PTT 1. LİG 28. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Manisaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 24 March 2013, 16:10:52

« önceki - sonraki »

berusa55

31 March 2013, 01:30:50 #60 Son düzenlenme: 31 March 2013, 01:57:21 berusa55
Saatlerinizi ileri almayı unutmayın; özellikle de son dakika maça gelmeyi sevenler! Sonra, akşam 7'de diye maça geldiğinizde ikinci yarıyı izlersiniz. Allah'tan cep telefonları,pc'ler falan otomatik atıyor ileri.  :D

SametYılmaz55

yatalı 1-2 saat anca oldu rüyaya uyandım :) 2 tane Abdulkadir 1 tanede Niko atmıştı :) 3-1 kazanıyorduk golü ne ara yedik onu göremedim ama :deli:

King1965

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 31 March 2013, 06:23:53
yatalı 1-2 saat anca oldu rüyaya uyandım :) 2 tane Abdulkadir 1 tanede Niko atmıştı :) 3-1 kazanıyorduk golü ne ara yedik onu göremedim ama :deli:

valla emın ol suraya 3-0 2-0 yazsan hadı ordan dıyecektım ancak 3-1 bana da öyle geliyor bu taraftarla 3 gol atarız bugun hava guzel  zemın guzel. 1 tanede yerız bugunun bekledıgım skoru bu

Ollivanders

Şafak Manisa. Samsunspor bana en guzel hediyeyi verecek eminim :)

King1965

sevgilim buluşalım mı dedi bende hayır maç var deyince kıyamet koptu ulan Samsun bak yüzümü kara çıkartma 3 puan al ya  :(

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: samsuni - 30 March 2013, 02:15:35
2009'da 1-0 kazandığımız maç başlığına baktım da biraz. Buraya lider gelmişler. Önceki 2 maçlarını kaybetmişler ve çıkış maçı olarak görmüşler bizim maçı. O gün yeni tribün açıldıktan sonraki en kalabalık maç olmuştu. Tabii şimdiyle kıyaslanmaz ama o dönem için iyi bir sayı tutturmuştuk o maçta. Şartlar yine benziyor. İnşallah kazanacağız..

oktay delibalta ile korner organizasyonu yapmıştık ve gol gelmişti.ama çok bunaltmıştı manisa bizi.çok zor bir maçtı.levent erişti o zamanlar hocaları

alperen

Kartal yenildi Linyit galip geldi,Allah'ım sen yardım et yenelim Manisa'yı

GurbetciFanatik

kahretsin Göttepe 1-0 önde.
Sayet böyle biterse haftaya urfa maci 12 puanlik mac olur.

Mansisa karsisinda mutlak 3 puann baska caresi kalmadi bugün.
Insallah bi seri baslariz bugün.
Urfaya az da olsa rahatlamis gitmemiz icin yenin su maci Aslanlarim.

teksas3455

Şunu anladım son iki sezondur yaptığımız hesapların hiçbiri tutmuyor.
Berabere bitse bari Göztepemaçı. Yoksa 16'ya geriliyoruz :/

özkan

bu maç ya alınacak ya alınacak..olumsuz bi skorda her türlü tepki olur..

babasamsunlu

1.bilet a.gücü 2.bilet kartalın oldu bence artık.. kartal maç felan alamaz daha..
3. bileti tavşanlı alır bize bilet felan kalmaz..

özkan

abi urfayı izlemen lazım tavşanlı yine bi direnç gösteriyor,uzun vadede urfa dahada dibe çökecektir..İkisi tamam evet ama üçüncü kombine urfanın olur bana göre  :)

emre

Denizli'yi de unutmamak lazım. Fikstürü: Erciyes, Adana, Ksk, Manisa, Urfa, Ankaragücü, Buca

Furkan

Furkan