PTT 1.LİG 21.HAFTA | Boluspor - SAMSUNSPOR' UMUZ

Başlatan burakbas, 03 February 2013, 22:37:55

« önceki - sonraki »

Desiqner

Son maçta oynanan futbol o kadar özgüven verdiki kendi adıma bolu maçını rahat alırız gibime geliyor.Allah'ım utandırmasın.

Karabudun

Bolu için de en az bizim kadar önemli bu maç. Bana göre Bolu her zaman ciddiye almıştır bizimle olan maçlarını. Bizi yenmek onlar için büyük moral olacaktır, sıralamamıza aldanmayıp epey ciddiye alırlar. Bu nedenle sanmıyorum ki kolay pes etsinler. Bolu' da oynadığımız  son maçtaki gibi bir maç izleriz. Bastırırız, yemeden atarız ve skoru korumaya çabalarız. Tahminim  bolu_x 0  samsunspor_x 1

seskat

Alıntı yapılan: feticalik - 04 February 2013, 00:56:43
Grup İstanbul 55 yine armanın peşinde hedef 2 full otobüs.

Nerde saat kacta toplanıp gidilecek boluya? Nasıl ulaşırım Grup İstanbul 55 'e ?

HoliganSamSunLu

bolu maçın yanmesekte yenilmeyiz diye düşünüyorum ama tabiki 3 puan olursa ballı börek olur..

King1965

bolu macnı alsın bu topcular hepsını sırtımda tasımaya razıyım :D

samsunum

ahmetsefa55

bjk macinda elestilmisti 1 hafta boyunca.bakalim hangi takim kurban edilecek.
cok zor penalti veren cok zor kart gosteren bir hakem.

emre__ss

55_OrHaN_55

2 sene önceki bolu maçını dün gibi hatırlıyorum. Çok sıkı bir maçtı, deplasmanda Agbetu'nun zımba gibi füzesiyle 1-0 yenip şampiyonluk havasına girmeye başladığımız maçtı. İnşallah bu maç ta alt sıralardan yukarı doğru tırmanışımızı hızlandırıp hedefimizin değişmesine sebep olacak bir galibiyetle neticelenir.

Karabudun

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 06 February 2013, 22:41:18
2 sene önceki bolu maçını dün gibi hatırlıyorum. Çok sıkı bir maçtı, deplasmanda Agbetu'nun zımba gibi füzesiyle 1-0 yenip şampiyonluk havasına girmeye başladığımız maçtı. İnşallah bu maç ta alt sıralardan yukarı doğru tırmanışımızı hızlandırıp hedefimizin değişmesine sebep olacak bir galibiyetle neticelenir.

Abdülaziz' in harcadıklarını da gayet iyi hatırlarsın o zaman. O maçtan itibaren tepkileri üzerine çekmeye başlamıştı.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: sener.eren - 07 February 2013, 00:12:11
Abdülaziz' in harcadıklarını da gayet iyi hatırlarsın o zaman. O maçtan itibaren tepkileri üzerine çekmeye başlamıştı.

ne günlerdi. :)

feticalik

Alıntı yapılan: seskat - 06 February 2013, 01:53:46
Nerde saat kacta toplanıp gidilecek boluya? Nasıl ulaşırım Grup İstanbul 55 'e ?

"0539 447 14 73 numaralı telefondan Tugay'a ulaşabilirler."

Özcan İNAN

Bolu 4 maçtır yenilmiyor 3 galibiyet 1 beraberliği var ama Samsunsporumuzun son 2 maçta ortaya koyduğu performans da ortada bu maç Allah'ın izniyle bizimdir.
Bekle Bolu Karadeniz'in Kralı Geliyor... :)

babasamsunlu

bizde 4 maçtır yenilmioruz. 2 galibiyet 2 beraberliğimiz var. sadece 1 gol yedik ;)

HoliganSamSunLu

5. maçta takalım boluya her bizim seri devam etsin galibiyet serisine geçelim..