Samsunspor Tribünlerinde 3'lü çekememe sorunu

Başlatan Nuri Asan, 20 May 2013, 10:35:09

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Konunun yeri her ne kadar tribün bölümü de olsa bir şeye dikkat çekmek adına buraya açtığımı belirtmek isterim.

3'lü tezahürat ya da diğer bir adıyla 3'lü çekme... bir takımı ateşlemenin en önemli unsuru, bir tribünü coşturan en önemli faktör. Bunun detaylarına girmiyorum zaten hepimiz ne olduğunu iyi biliyoruz.

şimdi değerli Samsunsporlular;

Bilmem farkında mısınız ama stadımızda adam gibi üçlü çekilemiyor, çekemiyoruz. Bunun bir kaç sebepleri olabilir, nasıl çekileceği konusunda anlaşamamız mesela..

90 lıllarda bir üçlü çekilirdi ki ırmağın başında oturan adam o üçlüyü duyardı. O yıllarda bizim üçlümüz çok zordu. Hani şu meşhur olan;  Şimşekler ananızı sevecekler...lay lay lay lay lay lay lay layyyy Samsunspor... lay lay lay lay lay lay lay layyyy Samsunspor..

ama şimdilerde o tad yok, bir türlü beceremiyoruz.
Belki tribüne yeni katılan genç arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, sürekli tribün liderlerinin değişmesi ve bunun üzerinde durmaması etken olabilir. Ama her şeyden önce bir taraftar olarak bu durum benim canımı fazlası ile sıkıyor ve bana katılanlarında olduğunu düşünüyorum.

Serkan

bütün sorunlar bitti bir üçlü çekememe sorunu kaldı :)

abi canınız sıkılıyor dimi maç yok lig bitti :) koy götüne rahman gitsin neyimiz düzgün ki üçlümüz düzgün olsun  :rulet: :rulet: :rulet:

Nuri Asan

Serkancığım, güzel kardeşim sesli güldüm ilk öncelikle. :)

Eskiden atkılarımız hep yanlış basılırdı. Birisinde SamsunPOR yazardı, diğerinde karadeniz fırtınansı. Bir arkadaşım demişti ki neyimiz düzgün ki atkımız düzgün olsun demişti. Aklıma o yıllar geldi. Ama o yıllar takım çok düzgündü, ligi 7. bitirdik diye isyan etmiştik.  :(

Şimdi belki maç yok, yapacak bir şey kalmadı. Belkide içimde ukte kalmasından dolayı. Ama bilinen bir gerçek var; Şampiyon olduğumuz sene bu takımı taraftar çıkardı.

Ne bilim ben işte, hazır maç yokken aklıma geldi. Asında yıllardır aklımdaydı ya orası ayrı konu.

red_white

Malesef yıllardır yaşadığımız bir sorun. Son yıllarda en iyi 3'lüyü geçen sene sivas maçında görmüştüm.İlk Şirinler tüm kale arkasıyla yapmıştı sonra tüm stat yapmıştı.

kalptenþimþek

Samsunspor tribünlerinde birbirlerini çekememe sorunu var..

Desiqner

Özcan İNAN

Deveye boynun eğri demişler deve de nerem doğru ki demiş bizimki de o misal şuan için...

Ellibeş Numara

Binbir türlü derdimiz bitti de, bir üçlümüz mü kaldı ? Yapmayın allah aşkına..