TFF 1.Lig, 9.Hafta l SAMSUNSPOR 0 - 0 G.Antep Bld

Başlatan MeL_55, 14 October 2007, 17:00:12

« önceki - sonraki »

edmontdante

ALWAYS fotograflarini cektim.Kacar mi?Ama dedigim gibi  bilgisayarda bir problem var Pazartesi ekleyecegim insaallah.Gercekten Superdi.

Canikli MEKANSIZLAR`in SIRINLER ve SOGUTLUBAHCELILER arasinda her iki gruba da katilmasi  muthisti.

bafradan55

Biz ANtep belediye gibi takım karşısında da puan kaybedersek play off şansımız zora girer şuı an 6.sıradayız yarın oynanacak olan maçlar sonucunda 11.sıraya kadar yolumuz var.

berusa55

cok doğru söylüyorsun kardesim. bu gibi takımlara puan kaybetmek cok acı... bu arada yarın ki macta MALatya yenerse 7.liğe ineriz o kadar.11.liğe düsmemiz mumkun değil....

cem and naz55

yücel hoca kusura bakmasın sahada ruh gibi gezen canere 90 dkka taamül edebilen hoca hoca değildir
ah serkan ilk yarı 45.dkkada o gol kaçarmı büyük fırsat teptik

jean

yahu arkadas tam alacagimiz kolay bir macta 2 puan kayvbetmek cok agrima gidiyor 1 sira yukseldik inslalah malatya yenmez yarin hic degilse tv de grodgumuzde ilk 6 da olalimki samsunsporda iddiali desinler

CarSambaLi.Lord

KimSe ÜmitSizLiğe KapıLmaSın Önümüzde Daha Çok MaÇLar Var Biz Her Zaman DeSteiğimizi vereLim Görevimizi Tam  YapaLım Ondan Sonra Lig bitiminde DiyeCeğimizi Deriz ! Biz KoLpa DeğiL GerÇek Taraftarız ;) ßiz SAMSUNSPORLUYUZ !

Ayva ÇiÇek AÇmıŞ Yaz mı GeleCek malatya SAMSUN'a naSıL GeLeCek ¿

King Of The North

İlk kez 6.sıraya çıktık geçen yıldan bu yana.1 puan 3 olmalıydı ama napalım artık.

mehmet yılmaz

timofte

Takıma güvenerek stada gitmiştim ama kazanmayı başaramadık. Rakibi maçın bir bölümünde küçümsedik, iyi organize olamadık, ama yine de galibiyeti getirecek gol pozisyonları bulduk. Ama bunları değerlendiremezsen yapacak bir şey yok. Maç boyu 4 tane net pozisyondan yararlanamadık.

Ana sayfadaki maç yazısının detayına da yazdığımız gibi; Feridun'u sağ açıkta oynatmayı anlamış değilim. Adam sağ bek. Hızlı ve diri futbolcu ama açıkta verimli değil. Bunu Yücel Hoca nasıl görmez anlamıyorum. Nitekim sağbekteki Murat da orada yeterince iyi değil. Feridun'un yerine Fatih Aytekin'i sağ açıkta oynatsan daha iyi. Onu da geçtim kenarda bekleyen genç Sercan var. Onun gençliğinden, tekniğinden neden yararlanmıyoruz?

Bu konuda hocanın geçen haftaki aksamadan da bir ders çıkaramadığı anlaşılıyor..

Taraftarlarımız bir araya geldiğinde emniyet görevlilerinin neden insanları tahrik edercesine o bölgeye yöneldiklerini de anlamadım. Nitekim tepki gördüler. Böyle olmasının kimseye faydası yok. Daha geçen seneki Diyarbakır maçında seyircimizin coplanması hafızalardayken böyle bir tatsızlığa meydan verilmemeliydi. Polis-Halk el ele sözü sadece sloganlarda kalmamalı. Tribünlerimiz toplumsal olaylar konusunda adeta bir staj eğitim merkezi gibi görülmemeli.

Celil'in sarı kart gördüğü pozisyon bence de penaltıydı. Çok net de göremedim ama darbe varsa da zaten kaleyle karşıya olan Celil keşke düşerken de olsa vurmaya çalışsaydı. Penaltıdan falan çok daha kolay bir pozisyondu. O pozisyonda kendini atacağını hiç sanmıyorum lakin hakem öyle takdir etti ve sarı kartı düşüren Antepli futbolcuya değil, Celil'e gösterdi.

Son dakikada bütün emeklerin karşılığını alabileceğimiz bir pozisyon doğdu. Stat bayram yerine dönebilirdi. Boş bir pozisyonda ve en olması gereken adam yani Serkan pozisyona girdi. Ama her zaman sağ ayak içi plase yapacak adam aşırtma denedi, olmayınca olmuyor. Ama hala yüzümüzü gülümseten bir şey varsa o da Serkan'la Celil'in önderliğinde takımda bariz biçimde gözlediğimiz kazanma arzusu!

