Tezgahta Sezgin GÜMÜŞ ile SAMSUNSPOR MUHABBETİ...

Başlatan cuneytavar55, 22 October 2007, 19:38:19

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

Samsunda benim simit tezgahını bilen bilir.Tezgah değil sanki taraftar derneği gibidir.
Öğleden sonra SEZGİN başkanımızla tezgahta çaylarımızı yudumlarken SAMSUNSPOR MUHABBETİ yaptık.
Başkanı yakından tanıma fırsatı buldum.İlk izlenimim ise kendi gibi biri olduğu.Öncelikle iyi bir SAMSUNSPORLU.Her şeyden önce bu kulübe sahip çıktığı için saygı duyduğumuzu belirttik.Sonrasında SAMSUNSPORU KONUŞTUĞUMUZDA başkan ÇOK SIKINTILI İDİ.
Şehrin ileri gelenlerin takımı yanında olmamasına içerliyordu.Kutlukent belediyesi ile yapılan dayanışma yemeğine katılmayanları unutmayacağını söyledi.Kulüübü iyi duruma getirdikleri zaman şeref tribününe kimlerin oturacağına kendisinin karar vereceğini söyledi.Kendisine kombine bilet aldığımızı söylediğimde duygulandı.Şehrin kaymağını yiyenlerin bırakın kombine almasını dedikodu yapmalarına çok kızıyordu.
Duyduğum kadarı ile kulüpte yatıp kalkıyormuş.Onunla MUHABBET EDERKEN SAMSUNSPORA yeterli şekilde destek veremediğim için kendime çok kızdım.Her ne kadar 1.5 milyar cezam her stada gidişimde paşimden gelsede sonuçta BEN SAMSUNSPORLUYUM ve hep öyle kalacağım.
                      SAMSUNSPORLU KALIN

nomak55

zaten bizim her yönetimde aynı sıkıntılarımız olmuştur..kim bu takımın kötü gününde yanında oldu..gene biz ve bizim gibi Samsunspora gönülde bağlı olanlar gelecekte de böyle olacak diğer akbabalar...takım düzlüğe .çıktığında gövde gösterisi yapmak için yarışacaklardır ama başkanımıznda kanında canında Samsunsporluluk ruhu taşıdığını gördükçe bu tip sıfatsızların kulübün önünden geçemeyecek olmaları taraftarımız için gurur kaynağı olmalıdır..SAYGILAR BAŞKANIM

Tribün_ali

Cüneyt abi senin tanımyan mı var be abi senin SAMSUNPORLULK ruhun herkeze örnek olmalı abi iyi bir SAMSUNSPORLUSUN seni örnek alıyorum abi yaşın 19 tam bi
r aşıgım SAMSUNSPORA anti ist liyim

HIRÇINLAR

HIRÇINLARIN BABASI, çarşının EFENDİSİ CÜNEYT abimize sevgiler.Hey gidi o tezgahtan kimler geçti.AMA CÜNEYT ABİMİZ HİÇ DEĞİŞMEDİ.

jean

cuneyt abi senin allahina kole yucel ildizin alindigini basindan once senden ogrenmistim bir ara transferlerde o tezgahtan geciyordu allah islerini arttirsin