Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

İman ile kazanılan toprakların, vatan namustur diye canını feda edan ecdadlarımızın destanıdır, ÇANAKKALE.. Allah kimseyi dünyada VATANSIZ, ahirette İMANSIZ etmesin..Allah,kulaklarımızdan ezan sesini, gözlerimizden bayrağın rengini aldırtmayan atalarımızdan razı olsun.. Ne Mutlu TÜRK'ÜM diyene, diyebilene...

seyf55

besim deplasmanda 1 puan getiriyordu şimdi kendi sahamızda yeniliyoruz umarım hoca bizi sevindirir

samsunmania

Cemil cezalı değil, Turgay hep cezalı olsa ne olur. Önemli olan fatih. Bu adamlarda gram düşünce yok.Herkes kendi dalgasında.

5trawberry

Takımın ciddiyetsizliği kadar bir önemli konuda daha var bence, tribünün ciddiyetsizliği...
Geçen hafta salağın biri tribünden atladı, Allah'tan ceza paraya dönüştü ve tribündeki yerimizi aldık. Bi kaç aptal gelmiş hala tribünden çizgideki hakeme topçuya su şişesi sallıyor. Para sallıyor,çakmak sallıyor. Bunları aştığımızı düşünüyordum ben ama, yanılmışım demekki..

Dakika 52 olmuş, Samsunspor için ayağa kalkmayan adamlar, Orduspor diye bağırıyor. Adamda Samsunspor atkısı yok, Orduspor atkısı açıyor...

Yine Dakika olmuş 61 Trabzon kümeye tezahüratları, trabzon zaten Allahından bulmuş bizden beter top oynuyor, artık bırakın şu yavşakları ne yaparlarsa yapsınlar.

Son önemli değinmem gereken konu da, şu liseli bebelerin bile yapmaktan vazgeçtiği tezahürat, iki gelsin iki .... böyle işi.

Uğur Yıldız

Sadece onlar olsa iyi,sakatlanan adama ''oh oh'' nedir ?

Forvetim

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 19 March 2013, 02:41:06
Sadece onlar olsa iyi,sakatlanan adama ''oh oh'' nedir ?

tam bir rezillik, tarih öncesinden kalma sözler sözümona tezahüratlar. oh oh, koyduk mu vs vs. geçelim artık bu abuk subuk çoluk çocuk muhabbetlerini

özkan

Arkadaşlar mehmet aydın hastanesinden bay-pass ameliyatına girecek emekli vergi dairesi memurlarından bir abimiz için 0 Rh - 3 ünite kana çok çok çokkkk acil ihtiyaç var.Nolur yardımcı olalım.

0543 406 83 56

babasamsunlu

KAN GURUPLARIMIZ BÖLÜMÜNE BAKSANA KİMİN TUTUYOR..

beşnumara

Şu teorilerden bikmadin mi birader? Fatih Sen cezali duruma düsecegini ben de tahmin ediyordum ben de karsiydim ama bu adam öyle veya böyle 4. sariyi yiyecekti daa manisa macinda olmayacagina yarali cezalilarla dolu ksk macinda olmasin kötü mü oldu?

samuray

ya bende inanamıyorum t.s kümeye diye bağırmakta nesi biz kendi derdimize düşmüşüz ateş çemberinin içinde çırpınıyoruz bırakalım t.s yle falan uğraşmayı biz sadece takımımız destekleyelim

ramcQ_55

19 March 2013, 21:21:38 #36130 Son düzenlenme: 19 March 2013, 23:27:30 ramcQ_55
bedava bilet dağıtmalar başlamış yine hayırlı olsun
yanlışlarla dolu bi sezon yaşıyoruz resmen ihşallah sonumuz küme düşmeyle sonuclanmaz

Bakican55

Yine bilmeden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar var
Şirinlerin yönetim uyuma taraftarının dışarıda demesinin sebebi;
Saat 6:20 olmasına rağmen kapılar açılmamıştı ve polis çok zorluk çıkartıyordu 10 dakikaya girdiğimiz tribüne 40 dakika zar zor girebildik her hafta yapıldığı gibi kombinelerle girerken polis arama noktasında kombine görmeden kimseyi aratmadı ama geçen hafta yine aynı tribüne arandıktan sonra kombineler kapıdaki görevlilere verilir ve 2'ye bir şeklinde girerdik ama bu hafta geçen hafta gibi olmadı maç başladığı an sahada 3 tim çevik kuvvet ve 100 tane polis önümüzde sıra olmuştu ama bizim tribün tek yumruk olmayı bilmediği için benim taraftarıma terorist gibi müdahale yapılıyor ama hala birileri kötüleme ve küçümseme olayları şimdi bazı arkadaşlar diyecek grupculuk yapıyor grubunu koruyor nasıl isterseniz öyle değin varsa daha iyi yapacak birini kursun grubunu yapsın ...

Desiqner

Alıntı yapılan: Bakican55 - 19 March 2013, 22:49:00
Yine bilmeden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan arkadaşlar var
Şirinlerin yönetim uyuma taraftarının dışarıda demesinin sebebi;
Saat 6:20 olmasına rağmen kapılar açılmamıştı ve polis çok zorluk çıkartıyordu 10 dakikaya girdiğimiz tribüne 40 dakika zar zor girebildik her hafta yapıldığı gibi kombinelerle girerken polis arama noktasında kombine görmeden kimseyi aratmadı ama geçen hafta yine aynı tribüne arandıktan sonra kombineler kapıdaki görevlilere verilir ve 2'ye bir şeklinde girerdik ama bu hafta geçen hafta gibi olmadı maç başladığı an sahada 3 tim çevik kuvvet ve 100 tane polis önümüzde sıra olmuştu ama bizim tribün tek yumruk olmayı bilmediği için benim taraftarıma terorist gibi müdahale yapılıyor ama hala birileri kötüleme ve küçümseme olayları şimdi bazı arkadaşlar diyecek grupculuk yapıyor grubunu koruyor nasıl isterseniz öyle değin varsa daha iyi yapacak birini kursun grubunu yapsın ...

tmm  :ok

Desiqner

Pınar Karşıyaka EuroChallange Final 4'da...
5 bin kişilik salona 7 bin üzerinde taraftar girmiş.Muhteşem görüntüler oluşmuş.
Bizede nasip olur İnşallah bir basketbol takımı...

cany

futboldaki uefa kupası gibi oluyo di mi bunlarınki. helal valla, efes bi yandan bunlar bi yandan >l<