PTT 1. LİG 25. HAFTA | K.Erciyesspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 03 March 2013, 18:30:55

« önceki - sonraki »

alperen

berusa55

Samsunspor Erciyes Maçına Hazır

Yarın Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, bu sabah son hazırlıklarını da tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Cüneyt Yaşar-Haberexen.com

Ptt 1. Lig'in 25. hafta maçında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, bu sabah Kayserispor tesislerinde yaptığı son taktik çalışmasının ardından maç saatini beklemeye başladı.

Aşırı sıcak havanın hâkim olduğu Kayseri'de yaklaşık bir saat süren idman düz koşu ile başlarken daha sonra oyuncular 5'e 2 pas çalışması yaptılar. Daha sonra iki guruba ayrılan Kırmızı Beyazlı futbolcular taktik çalışması yaptılar.

CEMİL TAKIMLA ÇALIŞTI

Arka adalesinde sakatlığı bulunan ve dünü dinlenerek geçiren başarılı savunma oyuncusu Cemil Adıcan bugün takımla birlikte çalışmalara katılırken, Cemil yarın oynayacak durumda olduğunu belirterek "Ayağım kopsa da bu maçta takımımı yalnız bırakmayacağım. Ben iyi durumdayım. Hocam görev verirse en iyisini yaparım" dedi.

İdman sonrası otelde dinlenmeye çekilen Kırmızı Beyazlı ekip maç saatini beklemeye başlarken Kayseri Erciyesspor - Samsunspor karşılaşması yarın saat 13.00'de Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak ve TRT'den canlı yayınlayacak.

Kaynak

King1965

King1965

King1965

burakbas

Levent Cebi abi ile beraberiz. Mac oncesi Besim hocamizdan galibiyet sozu aldık.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burakbas

davidsavage

Resimler iyi güzel ama,hoca galibiyete oynamaz ki,yine 1 puan için çıkacağını düşünüyorum. Saldır Samsunspor oley

samsun 55

10 March 2013, 13:19:49 #69 Son düzenlenme: 10 March 2013, 13:23:12 samsun 55
İlk 11
1. SONER ŞAHİN
3. CEMİL ADICAN
7. MUSA AYDIN
9. ABDULKADİR ÖZGEN
11. MUSA SİNAN YILMAZER
35. FATİH ŞEN
39. HALUK TÜRKERİ
87. NIKOLAY EMILOV DIMITROV
88. MUSTAFA KAYABAŞI
90. ŞABAN ÖZEL
94. ERCAN YAZICI

GurbetciFanatik

ulan trt spor bile donuyor hay senin gibi trt nin

beşnumara

Kere kenarda ayri calisiyor. stoperlerde sıkıntı var heralde.

GurbetciFanatik

55.hakan

Hakemi özel olarak da tanıyorum maçın çok duracağını söyleyebilirim.