İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARIMIZA YARDIM KAMPANYASI

Başlatan maraton, 13 February 2013, 18:27:43

« önceki - sonraki »

cembaba

maalesef bizim sitenin de geçmişte gerçekleştirebildiği bu ve benzeri hayır organizasyonlarını yapma kabiliyeti yok olmuş.. sitemiz üyeleri büyür ve iş sahibi olurken,yaşlanıp paralanırken duyarsızlaşıyorlar da maalesef.. geçmişte sahip olduğumuz ve destek olan büyüklerimizde hayat koşturmasından herhalde bize ilgi gösteremiyorlar..
kampanya bitti..  tunç abinin yüce gönlü ile verdiği logolu çantaları kendi imkanlarım ile doldurup doldurabildiğim kadar ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştıracağım.. tunç abiye verilmiş bir sözüm var.. bundan sonra da hayır işlerini demek ki duyurmadan kendi çapımızda yapacağız, site kimliği dediğimiz çoktan hakkı rahmetine kavuşmuş isim ile değil.. anlayana selam olsun !!
yazanlardan istiyen arkadaşlar store cem e parayı bir an önce ulaştırırlarsa sevinirim.. elden veya cem den öğrenecekleri hesap numarasına yatırabilirler..

bu arada ben maraton başkan.. sinirlenip önümde açık olan cem in heabından yazmışım.. uğraştırmayın beni, alın kıssadan hisse dersi, utanın, başınızı öne eğin, ses etmeyin...

south_london

kimse bakmıyo bile ha.ben dedim size kapayalım siteyi diye

ali ihsan

Desiqner

Kendi adıma para durumum iyi olsa kesinlikle yardım yapmak isterim ama ilk fırsatta İnşallah...

Ertuğrul Sağlam

1- maraton başkan 5 adet
2- samsuni
3- Ertuğrul Sağlam 1 adet (Maçta Cem'e ödendi)
4-Beşikten Mezara 1 adet
5-emre (1 adet)
6-Çelebı1 adet
7- usare 1 adet
8-Serkan 1 adet
9-Lato (1 adet)
10-GençKozluklu 1 adet
11-Ali İhsan 1 adet

maraton

banka hesabı için cem ile irtibat kurunuz.. verenden de vermeyenden de allah razı olsun

feticalik

lato

Cem abi bende özelden yazdım ama görmedin galiba sabah 10 gibi store'a geldim kapalıydı hesap numarası verebilirseniz bende söz verdiğim miktarı yollamak isterim