PTT 1. LİG 28. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Manisaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 March 2013, 16:10:52

« önceki - sonraki »

evolution55

facebookta lokmanın sırtının resmini paylaşmışlar

fenaa .:.:. :-\

mahserxxx

koreografinin renkleri neden öyle pek anlayamadım. büyük emek sarfetmişler emeklerine sağlık ben görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım belki diğerlerine kıyasla bir tık aşağıdaydı ama güzeldi tabiki de

bluegreen55

Besim hoca yine bize ecel terleri  döktürdü 3-4 tane atmamız gereken maçta.

Kareogrofide Türkiye bizi konuşacak deyince heyecanlanmış, Ne Mutlu Türküm Diyene fln gibi bir mesaj beklemiştim ama Ahmet Kayadan bir şarkı sözü geldi.

Urfayı yenersek ankaragücünüde yener bucayla playy off için dönüm maçı oynarız sonrada herşeyin şekli dğişir.

mahserxxx

öne geçince bizim hocanın içine aykut kocaman kaçıyor geriye yaslana yaslana bi hal oldu karambolden yiyebilirdik gol

Gorkem

fanatik samsunsporlu

kazanmamız gereken maçı çok şükür kazandık.rakipler de kazanmaya devam ediyor.denizli ve urfayı da aşağıya çekmemiz çok iyi oldu.

cembaba

Özcan İNAN

Bugün hakettiğimiz galibiyeti aldık. Robertsin gol atmasına staddaki herkes şaşkınlığını alamadı ki anonsu yapan kişi darryl dediğinde roberts demek ile dememek arasında kaldı taraftarlar :)Neseki hatırlattı kendini umarım urfa ve ankaragücü maçlarından da 3 puan çıkarır derin bir nefes alırız...

berusa55

seyf55

seyf55

hakem çok kötüydü bugün yediğimiz gol de Soner e faul vardı ikili mücadelelerde kararlarını hep Manisa nın lehine kullandı, bir tane pozisyonda ceza sahası için de manisalı futbolcunun eline geldi top peanltı verebilirdi vermeyebilirdi de ama aynı pozisyon bize olsaydı eminim manisa penaltı kullanırdı, kırmızı kart pozisyonunu görmedi hakemler 2 haftadır bizi bitirmeye çalışıyor

mehmet yılmaz

Ya kanserden gideceğiz ya da kalpten..
Bu sene kadar stresli, gergin, baskı altında yaşadığım başka bir zaman dilimi olmamıştır. Allah'a şükür kazanık, kazanmaktan başka çaremiz de yoktu zaten. İnsan şu ligde üste hamle yapamadıüımıza daha bir üzülüyor. Çünkü şu Manisa lig 4. sü. Oynadıkları futbol ortada. Top şişirip, kafa vurmak üzerine bir futbolları vardı. Biz ise bugün özellikle ilk devre, genelde ise 2. golü bulana kadar Rize maçından bu yana en tempolu futbolumuzu oynadık. Daha farklı kazanabilirdik. Ancak stres takımı olumsuz etkiliyor. Çocuklar koruma refleksiyle hocanın iradesi dışında savunmaya yöneliyorlar. Dimitrov son haftalardaki duraklamasını atlatmıştı bugün. Roberts'in golü ise günün süprizi oldu. Ayrı bir parantez açılması gereken isim tabii ki Abdülkadir. Komple bir futbolcu ve önemli bir golcü; iyi ki almışız... Koreografide emeği geçen herkesi kutluyorum. Doluluk oranını yakaladık ama kapılardaki sorun nedeniyle içeri girişler gecikti. Prova bile yapmadan gerçekleşti koreo. Bu da taraftar ne kadar tecrübeli olduğumuzu ortaya koyuyor artık.

cembaba

01 April 2013, 01:53:49 #164 Son düzenlenme: 01 April 2013, 02:01:37 CemBaba