@ bu arada samsuni makine yeni galiba hayırlı olsun, çok net ve kaliteli resimler çekmişsin sahaya zoom yaptığında bile çok net, devamını bekliyoruz.

Antep belediyelilerin her halta yatarak sahtekarca ve onursuzca zaman geçirmelerini de yukarıdaki resimlerden birini görünce hatırladım. unutmadan onu da kınayalım. Profesyonellikle şerefsizlik arasında ince bir sınır var. Bu takımın oyuncularının yaptığının neye uyduğunu ise maçı izleyen herkes gördü..

mehmet yılmaz

Bazıları teselliyi içmekte arar bazıları ibadette... Bizim tesellimiz ise yazmakta sanırım.

Öncelikle büyük bir fırsatı teptiğimizi söylemek lazım. Kazanamamak gerçekten sinir bozucu. Adeta heba ettiğimiz ilk devre bir kenara; ikinci devre yüklendi takım. Pozisyonlar da bulduk lakin olmadı bir türlü.

Bu arada Celil'in pozisyonu kesinlikle penaltı idi. Hemen önümüzde oldu ancak ta Kuddusi Efendi'den beri süregelen ( hatta Malatya maçındaki Süleyman Abay da dahil edilebilir) hakem rezaletleri silsilesi bugün de sürdü maalesef.

Benim TFF Birinci Ligde anlamadığım hususlardan birisi de şu oldu. Hadi orta hakemler kötü kararlar veriyorlar ama şu yardımcılar ne işi yaparlar? Gözlerinin önünde cereyan eden pozsiyonlarda üç maymunu oynamak neye hizmet etmektir?

Celil'in ve tabii ki bizim yüzümüdeki "inanamama" ifadesi anlatılmaz aslında. Üstelik penaltının ynında rakibe bir de kırmızı kart vermesi gerekirdi!

Tek tek saymamya lüzum yok, çoğu net değilse bile epey pozisyon bulduk. Zaten maçın özeti bizim hücum girişmlerimizle Antep Bld.'li oyuncuların yerde yatmalarından müteşekkil. Kazandıkları her faulde istisnasız yattılar.

Geçen sezon 9. haftada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 8 puanımız ve takım içi huzursuzklarımız, boş tribünlerimiz vardı. Şu an çok parlak bir durumda değilsek bile 13 puan, ligde 6. sıra ve eksiklerine rağmen bir takım ruhumuz var. Yönetimle tribünler arasında sorun yok ve stadımız tam değilse bile vasatın üzerinde doluyor. Geleceğe ümitle bakmamız için sebepler bulabiliyoruz.

Bir başka şehirden gelen ve tribünleri bilen bir misafirim vardı. Dediği şu idi, eğer bir arada bağırırlarsa Samsunspor tribünü mükemmel olur. Ve yaklaşık 15-20 dakika sonra grupların o güzel teşebbüsü gelişti. Fotoğrafları çekmeye çalıştım ama epey uzakta idim, ne kadar oldu bilmiyorum?  

Son üç maçta gol yememiş olmak da kazanç hanesine eklenebilir.

Caner'in iç sahadaki tedirginliği ve etkisiz oyunu devam ediyor. Aslında Caner deplasman maçlarına daha müsait bir oyuncu; rakibin kapandığı maçlarda anahtar görevi göremiyor.

Özetle öyle bir maç oldu ve öyle bir konumdayız ki ne taraftan bakarsanız o şekilde görebilirsiniz. Ben iyimserler tarafındayım!

beşnumara

timofte abi hakemlerin penaltı vermemesinin bence tek sebebi pozisyonun içindeki adamın celil olması celilin artık adı çıktı hakemleri yiyor diye ama bolu  maçı ve bu maç ikisinde de celil vardı ama es geçtiler o maçlarda penaltı verilseydi şuanda 17 puandaydık ama ben buna da şükrediyorum serkan ve celil böyle oynadığı müddetçe fazla üzülmeyiz ama bunlara özellikle dışarda gösterdiği performansını içerde de göstermesi lazım canerin caner bir türlü atamıyor içerde bskı mı hissediyor nedir özellikle şuna değineceğim bu maçta galiba ilk yarı taraftarlar birleşmiş ve müthiş olmuş inşaallah yeni maratonda hep birleşirsek bu gruplara diğer taraftarlar da katılacaktır çünkü o kadar bağırmak isteyen taraftarlar var ki bu gruplardan dolayı gitmiyorlar oturduğu yerden maçı izliyorlar tabii bunda grup başkanları karar verilecektir olmayacak başaramayacağız ama hayırlısı olsun gönül ister ki maratonda hep bir ağızdan takımı desteklesek müthiş olur müthiş neyse herkese saygılar...

HoliganSamSunLu

bu maçı almalıydık yazık oldu bu puanları çok arayacağız.

O.YILMAZ

İlk yarıda 4 pozisyon dışında gol girişimimiz olmadı. G.BB.'nin ise 2 çok önemli pozisyonu vardı. Atamadılar.

