ANKARAGUCU MACİNA UFAK CAPLİ KOREO

Başlatan edmontdante, 05 April 2013, 21:14:03

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

beşnumara

Abi öyle böyle değil yarın ki pankart. Biz üç boyutlu koreo yaparsak olaylar olaylar..

cembaba

Yarın ki pankartı millet görünce acayip şaşıracak. Koreografiden daha büyük ses getirebilir. Süper oldu. Ellerine sağlık uğraşanların.

usare

Ya abi gündüz 12-1 gibi gördüm bu başlığı, parayı gönderemedim, eft yi hafta içi yapıyo bankalar, çarşıya da gelemedim. Hakkınızı helal edin.

emre

Alıntı yapılan: usare - 13 April 2013, 23:13:25
Ya abi gündüz 12-1 gibi gördüm bu başlığı, parayı gönderemedim, eft yi hafta içi yapıyo bankalar, çarşıya da gelemedim. Hakkınızı helal edin.

aynı dertten ben de muzdaribim -ne demekse artık o kelime:)- pazartesi eft yapsam olur mu ?

lucarelli

Kareonun yapılacağını yeni gördüm, taahhüt ettiğim 20TL'yi biraz önce gönderdim. Geç kaldığım için kusura bakmayın.

maraton

Alıntı yapılan: emre - 13 April 2013, 23:23:52
aynı dertten ben de muzdaribim -ne demekse artık o kelime:)- pazartesi eft yapsam olur mu ?
[/quote
Alıntı yapılan: emre - 13 April 2013, 23:23:52
bilmediğin lafı niye alıntı yapıp kullanıyon ah canım kardeşim belki ebemize sövüyor !! Muzdarip : bir seferde yatırdığı para 1000 tl den aşağı düşemeyen kişi, eli açık olmak zorunda olan, eli mahkum Pazartesi bulup buluşturup bin tl hesaba yatırmazsa dayak yiyecek kişi ( kaynak Türk dil kurumu sözlüğü ) e şimdi emre sende bilmeden muzdarip olduğuna göre ne yapacağız ( cevap bilmediğimiz kelimeleri Google diye bişey var oradan bakacağız, kullanmadan önce ) ulan üşenmedin sabah sabah ne pis geyik yaptın diyenlere de sıçarken İnternet'e girebilmeyi sağlayan teknolojiye lanet olsun !!!!

Sercan

Bunca aylık öğretmenim böyle ders görmedim abi :))

lato

Abiler k bakmayın kız arkadaşımın doğum günü vardı 3 4 gündür giremedim siteye eğer kabul görürse bende bugün yatırabilirim

berusa55

5trawberry

Yakından net bi fotoğrafı var mı ki?

feticalik

Emeğin hakkı için oynasalardı gam yemezdim. Benim verdiğim emek telefonla para yatırmak oldu, bu kareografiler için uğraşanları düşünemiyorum.. Allah razı olsun..

edmontdante

maddi katkıda bulunan arkadaşlardan allah razı olsun.epay maliyetli bir koreo oldu aslında.Yaklaşık 700.TL maliyeti oldu.(Burası her yer değil şehr-i samsun pankartının artıklarını kullandık şeritlerde.Yoksa maliyet1500 ü bulurdu.yukarıdan aşağıya 12 öetrelik bir şerit 50.TL.16 şerit kullandık.Resim için kullanılan boyanın haddi hesabı yok ama gel gör ki bir tane adam gibi foto çıkmadı.Bu sebeple  vip tribününde oturupta fotoğraf çekmeyen herkese özellikle çok özel  teşekkürlerimi sunuyorum

Desiqner

Maç sırasında yatırabildim ancak parayı kusura bakmayın.Çok güzel bir çalışma.Umarım hakeden bir takımımız olurda ileride onlarada daha güzellerini yaparız....