İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARIMIZA YARDIM KAMPANYASI

Başlatan maraton, 13 February 2013, 18:27:43

« önceki - sonraki »

maraton

Yeni okul döneminde, ihtiyaç sahibi olan öğrenci kardeşlerimize samsunspor logolu ürünler ulaştırarak, hem kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını karşılamak ve hem de samsunspor sevgisini aşılayıp, formamızı ve şanlı armamızı her yerde taşınır yapmak adına bir kampanya düzenledik..
samsunspor logolu çanta içerisinde ulaştıracağımız kırtasiye ve giyim malzemelerini ilçe kaymakamlıkları ile koordine olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracağız.. kısa süre açık kalacak bu listeye samimi katılımlarınızı bekliyoruz.. lütfen reklam için adım gözüksün diye listeye isim yazıp para toplanırken ortadan kaybolanlardan olmayın, çünkü bu sefer kırdığınız bir çocuğun kalbi olacak unutmayın..
bir öğrencinin ihtiyacını karşılamak adına sponsorluk bedeli 50 TL dir..

çocuklar adına şimdiden teşekkür ederek ve o yüzlerdeki gülümsemeyi görmek adına listeyi açıyorum..

1- maraton başkan ( 5 adet )

mehmet yılmaz

2- samsuni

başkan, örnek olması açısından bir adet çanta ve içindekilerin olduğu birkaç foto paylaşabilir miyiz burada?

Ertuğrul Sağlam

13 February 2013, 18:42:53 #2 Son düzenlenme: 14 February 2013, 18:12:45 Ertuðrul Saðlam
3- Ertuğrul Sağlam (1 adet )

south_london

Samsunsporlular olarak bu kampanyaya sahip çıkmalıyız. Çevremizde ulaşabileceğimiz kesimlere yayalım lütfen.

emre

celebi

usare

2- samsuni
3- Ertuğrul Sağlam ( 2 adet )
4-Beşikten Mezara (1adet)
5-emre (1 adet)
6-Çelebı1 adet
7- usare 1 adet

mimar55

Parayı nasıl yollayacam hesap numarasını versen yollasam önce sonra yazayım ismi

Serkan

lato

GençKozluklu

ali ihsan

Ertuğrul Sağlam

1- maraton başkan 5 adet
2- samsuni
3- Ertuğrul Sağlam 1 adet
4-Beşikten Mezara 1 adet
5-emre (1 adet)
6-Çelebı1 adet
7- usare 1 adet
8-Serkan 1 adet
9-Lato (1 adet)
10-GençKozluklu 1 adet
11-Ali İhsan 1 adet

Ertuğrul Sağlam

Bu kampanyanin ucretini 50 tl ile sinirlandirmayalim herkes imkani dogrultusunda yardimini yapsin, sanki burda kampanyaya katilim alt limiti 50 tl gibi algilandi. 2-3 arkadasin verdigi ucretlede bir kampanya ucreti cikar ortaya...