2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

emre

yönetim bence Göztepe'ye yapsın kıyağını Nsumbu'yu kiralasın onlara :)

Serkan

Bok mu var da konu acıyorsun ? Actın da ne oldu ?

minci

Ben çilek istiyorum. Bu pasta çileksiz yenmez.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Serkan - 17 January 2013, 22:10:02

Konu ne ben konuyu bulamadım üstad :S Link felan gönderebilcek misin bir şekilde acaba ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 17 January 2013, 22:10:02
hiç sorma abi.ben bıseler yazdım ama yazmasamıydım ? sileyim mi ?

Serkan

Td ana sayfaya açmış birde verin Samsunspor düşmanlarına koz bir öğrenmediniz oranın ss.biz olmadıgını

Serkan

Alıntı yapılan: muhalif - 17 January 2013, 22:25:08
hiç sorma abi.ben bıseler yazdım ama yazmasamıydım ? sileyim mi ?

Olan olmuş ****** et

maviay55

hayırlı uğurlu olsun..zor şartlar altında yönetimimiz on numara transferler yapmaya devam ediyor Allah razı olsun 2.yarı yüzümüz gülecek inşallah

evolution55

her şey güzel gidiyor takım 2.yarı süper olacak inşallah  :_nazar kıskananlar da kına yaksınlar bi taraflarına artık  :D

twitter

ön liberoda sıkıntı var maalesef, hakan bayraktar diyorum sadece.

kadroda ciddi anlamda iyi seviyelere geldi.

emre

kadro olabilecek en iyi hale geldi, anca bu kadar olur ama bir türlü insanın içi rahat etmiyor. 2 maç kazansak havaya giricem  :D Şaka bir yana umarım her şey düzgün gider bu sefer de bu yönetim hak ettiği başarıyı görür.

kavak_55

başarı inşallah olur olmasada bu yönetime her hadukarda teşekkürü bir borç biliyorum.ALLAH razı olsun emin başkan ve ekibinden. inşallah artık susadığımız başarılar gelir. herşeyin hayırlısı.

seyf55

herşey güzelde şu nsumbu başımızı ağrıtmadan hemen gitse dimitrov imzalayamayacak yoksa

davidsavage

Yönetim taraftar,futbolcular... 2.devre bambaşka bir Samsunspor olacak inşallah.

Ertuğrul Sağlam

18 January 2013, 11:46:23 #1124 Son düzenlenme: 18 January 2013, 11:59:48 Ertuðrul Saðlam
Ligin başlamasına 2 gün kaldı daha önce Türkiye'de hiç oynamamış bir Forvet, Hakan Bayraktar ve birde Sağbek henüz alınamadı bu yönetim ne kadar ağır!...