Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

U18'de Bayram diye bir oyuncumuz oynuyor şuan.Aynı Canberk gibi fırfır bir oyuncu.Gelecek vaad ediyor...
Mehmet Yılmaz ve Doğan'ı konuşmuyorum bile onlar bu liglere fazla :)

Levent ÖCAL

Desiqner

King1965

Maç Sonucu U18 | Samsunsporumuz 1:2 Fenerbahçe

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Desiqner - 23 January 2013, 14:21:36
U18'de Bayram diye bir oyuncumuz oynuyor şuan.Aynı Canberk gibi fırfır bir oyuncu.Gelecek vaad ediyor...
Mehmet Yılmaz ve Doğan'ı konuşmuyorum bile onlar bu liglere fazla :)
Sağbek oynayan çocuktan bahsediyorsun sanırım bayağı hızlı ve ayaklarına hakim bir çocuk.

Ahmeti

Ne tesadüf bizimde bu aralar sağ beke ihtiyacımız vardı.

Jnr.Serkan

Çok boş insanlar.Altaya neden Büyük Altay deniyor,neden bütün izmir bunlardan nefret ediyor daha iyi anladım bu maç başlığında.

Desiqner

Israrla sağduyulu mesajlar attıkça , alttan aldıkça daha bir arsızlaşıyorlar.
Neyse konuştukları kadar olup olmadıklarını geldiklerinde göreceğiz.
Tribün olarak sağlam olurlar bence.Ve buda bizim tribünleri canlandırır...

Jnr.Serkan

Bizim tribünleri hiçbirşey canlandırmaz.Ancak çiço reis maratonun göbeğinde taşa çıkar bak bakalım bir defa göztepelilerin sesini duyuyormuyuz.Ama tabi bu çok zor bir ihtimal.

Ulan ben 20 yaşındayım benim atarlı giderli olmam gerek ,adam 30 yaşında atar gider yapıyor.Akıl yaşta değil başta diyorlarya boşa değil

Ahmeti

Alıntı yapılan: Desiqner - 23 January 2013, 17:00:26
Israrla sağduyulu mesajlar attıkça , alttan aldıkça daha bir arsızlaşıyorlar.
Neyse konuştukları kadar olup olmadıklarını geldiklerinde göreceğiz.
Tribün olarak sağlam olurlar bence.Ve buda bizim tribünleri canlandırır...

şu maçı alalım ben onlara vereceğim cevabı iyi biliyorum

King1965

03.02.2013 19:00    SAMSUNSPORUMUZ    -    KARTALSPOR

Bakican55

Burada ki bazı abilerim orada yazdıklarımdan ötürü bana kızdılar ama onlar izmir deki maçta bizim futbolcularımıza o kutsal armayı taşıyan adamlara koltuk attılar ve biz alttan alıyoruz hemde bütün olayları biz başlatmış gibi gösteriliyoruz ve bunlara karşı sesimizi çıkartmıyoruz ve ne adamlığımız kaldı ne de yalakalık yapmışız onlara biz susdukça üstümüze geliyorlar insanda sinirleniyor abilerim

cembaba

Twitter'da Teoman Abi'nin anısına saat:00.00'da  #terketmedisevdanbizi etiketini kullanacağız. Herkesten ricamız şimdiden kullanmayalım. 00.00'da herkes bir anda yazsın.

Serkan

Alıntı yapılan: Bakican55 - 23 January 2013, 21:58:08
Burada ki bazı abilerim orada yazdıklarımdan ötürü bana kızdılar ama onlar izmir deki maçta bizim futbolcularımıza o kutsal armayı taşıyan adamlara koltuk attılar ve biz alttan alıyoruz hemde bütün olayları biz başlatmış gibi gösteriliyoruz ve bunlara karşı sesimizi çıkartmıyoruz ve ne adamlığımız kaldı ne de yalakalık yapmışız onlara biz susdukça üstümüze geliyorlar insanda sinirleniyor abilerim

Kardeşim yazmayın diyoruz yazmayın muhattap almayın ne olacak orada sidik yarıştırınca adamların seviyesi yok tükürsen yaranı şükür diyecekler

FaTiH_HaN

Bir ara ajansspor da haberlerin altındaki yorumlardan dolayı g++ kanseri oluyorduk, şimdide td deki mal mal atışmalar yüzünden. 10 yaşındaki bir çocuğun yada 30 yaşında olup 10 yaşındaki çocuğun aklına sahip bir yetişkinin yazdığı mesajları dikkate alıp bütün Samsunspor taraftarına sallıyorlar. Ya yazmayın diye 80 defa söylendi geldiklerinde zaten çakıp göndericez neyin mücadelesini veriyoruz onu anlamıyorum.