PTT 1. LİG 26. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Adanaspor

Başlatan berusa55, 10 March 2013, 16:04:19

« önceki - sonraki »

gazza55

arkadaşlar hadi besim hoca görmüyor da trübünde oturan başkan emin karda mı okuyamıyor oyunu sen top kazanan robertsi çıkar sürekli topları rakibe teslim edip takımın ahengini bozan haluk u oyunda tut olacak şey değil arkadaş emin hoca gör bunları

babasamsunlu

oguzhann555

Haluk'la ilgili bende aynı düşüncedeyim ama Haluk'u alıp yerine koyacak adam yok. Denize düşen yılana sarılır hesabı bitek Adem Sarı var ama onuda kadroya almamış  :-X

55erhan55

Haluk aldığı her topu harcadı resmen arkadaşlarının emeklerini çaldı her pozisyonda çalım atmaya çalıştı her topuda kaptırdı bu kadarda laubali oynanmaz besim durmuşta sadece seyretti yazık çok yazık.

King1965

Protesto olayı nedir ?
Şirinler oturarak protesto filan etmiş .maçta yoktumda . Stad da boştu 2 TL vermeyip bedava girmek isteyenler için mi yoksa başka birşey mi ? Bilen varmı

Haber:
http://www.samsunsportv.net/2013/03/sirinlerden-protesto.html

samuray

ikik puan daha gitti besim hoca saçmalıkları yüzünden herkes gibi bende çıok istiyordum başarılı olmasını besim hocanın aynen erhan hocanın ama yok faydası zararın neresinden dönersen kardır ya başkan sen futbolu bilen adamsın ee yönetimde biliyoruzki hepsi iyi birer samsunsporlu birisi hariç onu herkes biliyor dobi artık niye müdahale etmiyorsun seni seviyoruz ama samsyunsporu senden çok seviyoruz hiç kimse samsunsporu ben çok daha seviyorum demesyin gidişimiz hic iyi değil sinirimden saçmaladıysam kimsede kusura bakmasın  :kafa: :kafa: :kafa:

Karabudun

Alıntı yapılan: gazza55 - 19 March 2013, 16:22:11
arkadaşlar hadi besim hoca görmüyor da trübünde oturan başkan emin karda mı okuyamıyor oyunu sen top kazanan robertsi çıkar sürekli topları rakibe teslim edip takımın ahengini bozan haluk u oyunda tut olacak şey değil arkadaş emin hoca gör bunları

Çok merak ediyorum, ne zaman "Emin Kar, giy formayı da oyna." diyeceksiniz? Artık o raddeye taşımadığınız kaldı. İnsaf ki ne insaf!

ramcQ_55

ben haluku cok beğeniyorum sadece topa vurma sorunu var bi cok pozisyona giriyor ama kız gibi vuruyor toplara  adam gibi vursa her macda iki üç tane gol atar bence

lato

Ya arkadaş ben taraftarımızı anlamıyorum. Şu an oynayan Turgay Kere Ahmet Arı gibi adamlar eleştiriliyor. Kimse kusura bakmasın hoca bu oyuncuların hepsini kendini taraftardan kurtarmak için oynattı. Sonradan oyuna aldığı Serkan Çalık da dahil. Hafta içi Spor 55 programına hoca konuk alındı izleyenler bilir taraftarımızın attığı mesajları.''Hoca takımı korkak oynatıyor.'' Ahmet Arı, Kere Turgay gibi tecrübeli adamlar varken ve tehlikedeyken neden gençlere şans veriliyor vs. Kimse hocaya kızmasın resmen programın etkisinde kalarak takımı sahaya sürmüş.

Kadir ÇELEBİ

Hoca Elbet etkileniyordur fakat Kere oyuna alınırken şişirilen toplar için alındı yani olması gerekeni yaptı sadece çıkardığı oyuncular tartışılabilir Serkan çalık konusunda beceriksizliği dışında konuşulacak birşey yok bence rakip 10 kişi kaldıktan sonraki pozisyonlarda serkan çalık vardı. Bunları söylerken sadece bu maç için söylüyorum hocanın yetersiz olduğunu daha öncede söylemiştim. Birde şu var 20nci hatfa bu maç oynansaydı ve sonuç yine aynısı olsaydı o zaman daha ılımlı hatta daha memnun olmuş ifadeler kullanırdık. zaman daralıyor ateş hattından bir türlü uzaklaşamadık sinir sitres artıyor tüm bunların etkisiyle nagatif enerji oluşmaya başladı dikkatli olmalıyız taraftarından futbolcusuna yöneticisine kadar.

Kais

fatih şen çıkmicaktı arkadaş oyundan geçen hafta dimitrov  bu hafta bu vs. vs. sırf oyuncu değişiklikleri yanlış yoksa benim bi şikayetim yok

55.hakan

Tekrar yazıyorum Fatih çıkmadan öyle bastırıyorduk ki o baskıya dayanabilecek takım yok bu ligde.Gelgelelim hoca Fatih i çıkardı el freni misali takım durdu.Yani hocasız oynasak kazanabileceğimiz bir maçtı.Başka bir şey demiyorum.

Sonuna Kadar 55

Tek söyleyeceğim: helal sana Cemil Adıcan...

forever5557

Alıntı yapılan: hakanelgun - 20 March 2013, 01:35:26
Tekrar yazıyorum Fatih çıkmadan öyle bastırıyorduk ki o baskıya dayanabilecek takım yok bu ligde.Gelgelelim hoca Fatih i çıkardı el freni misali takım durdu.Yani hocasız oynasak kazanabileceğimiz bir maçtı.Başka bir şey demiyorum.

maçı izleyipte bunu görmemek
Tebrik ederim arkadaşım.
fatihin çıkması aynen dediği gibi el freni misali oldu.asıl şok ahmet arı gibi türkiye liglerinin en beceriksiz futbolcusunu oyuna almak zaten olayı bitirdi.
maçı tekrar izleyin ve fatihin oyunun en agrasif,olumlu pas yapan,en önemlisi her an isabetli şut vuran ve hücuma yönelik adamı olduğunu göreceksiniz.hocam ve teknik elip bunu nasıl göremez ilginç...

Levent ÖCAL

10- ADANASPOR A.Ş.'nin, 17.03.2013 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - ADANASPOR A.Ş. PTT 1. Lig müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 4.800.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ADANASPOR A.Ş. sporcusu SERGES FLAVIER MBILLA ETAME'nin, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

******* it müstehaktır sana.