PTT 1. LİG 26. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Adanaspor

Başlatan berusa55, 10 March 2013, 16:04:19

« önceki - sonraki »

kuzey55

Besim durmuş söylemeye gerek yok hoca değilsin.Fatih şen yavşaksn...

Forvetim

o kadar pozisyonu harcamaya hakkınız yok, o abdül denen kazma böylesi bir maçta takımı yalnız bıraktı onada yazıklar olsun süresiz kadro dışı kalsın, bu kaçıncı artisliği. adana 2.yarı gol dışında ne pozisyonu var ne kalemize geldi ama biz 2 yi bulamadık maalesef, onca açık verdiler düzgün bir vuruşla galibiyeti alamadık, ayaklarımı tutuluyor bunların dizlerimi tutmuyor anlamadım gitti. en az 3-1 lik maçtı. evinde bu hayati maçı alacaksın arkadaş. tribünler desen söylenecek söz yok. 2 sene önceki taraftar nerede bu kadar mı olumsuz değişim olur. sanki önceki taraftarlar gitmiş yerlerine başkaları gelmiş.

GurbetciFanatik

Su sezonu insallah kazasiz atlatiriz.
5 Hafta önce Play off derken ne duruma düsdük. Hocasinimi elestircen futbolcusunumu elstircen kimi elstirsek yine bos.
Götümüz dibe vurmus halen ts kümeye diye bagiriyoruz, bagaranlar bi puan durumunua baksan onlarin düsmeyecegi belli bu Lig Tv ihalesi varken , niye nefesinizi tüktiyorsunuz takimi atesleyen onun yerine.
Dimitrov seni gökleri cikardik yerin dibine vurdun.
Haluk kaleci yokken atamiyor kaleci olsa ne olacak acaba.
Roberts halen bu kadroda oynuyor yorumsuz.
Abdülkadir umarim güzel bi hafta sonu gecirmisindir nede olsa kendine izin aldin.
Besim Hoca tek samsunlusun diye bu takimdaysan keske samsunlu olmasaydin be hocam

ercan0655

Hala takım değiller bu yorumu 7. haftada da yapmıştım bizim halı saha veteranları daha takım. Hiç olmazsa kim nereye ne kadar koşabilir hangi tarafa çalım atar nasıl şut çeker biliniyor. Ama bunlar belki kağıt üzerinde iyi futbolcu ama herkez kendine. Biri koşuyor diğerleri bön bön bakınıyor yardıma gelen vekaç 2-1 yapalım diyen yok yada beyinler gidiyor ayaklar gitmiyor vücut sürünüyor.
Bugün eski futbolculardan saffet 4 büyük takımdaki futbolculardan çoğu (isim vermiyorum) bırakın A takıma girmeyi  antremana bile çıkamazlardı diyordu keşke bu maçı da seyretseydi herhalde yorumu sahadaki Samsunspor değil toplama adamlar birliği olurdu.
Neden her hafta  sitres yaşıyoruz, inanın maçları seyretmeye sinir katsayım yetmiyor artık. Şu son 2 sezon harbiden kabus oldu.

bluegreen55

İkinci yarı başlayıp bizim kaleci 46. dakikada zaman geçirmeye başlayınca yine yenilecez hoca taktiğini vermiş dedim
ama golü erken yiynce yine oyunları normale döndü saldırmaya başladık ama hoca en iyi oynayan 3 oyuncuyu sırasıyla çıkarınca işimiz şansa kaldı.
girenler bütün topları ezip bişey beceremeyincede kazanamadık.

Uğur Yıldız

Kere'yi top şişirmek için al Roberts'ı çıkar.Roberts iyi oynamamış olabilir ama en azından Kere gibi ofsaytta beklemez.
Fatih Şen'i çıkar Ahmet Arı'yı al  :o Ne için Ahmet Arı bu zamana kadar ne vermişki takıma ne vermesini bekliyosun.Takımın hücumda Abdülkadir olmadan bişey yapamadığını tekrar gördük.Gereksiz kırmızı çok pahalıya patladı.Ayrıca Fatih Şen'de yine kart görmek için kıçını yırttı,Karşıyaka'da oynamamak için.Bunların sıkıntısını inşallah yaşamayız.Allah sonumuzu hayr etsin.Besim Hoca'yla işimiz çok zor.Karşıyaka maçında 15 yaşında çocuğu ilk 11 oynatarak kendi reklamını da yapar.

