PTT 1. LİG 20. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor

Başlatan 55__Gurbet__55, 27 January 2013, 17:13:54

« önceki - sonraki »

feticalik

primleri diğer maçtan bir gün önce vericen gelicekler gaza falan :D tabi ben anlamadığım için burdan öyle konuşuyorum :D

maviay55

abdulkadirden goller bekliyorum. tribünle maçı alacağız güldür yüzümüzü samsunsporum

FaT1h

samsunspor.co.nr

Dün aksam Errea'dan aldigim bilgi maraton biletlerinin tukendigi yonundeydi.
Dun aksam antalya macinda tribunler bombos, takim super ligde 2.siraya yukselmis.
Maraton biletlerini bitirmisiz,1.ligde rahatlamaya calisiyoruz.
Bu takimda emegi gecen herkese,takiminin pesinden kosulsuz gidene de helal olsun.

King1965

sabah 10 da Stadyumun önündeki bilet gişelerinde yogunluk vardı. maraton biletleri tükenmiş herkese duyurulur

hakan55

takımdaki ışığı geçen hafta taraflı tarafsız herkes gördü. Bu maçta da geçen maçın üstüne koyarak daha ezici futbolla galip geliceğimize inanıyorum. Bu takım bir kaç hafta sonra bize başka hesaplar yaptıracak inşallah

teksas3455

Biletler kaçta satışa çıkıyor abiler bilgisi olan var mı

beşnumara

Ezici futbol oynamaya devam ederiz ama skora yansıtmakta sıkıntı yasiyoruz. Kartal da iyi kapanan ekip inşaallah zamanla daha da iyi olacagiz.

Ollivanders

King1965

germencisse

Göztepe karşılaşmasında Samsunspor'umuzun  yeni tranferlerinin yerine yavaş yavaş oturduğunu gözlemledik. Disiplinli oynayan bir takımımız vardı, insiyatif alan oyuncularımızın olması skoru lehimize korumaya yetmişti.Kartalspor ligde kapanarak oynayan takımlardan hücümu her zaman ikinci planda bırakan ,ağırlıklı olarak kontra ataklar ile gol arayan ekip.Transfer döneminde de bu doğrultuda Torku Konyaspor'dan Ali Zitouni yi kadrolarına takviye ettiler.

Yine orta sahada maçın ilk düdüğünden itibaren baskıyı kuran taraf biz olursak, rakibimize top yüzü göstermezsek, yüzü gülen taraf biz oluruz.

Kağıt üzerinde mücadelenin favorisi gibi gözüksekte,rakibimizi yabana atmamalıyız. Devre arası transfer döneminde 3 oyuncu ile yollarını ayırıp 6 oyuncu ile de kadrolarını güçlendirdiler. Manisaspor karşısında iyide bir oyun ortaya koyan Kartalspor karşılaşmadan sonra yönetimleri beklenmedik bir şekilde  Özcan Kızıltan ve ekibi ile yollarını ayırma kararları almışlardı.

Şuanda başlarında teknik direktörlerinin bulunmamasıda bizim için risk teşkil etmekte, bu dönemdeki takımların nerde ne yapacağı hiç belli olmuyor,kısacası puan kaybetmeye tahammülü bulunmayan iki ekibin karşılaşmasını izleyeceğiz bu hafta. 3 puan ile ayrılacağımız bir maç olması dileğiyle. Geçen hafta tek gol ile hayata dönmüştük bu haftada Kartalspor ile kanatlanalım

Alıntıhttp://www.samsunsporluyuz.net/yazar/5226-melih-kopuz-hayata-donduk-kanatlanma-zamani.html

furkan5534

cany

göztepe maçı gibi yine full tribünle maçı alacaz gibi geliyo :evet:

hakan55

Uzun zamandır hiç bir maç için bu kadar heycanlandığımı hatırlamıyorum. Utandırma allahım..

kumköylü ahmet

TRT web sayfasi suan gecici olarak hizmet disi...insallah mac saatine kadar duzeltirler