PTT 1. LİG 28. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Manisaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 March 2013, 16:10:52

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Hak ettik kazandık. Bide şu golü bulunca geriye yaslanma olayına bi son versek daha güzel olacak. Stada girmek için epey bi bekledik. Maç başladığında benim çocuk günün ve kapıda beklemenin yorgunluğuyla " Baba 1 gol atınca gidelim biz kazancaz zaten " dedi demekki içine doğmuş  :) Maç bitince 61 numaralı lavuğu özellikle takip ettim tünele girene kadar. formasını çıkarttı maratonu tahrik için var gücüyle uğraştı bayrak gibi salladı adete formanın arkasını. Allah'dan kimse dikkat etmedi sanırım olay çıkmadı.

Kısacası iyi bir haftasonu oldu. Tebrikler Çocuklar.  >l<

jean

Abdulkadir resmen hem forvet hem defans oynadi bu macta vallahi bravo

Forvetim

hayati bir 3 puandı aldık çok şükür, kaleye gelemeyen manisa son 10 dk. geri yaslandık dk.başı gelmeye başladı, normal oyuna devam etsek 3.golüde atardık yada en azından rakibe bu kadar atak yapma fırsatı vermezdik. üst düzey bir oyun oynadık hızlı baskılı diri. işte oynamamız gereken oyun bu. öne geçip skoru korumaya çalışıp ta kaybettiğimiz maçları kazansak durum çok farklı olurdu.

teksas3455

Bu kadar derli toplu olacağımızı beklemiyordum. Topun hakimiyeti bizdeydi.
ÖZeti izledim çok da kaçırmışız. Urfa ve Ankaragücü maçlarını al ligde kal bu kadar basit  :-* :-* :-* :-*

özkan

Tek kelimeyle süperdik.Takım taraftar herkez harikaydı..

yvzslmypc

evolution55

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 March 2013, 23:27:50

bucayla 7 puan var aramızda,insan sıralamayı görünce 'neden olmasınki?'demekten kendini alamıyor.bir de bildiğim kadarıyla 1461 süper lige çıkamayacağı için onu yerine 7.sıradaki play offlara katılacak.yanlış bir bilgi de vermek istemiyorum ama böyle diye biliyorum

mehmet yılmaz

Futbol ne garip bir şey? Tesadüfen kazandıkları bir maç sonrasında bize "Samsun kümeye" diye bağıranlar, bizden daha zor durumdalar şu an..

beşnumara

Adanalilari bir sözü vardır ama ben kullanirsam şirk koşmus olurum. Denizli ile urfanin maclari cok zor. Dua etsinler kartal da koptu gibi.

berusa55

Göztepe, Urfa, Denizli ve Tavşanlı arasında küme düşecek 3. takım olmamak için müthiş bir yarış geçecek. Bana Tavşanlı gidici gibi geliyor.

evolution55

Alıntı yapılan: samsuni - 01 April 2013, 13:59:39
Futbol ne garip bir şey? Tesadüfen kazandıkları bir maç sonrasında bize "Samsun kümeye" diye bağıranlar, bizden daha zor durumdalar şu an..

abi denizli adanaya gidiyor,manisaya gidiyor,karşıyaka,urfa,buca maçları var :kanka:

beşnumara

Tavşanlı oyun disiplini olan bir takım abi. kazanmasını biliyorlar. Aliagalilar bir sekilde kalirlar zaten. Urfa Doğu avantajiyla sürpriz maclar alir. inşallah patiklipenguenler gider pardin horozlar diyecektim.  ;)

mehmet yılmaz

Aynen kardesim...
Urfa ve Denizli'nin fikstürleri çok zor. Sen daha iyi gözlemliyorsundur, orada bu işi başardık havası varken yeniden strese girdiler bence ve ikinci bir hamle yapabilirler mi, zor görünüyor. Urfa maçları final olur ikisi için. Ama o gün senle beraberdik, Samsun kümeye tezahüratları ve maç sonu taşlamaları hoş olmamıştı. İşte futbol böyle birşey...

berusa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 April 2013, 14:08:55
Tavşanlı oyun disiplini olan bir takım abi. kazanmasını biliyorlar. Aliagalilar bir sekilde kalirlar zaten. Urfa Doğu avantajiyla sürpriz maclar alir. inşallah patiklipenguenler gider pardin horozlar diyecektim.  ;)

Ben de Denizli'nin düşmesini istiyorum Fatih; vakitsiz öten horozun başının keserler hesabı.  ;)

evolution55

Alıntı yapılan: samsuni - 01 April 2013, 14:09:58
Aynen kardesim...
Urfa ve Denizli'nin fikstürleri çok zor. Sen daha iyi gözlemliyorsundur, orada bu işi başardık havası varken yeniden strese girdiler bence ve ikinci bir hamle yapabilirler mi, zor görünüyor. Urfa maçları final olur ikisi için. Ama o gün senle beraberdik, Samsun kümeye tezahüratları ve maç sonu taşlamaları hoş olmamıştı. İşte futbol böyle birşey...

abi o dönemde şehri havaya sokmak için ellerinden geleni yaptılar...ama yavaş yavaş etkisini kaybetti o etki...rize sonrasında erciyes maçlarında bizim maçtaki kadar dolu bile değildi stadları