2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

maraton

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 18 January 2013, 11:46:23
Ligin başlamasına 2 gün kaldı daha önce Türkiye'de hiç oynamamış bir Forvet, Hakan Bayraktar ve birde Sağbek henüz alınamadı bu yönetim ne kadar ağır!...

alayı i.ne bunların !!
pazardan domates alıyoruz çünkü..

55.hakan

Dimitrov Tesislerde

Samsunspor'un büyük uğraşlar sonucu anlaştığı ve kadrosuna katmak istediği Nikolay Dimitrov bu sabah Nuri Asan Tesisleri'ne geldi. Şu anlarda Başkan Emin Kar ile görüşme yapan oyuncunun tesisleri gezdiği öğrenildi.

N'sumbu'nun sözleşmesinin feshedilmesi halinde hemen imza attırılacak olan Dimitrov'un ligin 19. haftasında Samsun'da oynanacak Göztepe maçında kadroya girmesi bekleniyor.

HAKAN BAYRAKTAR'DA SON ROUND

Orta sahada top dağıtacak tecrübeli bir isme ihtiyaç duyduklarını belirten Samsunsporlu yöneticilerin, Hakan Bayraktar ile görüşmelerin olumlu yönde ilerledikleri öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklamasına rağmen transferi gerçekleştirmek isteyen Samsunspor cephesinin Mersin İdman Yurdu'nu da bu transfer için ikna ettiği öğrenildi.

Mersin ekibi ile Hakan Bayraktar arasında küçük pürüzlerin giderilmesi halinde bu oyuncunun da Samsunspor'a transfer olacağına kesin gözüyle bakılıyor. kaynak:haberexen

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: maraton - 18 January 2013, 12:26:09
alayı i.ne bunların !!
pazardan domates alıyoruz çünkü..
Başkanım mübarek cuma günü bayağı formdasın, takımla birlikte kampada gitmedin ama bu formunun sırrı ne diyeceğim gene kaptıracaksın neyse sormuyorum...  :)

samsunluhakan

BENCE bu transferlerle hedefimiz artık belli oldu hedef ligde kalmak olsaydı bu kadar transfer yapılmazdı
hedef playoff bence bankasyanın en iyi golcülerini aldık hedef artık süper lig beklentiler bu şekilde

maraton

Sol Açık

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 18 January 2013, 13:49:45
BENCE bu transferlerle hedefimiz artık belli oldu hedef ligde kalmak olsaydı bu kadar transfer yapılmazdı
hedef playoff bence bankasyanın en iyi golcülerini aldık hedef artık süper lig beklentiler bu şekilde

Dostum, yanlış anlama ama bu biraz uçmak oluyor. İlk 6'ya girmemiz için en az 51-52 puana ulaşmamız gerekiyor. Son 5 sezonda ligi 6. bitiren takımların puanları:
2011-12: Adana 53 puan
2010-11: Tavşanlı 51 puan
2009-10: Konya 55 puan
2008-09: Karşıyaka 51 puan
2007-08: Bolu 53 puan

Bu da 2.devrede en az 36-37 puan toplamak demek ki imkansız değil ama çok çok çok zor!

Kümede kalmak denen şeyi de hafife almayalım. Kümede kalan takımların (15.ler) puanları:
2011-12: Karşıyaka 39 puan
2010-11: Akhisar 33 puan
2009-10: Ç.Rize 40 puan
2008-09: Samsunspor 38 puan
2007-08: Samsunspor 39 puan

Yani 2.yarı en azından 25 puan alıp kendimizi garantiye almalıyız. Ve bence bu kadro bunun için kurulmuş durumda. Çünkü 25 puan da kolay değil, hafife almayalım.

fanatik samsunsporlu

yalnız ilk devre liderin topladığı puan da çok az.o yüzden pekte zor değil

ismail

ilk maçlarda iyi sonuçlar alınırsa 25i alan 35 i de alamaz mı?? 17 maçın 10 unu kazanmak kolay değil ama şampiyon olduğumuz sene geldi aklıma

isa55

takımlar birbirine çok yakın. hepsiyle berabere kaldık. alacağımız galibiyetler o takıma karşı 4 puan değerinde olacak.

