Taner Demirbaş Bombası

Başlatan King Of The North, 17 October 2007, 17:32:31

« önceki - sonraki »

nomak55

beyler ben kocaeli maçında bi eleman izledim kocaelinin 9 numarası bize iki golüde atan adamdı ayrıca ben byle adam görmedim adını bilmiyorum ama kocaelideki taner o ise size garanti ederim en az 15-20 gol atar bizde acayip bi adam tilki gibi resmen pozisyonu koklulyor sadece son vuruşlarda biraz eksik onuda kral Serkandan öğrenir...yeterki gelsin

celebi

Alıntı yapılan: "nomak55"beyler ben kocaeli maçında bi eleman izledim kocaelinin 9 numarası bize iki golüde atan adamdı ayrıca ben byle adam görmedim adını bilmiyorum ama kocaelideki taner o ise size garanti ederim en az 15-20 gol atar bizde acayip bi adam tilki gibi resmen pozisyonu koklulyor sadece son vuruşlarda biraz eksik onuda kral Serkandan öğrenir...yeterki gelsin

kardeş o dediğin adam adem çalık. ama şidilik ben ce ona itibar etmezler.

erkan55

insallah alirizda ligin en güclü forvet hattina sahip olan takimi biraz daha güclenir :wink:

erkan55

Yanlış ata oynamak      Hakki Yesilyurt  Halk Gazetesi

Yine bu gazetenin sütunlarında okumuştuk. Samsunspor'un, Malatyasporlu Taner Demirbaş ile ilgilendiğini... Ara transfer döneminde bitirmek istiyormuş bu işi Samsunspor yönetimi.
 Herhangi bir yalanlamaya ve aksi bir değerlendirmeye tanık olmadık bu güne dek. "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz"mış. Demek ki, istihbarat doğru!
Ne heyecan verici bir gelişme değil mi?
Aksini söyleyebilmek mümkün değil. Taner Demirbaş, bu ligin en fenomen golcülerinden biri. Şüphe götürür mü? Kesinlikle hayır. İddia sahibi her takımın havada kapmak isteyeceği bir golcü o. Hep, gol krallığının zirvesinde dolaşması, bir farkın eseri. Boşuna değil...
Ama, bir de madalyonun öteki yüzü var.

Samsunspor'un eksikliğini hissettiği bir oyuncu tipi değil Taner Demirbaş.  
Eğer elinizde bu forvet tipinin daha popüler muadili Serkan Aykut varsa, futbol aklı bu olası transferi "doğru" olarak kabul etmez.
Transferin, isme göre değil, ihtiyaca göre yapılması gerektiğini umarız şimdi de,ıskalamaz bu takım.
Yine yanlış ata oynamaz.
Yine el parası ile hovardalık yapmaz.
Birbirlerini tamamlayan oyunculardan kurulu ideal bir takım için, yere sağlam basabilen ve sırtı kaleye dönük oynayabilme özelliği olan bir forvet tipine ihtiyacı var Samsunspor'un. Taner Demirbaş'a değil...
En mütevazisinden bir örnek size:
 Trabzonspor'dan tanıdığımız ve bu sezon başında kiralık olarak geldiği Orduspor'da ilk 11 şansı bulamayan Cem Demir!Ya da, Rizespor da, kadro şansı bulamayan Şadi gibi...
 Eğer rota, ekonomik nedenlerden dolayı çözülme sürecinde olan Malatyaspor olacak ise; futbolu çok yönlü oynayabilen bir Serdar Samatyalı, bir Fevzi neden düşünülmesin ki?
Veya, halen Beşiktaş PAF Takımı'nda oynayan Mehmet Sedef... Ertuğrul Sağlam'ın katkısı ile alınamaz mı? Ve dahası...
Tabii, kulübün kasasının size izin vermesi koşuluyla.

US

bence taner gülleri gelirse gelirse daha iyi olur cünkü celilin ortalarına boy avantajıyla gülleri cok rahat vurabilir  :D