PTT 1. LİG 20. HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor

Başlatan 55__Gurbet__55, 27 January 2013, 17:13:54

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

erciyes ligin en iyi topunu oynuyor kardesım yanlısın var.

Desiqner

Alıntı yapılan: muhalif - 02 February 2013, 16:52:10
erciyes ligin en iyi topunu oynuyor kardesım yanlısın var.

Rakibi güçlü olduğu için bugün beğenmedim ben :))
Ama doğru genel olarak güzel futbol oynuyorlar...

samuray

averajlada olsa 15 .e çıktık alt sıralardan bir an önce kurtulmamız için kartalı da yenmemiz gerekir acilen üst sıralara samsunsporum samsunspor_x samsunspor_x

King1965

2 bin tane bilet kalmıs onlarda yarın stad onunden verilecekmis

samsunmania

Yarın maç bizim. Rahat olun. Seyirci yarın boğar Kartal'ı.

hakan55

Storede bile bilet kuyruğu vardı. Stad full olur ve kartalı ezeriz allahın izniyle..

Sadece Samsunspor

ramcQ_55

Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden işde samsun kartal macı öle bişe..

Ayberk

bilet var mı abiler, erken saatlerde alabileceğimiz bir yer var mı? son dk'da misafir edeceğimiz bir arkadaş çıktı

SSKLA

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 February 2013, 00:38:20
bilet var mý abiler, erken saatlerde alabileceðimiz bir yer var mý? son dk'da misafir edeceðimiz bir arkadaþ çýktý

2 bin bilet kalmış abi :)

Ayberk

kumköylü ahmet

suanki macimiz kartal gerisine sonra bakariz evelallah..

Sioux

kumköylü ahmet

hadi yatin yoksa gecmiyo vakit böyle..ALLAH rahatlik versin hepinize ben kacdim..yoksa dakikalar sanki durmus durumda

mehmet yılmaz

Öncelikle Kartal'ı yenmeliyiz. Sonrasında çok ciddi bir çıkış yakalayabiliriz. Hatta eğer yenersek bu hafta büyük ihtimal Göztepe'yi alta alabiliriz. Taraftar desteği çocukları olumlu etkiliyor. Geçen sezon tersi oluyordu sanki. Ancak bire bir konuşmalarda taraftar desteğinin olumlu yansıdığını görüyoruz. Kartal maçında sezonun seyirci rekoru kırılır bence, biletler iyice azalmış zaten.

Ayrıca Göztepe maçı primleri hafta içinde ödendi futbolculara. Motivasyon için sıkıntıları kalmadı.