PTT 1.LİG 22.HAFTA | Samsunspor'umuz - Çaykurrizespor

Başlatan King1965, 10 February 2013, 15:57:07

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Alıntı yapılan: Forvetim - 16 February 2013, 22:08:17
adım adım üst sıralara

Denizli ve Konya dan alınacak 6 puan bizi koşarak üst sıralara taşır :)

berusa55

16 February 2013, 23:24:32 #256 Son düzenlenme: 16 February 2013, 23:28:06 berusa55

ali ihsan

Önde basınca Rize oyun kuramadı.Harika bir oyun ortaya koyduk.Cesaretinden dolayı Besim Hocayı kutluyorum.Emin Abinin yüzünü gülerkengörmek paha biçilmez...

GurbetciFanatik

Bu isin zevki heyecan kacti,
bu ne ya her ic saha macinda rakibini eze eze yen fark at
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

forever5557

berusa55

teksas3455

Ikinci yarı 5 maç 10 puan. Gayet iyi performans. İç sahada yenilmez bu takım. Deplasmanda da birkaç galibiyet ile çok güzel şeyler olur. ama su bir gerçek Bolu ve Tavşanlı deplasmanlarindaki Samsunspor ile iç sahada ki Samsunspor çok farklı dışarıda iyi oynamıyoruz

yilmazselcuk55

Özledik Seni imparator  Diye Galip Öztürke  Yağ Çekmenin Mantığını  Anlamamakla Birliktee   

Rizeye Koymanın Verdiği Huzur  Paha Biçilemez Darısı Diğer Haftalara İNŞ :)

Ayrıca  TEK İMPARATOR CELİL SAĞIRDIR !!!

berusa55

17 February 2013, 00:56:25 #263 Son düzenlenme: 17 February 2013, 01:10:27 berusa55
Kaleci:

-Dimitrov ise yatıp seyredecez; yapacak bir şey yok?   :)

SametYılmaz55

oyuncularımız o kadar hırslı o kadar coşkulu oynuyor ki izlerken gurur duyuyor insan.maç 3-0,4-0 olmuş kaçan golden sonra bile sanki yeniliyormuşuz gibi üzülüyor.Bu takımın oluşmasında emeği geçenlerden Allah bin kere razı olsun >l<

mehmet yılmaz

twitter

mehmet yılmaz

Rizespor'a gol atacağımız kesindi diyebilirim. Çünkü Rize'nin ikinci devre performansı mutlaka gol yiyen ama yediğinden fazlasını atınca kazanan bir takım şeklindeydi. Bu nedenle nasıl savunma yapacağımız daha önemliydi. Bugünkü farkı belirleyen iki temel nokta var bana göre. Birincisi Rize kalecisi Loria'nın kabul gününde olması; ikincisi ise Rize'nin etkili hücum silahlarının devreye girememesi. Orta sahası dirençsiz bir takım Rize, savunma ise hakikaten kötü. Biz içeride iyi bir seri tutturduk. İyi futbol oynuyoruz. Bugün ilk devre 2-0'a rağmen dengeli geçti. Ancak ikinci devre mükemmele yakın futbol oynadık. Mustafa Denizli'nin de dediği gibi 6-0 falan bitebilirdi maç. Henüz 18 yaşındaki stoperimiz Ercan, Niko ve Abdülkadir başta olmak üzere bütün takım çok iyi oynadı. Cumartesi günü mesai saati olmasına rağmen yine de iyi taraftar vardı. Çıkışımız sürecektir. Maç maç değerlendirmek lazım; inşallah sonu iyi olur bu serüvenin.

minci

Ya başkanım sonu iyi olur derken ne kastettiğini bir türlü anlamadım. :evet: :D :D :evet:

Özcan İNAN

Bu maçtan sonra herkesin yüreğine tekrardan su serpen yönetimimize ve futbolcularımıza teşekkürler...İnşallah daha da güzel günler göreceğiz.... samsunspor_x