Taraftar grupları'nın yaklaşık 25. dk dan itibaren yapmış oldukları tezaruhata futbolcularımız ilk yarıda cevap veremediler. Taraftar gruplarımızın ilk yarının sonuna yakın bir araya gelmeleri diğer taraftarlardan da takdir topladı. Yapmış oldukları tezaruhattan dolayı.

İkinci yarıda aslında 5-6 pozisyondan daha fazla pozizyonumuz var. Ama Aynı milli takım misali topla 1 fazla oynuyoruz. İçeriye cezalanının içinde topla buluşan futbolcularımız kaleye vurmak yerine topu tekrar dışarı çıkarıyorlar. Hemde bana göre anlamsız bir çıkarmalar oluyor. Dolayısıyla pozisyon zenginliğimiz az gibi görünüyor. İkinci yarıda takım baskı kurdu diyebiliriz. Ama çok net bir baskı değildi bu. Sebebi ise G.BB.'li oyuncuların ne olduğunu bile anlayamadığımız yere düşen düşmek isteyen sebebsiz yere yerde yatıp yuvarlanmalar ile hem zamandan hemde oyunu soğutma adına gerçekleştirdikleri, kimilerine göre bir taktik, kimilerine göre şerefsizlik, bana göre ise adını ne koyarsak koyalım heryere çekilebilecek bir tavır.

Hoca Murat, Feridun, Can, Sefa'yı oynatmakta neden bu kadar ısrar ediyor anlamış değilim. Belki aranızdan oyucumuz mu var diyenler olacaktır. O zaman yedek bekleyen oyuncularımız maçı izlemek için gelenler olmalı ya da hiç birisi hazır değil. Eğer sahadaki iyiler ise yedek kulübesindekiler oynamasınlar bunada razıyım. Hele Serkanın uzatmada kaçırdığı kaçırdığı pozisyon akıllara zarar valla. Fatih oyuna girdikten sonra Celil'i sağ kanada almakla hiçte iyi bir hamle yapmadı hoca. Celil'in düşürülmesi penaltı.

Belki çok hakemden şikayet ediyorum gibi oluyor ama öyle arkadaşlar. Penaltı vermez. G.BB. oyuncular elleriyle top oynar bırakın sarı kartı düdük bile çalmaz.

Konuştukça moralim daha da bozuluyor. Ama bir penaltı, bir son dakika golü bize 3 puan getirebilirdi ama bunu bahane görmemeliyiz. Doğru son 3 maçtır gol yemiyoruz ama son üç maçtırda gol pozisyonu yaratmakta ve atmakta çok ama çok zorlanıyoruz. Oynadığımız takımlarda bize göre mutlaka yeneriz dediğimiz takımlar.

Şuanlık yönetiminle alakalı bir yanlışlık göremiyorum. Sahaya futbolcuyu süren taktiği veren hocamız, uygulayan futbolcularımız. Hocamızın bazı inatlarından vaz geçmesi gerekiyor gibi geliyor bana.

İlk maçlar tamamlanana kadar eldeki hamur bu. Fazlasını beklemek hayalperstlik olur görüntüsü veriyor. Ama yinede bu takım bu kadar eleştirilerimize rağmen süper lige öyle veya böyle çıkacak ümitlerinide körertmiyor.

Deplasmanlardaki maçlarımızda rakip kapanmadığından dolayı gol yollarında istediğimizi alabileceğimiz snouçlara gebe maçlar çıkarabiliyoruz. Karşıyaka maçı bir istisna. O maçta karşıyaka 2. yarı kapandı. Yine etkisiz kaldık.

Maç sonrası sinirden başım ağrısa da; beni mutlu eden ikinci yarıdaki gol pozisyonu girene kadar ki futbolcularımızdaki iyiye dönük oynamalarıydı. Önümüzde 8 maç daha var. Bu 8 maçtan ben 15-17 puan arası çıkabileceğimizi en azından yukarıdaki takımlarla puan farkını koruyabileceğimizi düşünüyorum.

Forvetim

ajansspor'da ildiz; gaziantep bb. ters bi takım ne yapacağı belli olmuyor, gibi laflar etmiş yazıyor. haber ne derece doğru bilinmez ama ters olan varsa gbb değil sensin hoca..aşk lazım aşk..samsunsporu yönetecek insan da aşk olmalı..Samsuna Samsunspora aşık olmalı insan.,,bitkileri ve hayvanları sevmeyenlerin insanları da sevemeyeceği gibi bir gerçek bu..sayın hoca..

nomak55

ah be samsunum be şu saçma salak takımlara  puan kaybetmesen zaten direk kafaya oynarsın ama bizim huyumuzdur uzun senelerdir böyle malesef...en köt ü ikinci olmak lazım ki bi daha play off la uraşmayalım..play off ta ne olacağı belli olmaz..geçen sene gördük kasımpaşa bala gö.e çıktı süper lige