2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

usare

Shane_Falco

Desiqner

Alıntı yapılan: samsunum - 17 January 2013, 18:49:42
Ya td ye konu açtım açmaz olaydım !

Konuşanın ağzını tutamayız konuşsunlar hocam bırak.

Desiqner

Emin Başkandan rica edelim Suat Kılıç'a teşekkür etmesin artık.Suat Kılıç Samsunspor'a başarı dilese başka yana sürecekler artık...

ChucKeR

dimitrov arsenal scoutlarının vaktiyle izlediği topçuymuş bu bile değerli bence.

takımın teknik kapasitesi bayağı arttı inşallah besim hoca uzun toptan vazgeçer artık bu saatten sonra

samuray

ya ikik gün siteye giredim gelişmeler hayli iyi şaşırdım çok güzel bi kadro oluşturulmuş dimitrov hakan bkayraktar da kesinleştimi bundan iyisi şamda kayısı hesabı raha ne olsun teşekkürler yönetim emin başkan

Stoper

Alıntı yapılan: samsunum - 17 January 2013, 18:49:42
Ya td ye konu açtım açmaz olaydım !

İyi o zaman oradaki kaypaklara tek başına laf anlatmaya çalışırsın. Kartal,Denizli,Göztepe,Karşıyaka hepsine tekrar tekrar yazmak,Samsunspor'a sallamak  için mis gibi konu açmışsın.

jean

Hayirli olsun butun transferler ins hepsi yarar saglarda ligde kaliriz seneyede ait oldugumuz yere doneriz ins

teksas3455

Spor55 sayfasında Nsumbu ile yapılan ilk görüşmelere sonuçsuz kaldı diyor  :(

cezayir55

SSKLA

Alıntı yapılan: teksas3455 - 17 January 2013, 20:23:51
Spor55 sayfasında Nsumbu ile yapılan ilk görüşmelere sonuçsuz kaldı diyor  :(

biz lazar'ı bahia'yı yollamış takımız n'sumbu mu sıkıntı olacak hiç sanmıyorum.

Sol Açık

Harika bir iş yapılmış. Bu kadroya bir de Hakan Bayraktar eklenebilirse, çok ihtiyatlı bir insan olan ben bile "sezon sonunda kendimizi play-off'a atıp, oradan seneye Süper Lig'e çıkabiliriz" diyebilir.  ;)

Gerçekçi bakarsak, bu sezon için önemli olan ligde kalmak, çünkü ikinci devrede 36-37 puan almadan play-off'a kalmamız mümkün değil. O kadar puan alırsak da zaten efsane oluruz.

Ama her durumda bu sezonu makul bir yerde bitirirsek, takımımız biraz oturur ve gençlerimizle, onların başındaki "futboldan anlayan" yönetimimizle seneye aslanlar gibi "evimize döneriz"!

Gerçekten de yönetime tebrikler ve teşekkürler.

55(tuncay)55

55(tuncay)55

sadininde dedigi gibi şimdi onlar düşünsün :D

cany

helal olsun be yönetim. acayip transferler yaptık yalnız :) :_nazar