Teknik Direktör | Besim Durmuş

Başlatan berusa55, 19 November 2012, 23:06:24

« önceki - sonraki »

SSKLA

Besim hocaya barcelonayı versen kirmizi grupta sampiyon yapamaz  :rulet:

germencisse

Egolarından kurtulması lazım,yeni hocada diye illede jenerasyon peşinde koşmamalı..

King1965

elexir

Erhan hoca harcandı gerçekten top oynatıyordu takıma, değeri bilinmedi malesef, Besim hocayla zor bu iş :(

Ertuğrul Sağlam

Seni takımın başına getirmekle bir kumar oynandık ve kaybettik. Bu takım hocasızda aynı futbolunu oynar...  :suslen:

GökhanÇağlar

Umarım ders çıkarır bu mağlubiyetten,Musa Sinan ve Roberts'i kesmesi lazım.Musa Aydın,Kere,Haluk,Ahmet Arı'ya şans vermeli bence.

cembaba

Hocaya çok yükleniyorsunuz. Kazanan kadroyu kimse bozmak istemez. O yüzden böyle bir kararı olmuştur hocanın.

ahmetsefa55

hoca dogru kadroyla cıktı bence.
ama oyunun gelişiminde mesela fatihin isteksiz oluşunu toptan kaçtığını veya robertsın atakları yavaslattıgını goremedı.
ercan ve canberk ısrarında kesınlıkle arkasındayım.
hatta o iğrenç saç sitili iğrenç koşu sitili ve dahası iğrenç futboluyla turgayın yerine doğan erdoğanı sonradan oyuna sokabileceğini düşünüyorum.
mehmet yılmazda dahıl bu duruma.

brigand

Kısıtlı zamanda yapılacak pek de bir şey yok aslında. Hocanın Roberts ısrarından vazgeçmesi, orta saha ve hücum organizasyonuna alternatif seçenekler yaratması şart. Oyuna erken müdahalelerde bazı maçlarda erken kopmamızı engelleyecektir. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde kadro yapısında daha değişik varyasyonlar olacaktır diye düşünüyorum.

FaTiH_HaN

Kadro seçimi konusunda Roberts takıntısı haricinde bir yanlışı yok bence ama takımın maç başlangıcındaki taktik anlayışı bizim kadromuza kesinlikle uygun değil, bu kadar hücumcuyla sahaya çıkıyorsan temkinli futbol oynama şansın yok, geriye yaslanıp rakibi tartma şansın yok, sen oynayacaksın takım seni tartacak, topu bilen oyunculardan kurulu bir kadromuz var, tempo yapmamız lazım ve oyuna zamanında müdaheleler lazım 2-0 olduktan sonra yapılan değişiklikten maçı çevirmek her zaman yemez..

SSKLA

Benim aslinda hocanin secimlerine lafim yok cogu zaman dogru kadro surdu ama bence adam takima gaz veremiyor.

orhan

Hocam tebrikler seninle  çok daha iyi  olacak buna yürekten inanıyorum bildiğin yolda aynen devam.

Sioux

robert yanlışından vaz geçip, herkesçe doğru olduğu kabul edilen a.kadir-haluk ikilisine dönmesi takdire değerdi. tebrikler hocam, yolun açık olsun.

babasamsunlu

"Samsunspora yakışan bir gün oldu "  çok sade ve çok güzel bir cümle ;)

Tebrikler hocam.

55.hakan

Lokman ve Roberts tan vazgeçmen olumlu bir durum.Bir de deplasmanda da cesur oynatırsan tamamdır.