Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Birkaç konuşmasına şahit oldum. Sanki bürokrasiyi bırakıp siyasete atılacak gibi. Ama helal olsun korkmadan doğruları söyleyebiliyor adam. Tabi anında tepkileri de çekmiş.

Desiqner

Grup ismi demiyorlar bakın Samsunspor taraftarı diyorlar...
Yazık böyle taraftara...

kuzey55

şaşılacak bir durum değil gerçek bu malesef  :kafa: :kafa:

Desiqner

Biletsiz maça girmeyi,dükkan yağmalamayı , başkasının hakkını gasp etmeyi holiganlık,taraftarlık sananlardan kurtulmamız yakındır İnşAllah...

emre

Göztepe akşam 3d koreografi yapacakmış. Demin resmi gördüm nette dolaşıyordu ama kaydetmeden, kaldırdılar.  :)

Ertuğrul Sağlam

17 March 2013, 13:03:33 #36065 Son düzenlenme: 17 March 2013, 13:35:07 Ertuðrul Saðlam
Deplasmana giderken verdiğimiz molalarda işeri sahiplerinin endişeli gözlerlirini farketmek hiçte zor değil maalesef bazı taraftar görünümlüler bunu gelenek haline getirdi.

Bundan 10-12 sene önce gittiğimiz bir trabzon deplasmanında hem adamın kızına askıntı oldular hemde işyerini yağmaladlar bunu yapanlar veya önayak olanlarda hepimizin tanıdığı bir taraftar gurubunun ileri gelenleriydi. O adamın o gün ki durumunda kim olsa onlarn kafasına sıkmaktan başka  birşey düşünmezdi, adam gene insaflıymış silqhı ile havaya ateş etti ve o delikqnlı abiler çil yavrusu gibi dağıldı...

Desiqner

Bunları yapan ahlaksızlar olabilir ama abi dedikleri adamların bunlara göz yumması kabul edilmeyecek olay.Bir tanesine dersini verse birdaha kimse orada onu yapamayacak ama....
Farkları ne ki?

cgr

Simdi Orduspor - G.Antepspor macini izliyorum. Kale arkasinda herkes semsiye ile maci izliyor. Bizde ise semsiye ile girmek yasak. Kim ayarliyor bu durumu ? Yok mu bunu bi standarti ?

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: cgr - 17 March 2013, 14:45:33
Simdi Orduspor - G.Antepspor macini izliyorum. Kale arkasinda herkes semsiye ile maci izliyor. Bizde ise semsiye ile girmek yasak. Kim ayarliyor bu durumu ? Yok mu bunu bi standarti ?
stadyum tamamen kapalı diye yasak sanırım..

kalptenþimþek

ancak düşene vur sivas :suslen:

alperen

seyf55

samsunlu samsunsporlu böyle yağmalama yapmaz örnek olmamız lazım bizdeki medeniyetle ama insanlıktan nasibini almamış arkadaşlaR çok içimizde bunlara biz tepki göstermeliyiz bu tip kişiler gelip statları doldurcağına boş kalsın statlar daha iyi

özkan

bunu söyleyen elemanda samsunlu samsunspor ve geyseli.tamam bunlar gerçekler bilinenler ama sırf yazmak için insan şehrini karalayacak şeylerde yazmamalı.

berusa55

Tavşanlı Manisa karşısında ve A.gücü de Antep'te 1-0 öndeler...

teksas3455

Ankaragücü ve Tavşanlı önde son 18 dk. Böyle biterse skorlar işimiz zor. Ankaragücü bile yakalıyor neredeyse üstü.