seyf55

nereden başlasam ki,hocayı hepimiz biliyoruz bu ligin hocası değil,haluk o fiziğine rağmen tel tel döküldü sarhoş gibiydi, taraftarımız gerçekten yozlaşma yolunda ilerliyor keş taraftar topluluğu oluyoruz tribünde olan abiler amcalar eski tribüncüler ts kümeye falan diyen asalak kafadan bacaklı insan olamamış varlıkları tribünde tekmeleyin tokatlayın kafasını kırın, bunalr şimdi güya ateşli taraftar bağırdıya kümeye diye ooooooovvvv onlardan büyük samsunsporlu yok ulannnn insan bir kendi durumuna bakar da  samsunspor_x u milletin diline düşürmez rezil etmez taraftarda olsan sen bu camiayı temsil ediyorsun yazıklar olsun size kına yakın şimdi malum yerinize,başkalarıyla uğraşmaktan gıdım ilerleyemiyoruz içimizdeki bu cenabet kesimin yaptığı uğursuzluklar yüzünden üstümüzde lanet gibi bir şey var ben bu taraftarı da gördükten sonra biz zaten düşmüşüz düşeceğimiz yere dedim kendime

forever5557

lütfen biri bunu duysun.hangi kafa fatih şeni çıkarıp ahmet arıyı alır anlamış değilim.kusura bakma besim hoca bana bunu anlatamassın.sinirden delircem.
ahmet arı 3.ligde bile oynayamaz bunu nasıl göremezsin

forever5557

Alıntı yapılan: Stoper - 18 March 2013, 22:37:24
Trabzon kümeye diye bağıranların,bağırtanların beyin damarları gıçlarında olduğu için  durumun farkında değiller. Büyük çoğunluğunun tuttuğu ikinci bir takımı olduğu için Samsunspor üzerinden ego tatmin eden lağım fareleri. Yeri zamanı gelir istediğin takıma sallarsın ama şimdi zamanı değil!

Besim Durmuş ve tribünleri görünce bıze herşey mustahak diyorum.

Bataklığa gömüldük.Allah yardımcımız olsun.

işte bu kadar eline sağlık kardeşim.takımımız  kümede kalma savaşı veriyor  bizim insanımız tribünde trabzon kümeye diyor.Allah akıl ihsan eylesin.söyleyecek sözüm yok.bu kafayla devam edin

Desiqner

Neyin kafası çözebilmiş değilim.
Bizene Trabzondan ?

brigand

Bunca olumsuz etken varken bile kazanabilirdik. Bir kere geldiler attılar ve gittiler. Kendini bu forma için adayacak 3 tane adamı zor bulursunuz bu kadroda. O yüzden son dakikaya kadar yine çile var gibi görünüyor.

Levent ÖCAL

Serkan formasını giymeye başlayınca tamam sonunda Haluk çıkıyor dedim ama Roberts i alınca sinirden kendimden geçtim. Adam gayet iyi oynadı hangi zihniyetle çıkarıyorsun oyundan hoca ya. MBilla çıktığı gibi Kere girmeliydi oyuna geç kaldın hoca. Yine bir maçı daha katlettin.

senol

son 3-4 maçtır sahada olmayan Turgay,Lokman ve Roberst sahada.bir takımın kurgusuyla bu kadar oynarsan sonuç bu olur.gençler ortalıklarda yok.hoca bu şehirle bu kadar oynama.burası sana fazla geldi.senin kelamın kuvvetli,sen kendine başka bir iş bak.ben sana 4 hafta önce yazar ol demiştim.düşünmende fayda var.kimse senin oyuncağın değil.kendini akıllı ,seyirciyi saf belleme...her şey çok net görünüyor...bu zamana kadar hikaye anlattın.sen yinede iyi düşün...

özkan

Maçın özetine baktımda şimdi maç bitiyor bizden hiç bi topçu hakeme itiraz etmiyor uzatılan süre ile iligli.Zaten sırf 7 dk mbillanın kırmızı kartında beklendi..E oyuncu değişikliği vsvs de 2-3 dakka olsa ?

Koyvermişlik var,sonumuz hayrola.

gazza55

hocam allah rızası için biriniz şu besim hocaya söylesin şu haluk denen çocuk kadro dışı yapsın. ben ankaradayım samsunda olsam söylerim idmanda falan görmüyomu gözler artık hocam böle olmaz haluk yerine koy kereyi ondan daha ii topa vurur topa vurmasını geçtim birebir kalınca bütün topları harcıyo haluk topçu mu ne anlamadım ama bu mesleği bıraksn bence göz var nizam var hocammmmmmmmmmmmmm besim hoca duy artık sesimiş<zi