sene içinde iyi iş yapar.

Karabudun

Şu Dardanel' in altyapı iyi bir yoklansa çok faydasını görürüz.Adamlar her sene birer ikişer çıkartıyorlar.

İnşallah bu haber (http://spor.haber7.com/trabzonspor/haber/1027963-baskan-secilirse-saglam-trabzonsporda)  yalandır. :(

teksas3455

Yalan masum bir kelime kalır yanlış bilmiyorsam Batalla daha geçenlerde
3 yıllık imza attı. Ertuğrul Sağlam giderse de kendi bilir.
Bizim bilmemiz gereken husus şu ki Ertuğrul Sağlam bi ara Arjantin'e futbolcu izlemeye gitti. Bu yüzden süper ligden bir takıma gidecektir. Ama Trabzon ama başkası

oguzhann555

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 18 May 2013, 17:23:08
İlker Sayan diye bi çocuk var Çanakkalede yeni messi diyolar. Bize gelirse iş yapar.

İlker Sayan'ı bende çok duydum.Videolarınıda izledim gerçekten yetenek.Bize gelse harika olur en azından estetik futbol izleriz.Dimitrov bir kanatta İlker bir kanatta otaban yaparrlar valla  :D

cakir55

Turki Cumhuriyetlerin oyunculari 1.Ligde yerli statusunde oynayabiliyor.Bunu Rizespor bu sene devre arasi farkedip kullandi 1.ligde.Kazak kaleci David Loria ve Kazak stoper Samat Smakov sampiyonlukta en onemli isimlerden oldular.

Türki Cumhuriyeti ->Azerbaycan Cumhuriyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kazakistan Cumhuriyeti, Türkmenistan Cumhuriyeti, Özbekistan Cumhuriyeti, Kırgızistan Cumhuriyeti, Tacikistan Cumhuriyeti, Kırım Tatar Özerk Yönetimi,Doğu Türkistan - Sincan Uygur Özerk Bölgesi, Başkurdistan (Başkortostan) Özerk Cumhuriyeti

Yani bu vatandaşlığa sahip oyuncular ligde yerli statüsünde oluyorlar bunu yönetimimiz biliyor mu onu tam net bilmiyorum ama yönetimimizde olan abilerimiz var ulaştırılırsa iyi oyuncular takımımıza kazandırılır.

55.hakan

Zenke ve Adem Büyük gündemdeymiş.

Adem Büyük,Abdülkadir,Zenke üçlüsü bu ligde gol rekoru kırar.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=89721

cakir55

Şu an ilgilendiğimiz oyuncu yoktur zaten yönetim değişecek

5trawberry

Adem Büyük fark yaratacak isim. Ama çok zor gibi görünüyor.

jean