PTT 1. LİG 29. HAFTA | Şanlıurfaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Sadece Samsunspor, 31 March 2013, 21:28:11

« önceki - sonraki »

lato

erdeminin de musasının da.... şunları Samsun'dan kovalayın s.. gitsinler yeter daaa

King1965

samsunmania

bugün isteyen takım kazandı. Bizimkiler gündüz maçlarının sonucunu öğrenince kafalarında maçı bitirmişler belli ki. Uçurum kenarında gezmek hoşlarına gidiyor. Söylenecek bir şey yok. Yazıklar olsun. Ankaragücü maçında aksilik çıkarsa o zaman göreceğim ben bunları.
Ulan 1 yıldır gol atamayan bangura bize gol atar, toplarımız direkten döner. Bu ne şanstır anlamadım kardeşim.Uğursuzluk, düş artık yakamızdan.

5trawberry

Alıntı yapılan: King1965 - 07 April 2013, 17:46:25
urfa atksıını da taktırdın bana besım hoca ve musa yazıklar olsun sıze !!!

liseli liseli triplere girme, yeter sende.

55JNR55

Alıntı yapılan: hakan55 - 07 April 2013, 17:50:02
sıktın ama artık ne takıosan tak takım kaybedıo

2 taraftan da bunalmis ustune gitmeyin..

Duško Milinković

bizim boynumuz hep böyle bükük mü kalacak?Hiçmi yüzümüz gülmeyecek. İbrihim tatlısesi bile güldürdük.

s_uzunkaya

urfa köpek oldu resmen yaa...abi ayrı bi şansızlığımızda var...takımlar zıçıyo zıçıyo bizim maçı var olma maçı yapıyor köpek gibi oynuyorlar.. bizde de besim salağı var zaten...besim sen kaç aylıksın haket yaa....

özkan

hakan55

abi kimse şans mans demesin oynamadık kaybettik

fanatik samsunsporlu

bu ne isteksizlik.sanki kümede kalmayı garantiledik.haftaya ankaragücünü alırız diye mi düşünüyorlar.bu şekilde çok zor

King1965

laf atacaksanız bana degıl gidin musa sınan la hocaya yapın !

GençKozluklu

isa55

bolu,denizli ve urfa maçları kolay maçlardı. bizimkiler heyecanı seviyorlar galiba. ben hiç sevmiyorum.

berusa55

A.gücü maçını alsak da bu ligde son haftaya kadar rahatlayamayacağız bu çok açık. Küme düşme hattıyla puan farkımız sadece iki.

elexir

Yazıklar olsun 11 ruhsuz adam bir taneside maçı almayı istemedi başlarında da böyle bir m.. olunca kanser eder bunlar adamı :(