Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

kusura bakmada dostluk ilk maçta 61. dakikada  trabzon  diye bağırmak değildir.  Hadi diyelim bağıranlar küçük bir azınlıktı ama o an stadta hiçbir tepki olmadı.

ult55ras

bursa ankara dost. göztepe bursa dost ama ankara göztepe düşman. çık bakalım işin içinden.

Desiqner

Alıntı yapılan: ult55ras - 03 May 2013, 14:44:46
ben senin gibi sanaldan kovalamıyorum. sadece ben maç günü 8 kişi gecekondudan taraftar ağırladım. bütün gruplar derneklerinde ağırlardı.  ve geçen senede onlar bizi ağırladı, dosluk böyledir anlatabiliyormuyum.

Bu senin kişisel dostluğun,arkadaşlığın olabilir.Bu ne Samsunspor kulübünü , nede taraftarlarını bağlamaz.Ayrıca gördüğümüz üzere kulüplerin arasında öyle birşeyde yok...
Gecekondu taraftar grubuyla arası iyi olabilir birkaç grubun sadece o kadar...

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 03 May 2013, 14:44:46
ben senin gibi sanaldan kovalamıyorum. sadece ben maç günü 8 kişi gecekondudan taraftar ağırladım. bütün gruplar derneklerinde ağırlardı.  ve geçen senede onlar bizi ağırladı, dosluk böyledir anlatabiliyormuyum.

O zaman gecekondu kardeşimiz der geçersin a gücü deplasmanında bende vardım sol kapalının bize her yer travzon çekip ettiği küfürleri de sanaldan duymadım. Kardeşlik gecekonduyla şirinler arasında bunu bütün camiaya yaymaya çalışmayın dostluklarınız iyi hoş güzel şeyler ama A gücü-Samsun kardeşliği değil sadece iki grubun kardeşliği

ult55ras

eee bizim kişisel aramız iyi olabilir niye o zaman durmadan bu iyi ilişkiye sallıyorsunuz. ?

lato

Ben daha gecekondu kardeşimiz diyene sallayanı duymadım a gücü kardeşimiz diyene laf edildi sadece Dostluğunu kişisellikten çıkarıyorsun  yani.

Ellibeş Numara

Kendini TÜRK Hisseden Herkesin, 3 Mayıs 'Türkçülük Günü' Kutlu Olsun.. :evet:

ult55ras

gecekondu ankaracünün taraftarı değilmi. bu sitede açık olarak bu kardeşliği anlayamadığım bir şekilde çekemiyenler var. şimdi kendini kandırma.

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 03 May 2013, 15:01:38
gecekondu ankaracünün taraftarı değilmi. bu sitede açık olarak bu kardeşliği anlayamadığım bir şekilde çekemiyenler var. şimdi kendini kandırma.

Allah'ını seversen kim kimi kandırıyor ya. sol kapalıdakiler kimin taraftarı peki? Olaya böyle bakarsan anca boş tartışırız. Eyvallah Ankara'ya gittik hoşgeldiniz diye karşıladılar helal olsun içeri girdik bir grup küfretti travzon diye bağırdı. Sitedekilerde çekememzlik var diyorsun sen bu durumu gerçekten kendine yakıştırabiliyor musun? Bir grup hoşgeldin diye karşılamış helal olsun sen de ne güzel onları ağırlamışsın. Bi tarafta da etmediğini bırakmayan başka bi grup var stadda 90 dk a gücü diye bağırıp abartacak bi durum yoktu benim açımdan. Neyse ikimiz de hatta sitedekilerde kendi görüşlerinden vazgeçmeyecekler ne kadar konuşsak da herkese davasında başarılar.

Serkan

sende siteyi karıştırma hasancan ne alaka site  adamın kendi görüşü o onu söylüyor : )

seyf55

Arkadaş bırakın bu ankara bursa olaylarını kardeşlik başka yalamalık başka senin takımın gol yerken a.gücü diye bağırma ne demek oluyor adamlar gol atınca deli gibi sevindi bizimkilerde aman gücüne gitmesin diye a.gücü diye bağırdılar kusura bakma bu kardeşlik tek taraflı görünüyor a.gücünü savunup durmayın burada

Kadir ÇELEBİ

Bu saatten sonra herkes kişisel düşüncesini bir kenara bıraksın en azından 2 hafta sonrasına saklasın tüm olumsuzluklardan arınıp odak noktası Samsunspor olsun lütfen rica ediyorum.. Hakem olayı yok Gbb. Göztepe olayı bunlar boş şeyler nasıl ipi göğüsleyip çıktık ve düştük yine kendi elimizde pozitif enerji sağlayacak fikir alış verişinde bulunalım neler yapabiliriz bunları konuşalım. iş işten geçmeden..

Sercan

Ne oldu lan bize? Yeminle artık siteye bile giresim gelmiyor. Ne **** bir şehirde yaşıyormuşuz. Samsunspor'un bu durumuna bayram yapacak adamlar var, hem de bu şehrin sayesinde ekmek yiyen. İşin gerçeği ne olursa olsun şu ligde kalalım. Yoksa seneye oturmaya koltuğu bile olmayan stadlara deplasman yapınca görürüz ebemizin bir taraflarını. Bu arada Antep yanıyor, 35 derece sıcak var. İnşallah bize bir sürpriz yapmaz Antep belediye ...

Desiqner

Ben bugün Samsunsporluysam bugün bu site ve bu sitedeki örnek aldığım abilerim sayesindedir.Samsun'un bu Samsunspor'a belki en uzak ilçesinde İstanbul takımı tutarak büyüdük ve yine bu site sayesinde Samsunsporluluğun ne demek olduğunu , şehir takımı tutmanın güzelliğini bize abilerimizin yaptıkları gösterdi.
Ve bugün bu abilerimizin sitede birbirlerini kırmaları zoruma gitti gerçekten...
Bizim ahkam kestiğimiz şeylerin doğrularını umarım lig bittiğinde duyacağız ve yine umarım ki bu site eskisi gibi olacak...

seydo55

düştük mü beyler  :holey: bende mod: pim çek bomba at  :rulet: