PTT 1.LİG 21.HAFTA | Boluspor - SAMSUNSPOR' UMUZ

Başlatan burakbas, 03 February 2013, 22:37:55

« önceki - sonraki »

usare

Hayırlısı olsun ne diyelim. Allah deplasmana giden arkadaşlara yardım etsin, kazasız belasız dönsünler inşallah...

cembaba

Beklemediğim kadar kötü bir Samsunspor sahadaydı. Özellikle ilk yarı basan, kovalayan Samsunspor yoktu sahada. Sahanın bozuk ve kötü oluşu bizim teknik oyuncuların oyunda kaybolmasına sebep oldu. Abdülkadir'in frikik girseydi çok daha iyi olurdu. 1 puan tesellimiz olurdu. Sağlık olsun.

evolution55

ethm55

Alıntı yapılan: slazenger - 10 February 2013, 16:00:41
ve futbolcular karar verdi: " BU SENE HEDEF LİGDE KALMAK"  :(
Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 10 February 2013, 16:03:16
iki galibiyet aldık diye cok havalandık boludada havamzı aldık

Bu iki yorum günün özeti malesef  :( :( :( :(

city ultras

cgr

Fatih ve Cemil cezalıysa ;

Şimdi ipe ipe oynatacaksın Kere'yi.

Hayır arkadaş anlamıyorum biz puan mı kazanıcaz, adam mı ? Bu Ercan kardeşimiz bizim evladımız, iyidir falandır ama Djehoua ayısı ile baş edebilir mi ? Göz var nizam var. Allah aşkına hoca bırak şu inadını. Çocuğa top gelince heycanlanıyor, hata yapıcam diye alel acele topu ayağından çıkarıyor.

Hafta içi yazmıştım, bu maçta çift ön libero olarak oynamalıyız diye. Maçın 65.dakikasından sonra Fatih Şen tek başına kaldı, adamlar elini kolunu sallaya sallaya orta saha'yı geçti.

Takımda her an her şeyi değiştirebilecek bi adamın var Dimitrov diye, onu da oyundan çıkarıyorsun. Musa Sinan'ın formsuzluğunu, maçın içinde kopuk kopuk oynamasını cümle alem görüyor ama ısrar niye anlamış değilim.

Bir mağlubiyet aldık, hemen sallamaya başladınız diyecekler ama ben 3 maçtır aynı şeyleri söylüyorum. Oyunu okuma kabiliyetin çok zayıf Hocam...

samsunum

mimar55

Yapılan değişiklikler 80 dk oynanmayan oyun bana göre hocanın hatalarıyla dolu bir maçtı. Olsun ama biz bitti demeden bitmez
Ama sizde biz böyle dedikce bizi bitiriyorsunuz biraz koşun ya

ethm55

Mac sonu olaylar hakkında bilgisi olan varmı ?

hacettepeli

1 maç yenildik diye yerden yere vurmayalım futbol bu. iç sahada kayıp vermezsek arzu ettiğimiz yerlere geliriz zaten.

Karabudun

Alıntı yapılan: ethm55 - 10 February 2013, 16:53:15
Mac sonu olaylar hakkında bilgisi olan varmı ?

Bolu' nun pankartını almışız, yırtmışız diye laflar dönüyor ortada. Yok mu malumatı olan?

emre__ss

Sağlık olsun deyip,Rize maçına daha kuvvetli ve moralli hazırlanmamız lazım.

fanatik samsunsporlu

rize maçında cenk ahmet sol tarafı felç eder böyle oynarsak

samsun 55