Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

berusa55

Tramvaylarımız bugün "İstiklal Marşı 92 yaşında" sloganı ile geçiyor.

İstiklal Marşımız 92 Yaşında

Karabudun

13 March 2013, 11:42:52 #916 Son düzenlenme: 13 March 2013, 11:46:16 sener.eren
Hatırlayanların olması ve kurumların insanlara hatırlatmayı bir borç bilmesi cidden çok hoş. Her kim akıl ettiyse ALLAH ondan razı olsun.

berusa55

25 Marttan itibaren Ekspres Hat, Stadyum Kavşağı - 19 Mayıs Üniversitesi güzergahında hizmette...

Kaynak

burakbas

Belediye evlerinden otogara nasıl gidebilirim?

emre

Alıntı yapılan: burakbas - 20 March 2013, 03:21:29

direk giden bir otobüs hattı vardı ama e 25 mi ne tam hatırlamıyorum. Minibüs, dolmuş yok oradan meydandan falan otogara geçeceksin.

adige73

Alıntı yapılan: burakbas - 20 March 2013, 03:21:29

evet 25 numaralı otobüs belediye evlerinden otogara gidiyor

burakbas

ErkÇay55

samsunmania

Ulan harbiden ne uzak kalmışız ya memleketten. Ben 2,3,5,10,15,17 numaralar haricinde otobüse binmedim. Bizim zamanımızda başka numara yoktu velhasıl. Gerçi tekerlek de yeni bulunmuştu galiba...   ;D

SametYılmaz55

raylı sistem sayesinde Atakum'un üst tarafları çok güzel gelişti.yapılan yeni binalar falan gerçekten çok güzel olmuş.gurbettekiler için en büyük sıkıntı bazı yol güzergahlarının değişmesi :) en son geldiğimde yolu tam fark etmeyip ters yöne girdiğim için güzel bir ceza yemiştim :)

oguzhann555

Bu raylı sistem şehire bir hava kattı ancak tramvayın içindeki durum hiç de hoş değil. Resmen insanlar koyun gibi tıkılıyor vagonların içine. Belediyenin çıkarları için insanlara resmenn eziyet ediliyor.

berusa55

5trawberry

Turkcell hat sahipleri Samulaş içinde interneti ücretsiz kullanabilecekmiş.

altunay

ben wodofoneyim samulaşda ücretsiz kullanıyorum

berusa55

Hizmeti Turkcell sağlıyor sadece; wifi'den bağlanan herkes ücretsiz şekilde tramvaylarda inyernet kullanabiliyor.