Sol Açık

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 18 January 2013, 15:17:49
yalnız ilk devre liderin topladığı puan da çok az.o yüzden pekte zor değil

Ona da bakalım. Bu sezon ilk yarıyı 6.bitiren Adana Demir'in puanı 27; 15. bitiren Göztepe'nin ise 18.

Geçmiş 5 yıldaki ilk devrenin 6. ve 15.leri ise:
2011-12: Konya 27; Denizli 18
2010-11: Tavşanlı 29; Güngören 16
2009-10: Karşıyaka 29; Ordu 17
2008-09: Altay 28; Karabük 18
2007-08: Diyarbakır 27; Giresun 19

Yani üzgünüm ama büyük oynamalar yok. İlk yarı sadece 15 puan toplayıp, ligde 17. sırada olduğumuz gerçeğini unutmayalım. Biz 2 sezon kümede güç bela kalıp, 2 sezon sonra Süper Lig'e çıktık. Akhisar 33 puan gibi acayip düşük bir puanla (ve biraz da şansla) kümede kalıp, ertesi sezon Süper Lig'e çıktı.

Evet, Samsunspor'un yeri burası değil. Ama bu sezon kümede kalmak esas hedef olmalı.

ahmetsefa55

@solaçık

yaptıgın tespıt cok dogru.
ama ben seri yakalamamız durumunda o ekstra 10 puanı da alabılırız dıye dusunuyorum.
ama 1 hafta galibiyet 1 hafta maglubıyet alırsak anca küme düşmemeye oynarız.

Sol Açık

Alıntı yapılan: muhalif - 18 January 2013, 15:26:48
@solaçık

yaptıgın tespıt cok dogru.
ama ben seri yakalamamız durumunda o ekstra 10 puanı da alabılırız dıye dusunuyorum.
ama 1 hafta galibiyet 1 hafta maglubıyet alırsak anca küme düşmemeye oynarız.

Bence durum açık. 11 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi veya 10 galibiyet 6 beraberlik 1 yenilgi gibi birşey gerekiyor.

Ki bu da yetmeyebilir.

Olamaz mı? Elbette mümkün, ama ilk 5 maçta en az 10 puan toplamadan kendimizi bu havaya sokmamak gerek.

5trawberry

Bence ilk yarıdaki felaket oyun anlayışı ve kadroya rağmen bizi zorlayan iki maç içerdeki Bolu ve Antep Belediye maçlarıydı. Geriye kalan Hepsinde biz üstündük..

Verilen ara çok iyi geldi, psikolojik olarak kısa süre de olsa, baskı gitti yerine yeni bir çiçek açtı. İçerdeki maçların hepsinde üç puana talibiz..

Yenilmeyiz diye düşünüyorum.. 1-2 Berabere kalsak, dışarda telafi etsek, playoff olur olmasa da canları sağolsun kadroyu bozmadan seneye şampiyon oluruz..

s_uzunkaya

hakederek yenildiğimiz 2 bilemedin 3 maç vardı. diğer puan kaybettiğimiz maçların hepsinde de galibiyete yakın taraf bizdik ve galibiyette hakkımızdı. kondisyon eksikliği ve akabinde gelen son dakika golleriyle yaşanılan beraberlikler bizim son 20 dakkaya stressli girmemize neden olurken işin dahada kötüsü bu zaafımız rakip takımlara hep artı konsantrasyon sağladı. buna rağmen 4 malubiyetimiz var.... hedef kesinlikle süperlig diyorum bende....

brigand

Şimdilik bu hesaplardan uzak durmak dillendirmemek en iyisi. Önümüzdeki Tavşanlı maçını kazanmak en büyük hedefimiz şuan.