Antalya'daki Samsunsporlular !

Başlatan oguzhann555, 09 February 2013, 23:40:11

« önceki - sonraki »

oguzhann555

Merhaba ..
Ben akdeniz Üniversitesinde okuyorum ve inanıyorum ki bir deplasman otobüsünü yada minübüsünü dolduracak varızdır :))
Bunun için Facebook'ta bir sayfa oluşturduk sizde Antalyadasanız lütfen bize katılın; eğer değilseniz Antalyada yaşaya veya okuyan arkadaşlarınızı böyle bir oluşumdan haberdar ederseniz seviniriz :)

Facebook'daki sayfa http://www.facebook.com/pages/Akdenizli-Samsunsporlular/438721576198666?fref=ts

Herşey Samsunspor için !  samsunspor_x

emre

kolay gelsim kardesim.
Ant55'e haber versek ya, gerçı ulasabilecek olan var mıdır :)

oguzhann555

Teşekkür ederim :) Kendisini tanımıyorum ama tanışmayı çok isterim bu arada faceim http://www.facebook.com/profile.php?id=1065655138 bu.

Birde facebookta sayfası olan arkadaşlarda sayfamızı paylaşırlarsa daha geniş kitleye ulaşmı oluruz  :)

ahmetsefa55

hayırlı olsun.
murat abi doğan abi var size her konuda yardımcı olur dıye dusunuyorum.

oguzhann555

Tabiki özellikle Antalyada uzun süredir yaşayan kişiler varsa çok yararlı olur. Umarım duyarlar sesimizi :))

Sonuna Kadar 55

ben kurmak isterdim nasip sana olmuş kardeş..hayırlı olsun

burakbas

Hayırlı uğurlu olsun. Oteli olan taraftarimiz çıkması temennisiyle :D
Şaka maka Doğan abi yardımcı olur diye düşünüyorum.

oguzhann555

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 10 February 2013, 01:58:53
ben kurmak isterdim nasip sana olmuş kardeş..hayırlı olsun

Kimin kurduğunun ne önemi var amaç birlikte olmak :) Eğer Antalyadaysanız irtibatta olalım.

Sonuna Kadar 55

oguzhann555

Ben Alanyadayım iletişim bilgilerini yazdım yukarıda umarım beraber birşeyler yapabiliriz.

Sonuna Kadar 55

bende merkez deyim ve belek turizim cennetideyim.

doðan

ooo antalya dan da kardeşler çıkarmış..
oğuzhan anyalya merkezde ANZ ve ben birde sonuna kadar 55 var şimdilik
çok samsunlu var birkaçtane büyüğümüzde var samsunspor lu ama samsunsporlu az ...

oguzhann555

Ne güzel işte bize az ama öz kişiler lazım zaten :) Hadi deplasmana gidiyoruz diyince bir minübüsü dolduracak bir elit kadromuz olsa yeter. Facebook profilimi sayfayı yukarıda yazdım biz burda 3 4 samsunlu varız; Antalyada oturan 3 4 tane arkadaşlada sayfa aracılığıyla ben iletişim kurdum sizlerlede iletişimde olursak ilerde Akdenizli Samsunsporlular olarak niye deplasman yapmayalım :)

kalptenþimþek

antalya gurubunun sayısının artıyor olması güzel..eskiden iki kişi ikisi de aday seçim tıkanıyordu mamafih artık demokratik bir seçim yapabilirler

oguzhann555