Abdulkadir Özgen

Başlatan King1965, 04 January 2013, 16:20:48

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Sadece Samsunspor

adamın kırmızı görmesi normal hiç kızmıyorum. her yerde abdul var. gol atıyor koşuyor mücadele ediyor pas yapıyor. tüm takım komple bakıyor adamda sinirlendi. 10 numara adamsın

Shane_Falco

Adamı saçma sapan yerlerde oynatıyor.En baştan beri söylüyorum Haluk'un oynadığı yerde oynamalı bu adam.Forvet arkasında işi yok bu adamın...

5trawberry

Abdul para kazanıyorsun, gol atıyorsun. Sen attıkça hem sen, hem Samsunsporumuz kazanıyor..
Ama dikkat edeceksin abicim dikkat, hakemi alkışlamanın sarı kart olduğunu bilmeyecek kadar amatör müsün?

Bu takımın en önemli silahısın ve, haftaya seyircinin de olmadığını bilip, takımı zayıf düşürmeye hakkın yok.

cany

haftaya sensiz işimiz zor :(

##kdc##

10 March 2013, 23:33:36 #155 Son düzenlenme: 10 March 2013, 23:36:16 salihcakir
yapacağınız işin içine dedi ve çıktı oyundan helal olsun. Geri basıyo, yana basıyo, ileri koşuyo. böyle bir teknik direktörü olan takıma, bu adam fazla

cembaba

7. maçında 5. golünü attı. Adam daha ne yapsın?

GençKozluklu

Abdulkadir çok hırslı ve mücadeleci bir oyuncu. Pek çok oyuncumuz onun yarısı olabilse diyeceğim. İlk sarı karttan sonra kırmızı yiyecek gibi gözüküyordu doğru İnanılmaz bir sinir harbine girdi. Oyunun böyle saçma bir yere gelmesi onu da kopardı. Amatörce yaklaşım ancak futbolcularda insan zaman zaman otokontrol yapamaybilirler.

Ben Abdulkadir'i çok beğeniyorum. 10 numara. Takım için inanılmaz bir mücadele ediyor.

jean

tam lazim olacak macta oynamicak

Stoper

Hocanın yaptığı saçma sapan oyuncu değişikliğine ;oyuncularının emeğiyle oynayan,taraftarla dalga geçen Besim'in "ihanetine" tepki gösterdi. Bir nevi bensiz ne bk yerseniz yiyin dedi.Haftaya Abdul'un yerine 15'lik  bir çocuk oynar artık.

Senin yerin Besim Durmuş gibi hocaların olduğu PTT olmamalı.Yolun açık olsun Abdul.

özkan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 10 March 2013, 23:33:36
yapacağınız işin içine dedi ve çıktı oyundan helal olsun. Geri basıyo, yana basıyo, ileri koşuyo. böyle bir teknik direktörü olan takıma, bu adam fazla

Abdülkadire kırmızı kartı gösteren besim durmuştur.Küfür eder gibi 15 yaşındaki çocugu alırsan bu adamda daha fazla dayanamaz bu mallıklara.Abdüle kızmaya kimsenin hakkı yok.Adam daraldı artık.

isa55

bu sezonki ilk kırmızı kartı gördü.

mehmet yılmaz

Eğer Adana maçında oynasa idi bence 3-1, 4-1 kazanırdık. İnşallah KSK maçında telafi eder. Bugün Almanya'dan anne ve babası geldi Samsun'a. Sürpriz yapmışlar, moral oldu A.Kadir için de...

brigand

Takıma bu kadar büyük etki edebileceğini düşünmemiştim geldiğinde. Ancak hem hırsı hem de oyun yapısıyla tüm bloklar için en önemli adam olduğunu gördük. İnşallah sezon sonuna kadar aynı hırs ve mücadeleyle devam edebilir.

King1965

AlıntıAbdülden gol sözü ..
Samsunsporumuzun başarılı forvet oyuncusu Abdülkadir Özgen karşıyaka maçı öncesinde antrenmanda gol sözü verdi. Karşıyaka maçından puan alacaklarına inandıklarını ve taraftarlarımızı mutlu edeceğiz dedi.

http://www.samsunsportv.net/2013/03/abdulkadirden-gol-sozu.html