PTT 1.LİG 22.HAFTA | Samsunspor'umuz - Çaykurrizespor

Başlatan King1965, 10 February 2013, 15:57:07

« önceki - sonraki »

isa55

mehmet yılmaz

Allah'a şükür kazandık, üstelik farklı kazandık. Bugün kötü oynayan bir oyuncumuz bile yoktu. Bilhassa ikinci devre harika bir futbol vardı. Ayrım yapmak haksızlık olur ancak üçleme yapan Niko ile Sultan II. Ercan'ı :) ayrıca kutluyorum. Helal olsun çocuklar, Allah yüzünü hep güldürsün Emin abi. Yolumuz açıktır bizim...

5trawberry

Lipton Çaykur farketmez, Samsunspor'um koyar affetmez..

Karabudun

Alıntı yapılan: sener.eren - 12 February 2013, 14:03:55
Rize buraya çekinerek geliyor. 1 puana razı olacaklar. Oyunda baskıyı biz kurarız, lakin bizim üzerimizde de alt sıralarda olmanın ve galibiyetin gerekliliğinin baskısı olacak. Seyri keyifli bir maç olur. Cesur oynarsak fena fark atacakmışız gibime geliyor. Galip gelmişiz gibi hissediyorum. Acayip rahatım. Hayırdır inşallah!

Ne diyorsak o!

jurista

Dimitrov transferi için canla başla çabalayan ,son ana kadar kovalayan ve sonunda imzayı attıranlara ve  emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...Allah razı olsun

55_OrHaN_55

Kalecinin hataları Gözgözlülerin dillerinde sakız oldu. İlla galibiyetimize bir kulp takacaklar yani. Sanki geçen hafta bu rizeden 5 tane yiyen kendileri değildi.

Sercan

Herkes bir yana ama bu takımın kesinlikle en iyisi Ten Ten Mustafa...

ramcQ_55

emre__ss

Anonscu abimizi de unutmayalım yine maça imzasını attı diii dii dimitrooovvv  :deli:

sersa

Alıntı yapılan: emre__ss - 16 February 2013, 21:37:17
Anonscu abimizi de unutmayalım yine maça imzasını attı diii dii dimitrooovvv  :deli:

Yok dostum ni ni nikolaayy ;D ;D

Sioux

göztepe denizli 1-1 bitti. tam istediğimiz sonuç. böylece 1 sıra daha yükseldik ve denizliyi geçip 13. olduk. çıkışımız sürecek.

Forvetim

deado

çok güzel oldu. bu takım çok iyi oldu iyi işler yapacagız sonuç olarak basıp geçecen alıcaksın 3 puanları. herkes puan kaybedecek nasılsa. hedefimiz her zaman galibiyet olmalı başka bir hedefe gerek yok şu an.

Furkan

Ara transfer doneminde gelen futbolcular sene başında gelseydi Erhan hoca bu ligi alıp götürürdü bizde baska hesaplar yapıyor olurduk