Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Levent ÖCAL

Bu resimdeki mont/polar herneyse bundan nasıl temin edebilirz? Bilen var mı?

burakbas

errea dan alıp, arma bastirabilirsin. eger store da yoksa. oncelik store, yoksa dedigim yol.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: burakbas - 16 January 2013, 15:18:22
errea dan alıp, arma bastirabilirsin. eger store da yoksa. oncelik store, yoksa dedigim yol.

errea ya geçen hafta bakmıştım ama böyle birşey gözüme çarpmadı store da da yok bildiğim kadarı ile.

burakbas

Abi ben buradaki(Ankara) errea'ya bakar, sana bilgi veririm. Samsun'da her ürün yok.

seyf55

Karabudun

Bu dangalaklar yüzünden alay konusu oluyoruz.Tanıyan, bilen varsa bir şekilde uyarsın ya da telini paylaşsın.Arayalım, giydirelim.Böyle rezalet mi olur? Bu milletin anası, bacısı gitmiyor mu o mağazaya, bunu hesaplayamıyor mu bu şerefsizler? Yoksa pz..nklik mi yapıyorlar, onu mu ima ediyorlar?Sinop'ta yaşıyorum.Samsun'da olsam ALLAH şahit, gider sorarım.O mağazaya gidip alışveriş yapanın aklının kabına diyorum.Ahlaksız herifler :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
Medya da dünden razı ne kadar şerefsizce hadise yaşanıyorsa zart rastlıyoruz gazetede, nette.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/812065-samsunda-hayrete-dusuren-slogan

FaTiH_HaN

Tecavüz haberi olmasında ben bunlara razıyım.

Tufan

Fenerin yedigi son gol 4 sene onceki Giresun deplasmanda yedigimiz komedi golun benzeri :)

lucarelli

Bursa ne zaman bir şeyler yapmaya başlasa Ertuğrulu tribüne yolluyorlar. Ertuğrul Sağlam'ın tribüne yollandığı bir ülkede sahada hoca kalmaması lazım.

ugrass

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 January 2013, 23:04:07
Bursa ne zaman bir şeyler yapmaya başlasa Ertuğrulu tribüne yolluyorlar. Ertuğrul Sağlam'ın tribüne yollandığı bir ülkede sahada hoca kalmaması lazım.

ya hakemler ertugrul hocaya takmıs ya da biz yanlıs tanıyoruz =)

Tufan

lucarelli

Fenerbahçenin elinden şampiyonluğu almanın cezasını çekiyor Etruğrul.

mimar55

Mac 2-1 olunca hakeme ne oldu ya adam u donusu yapti al_sana boyle vurasim geldi hakemin kafasina

ahmetsefa55

bence alakası yok.
fener cok ısteklıydı.
kalıtelı adamları var.
ıyı donus yaptılar.
ama bursaya da helal olsun.
kımle oynarsa oynasın galıbıyet ıcın cıkıyor sahaya.

beşnumara

Ertuğrul hoca ışık gördüğü gençleri gözü kapalı sahaya sürüyor. Yeni transferleri sag bek şeneri begendim derken ceza alaninda bursa icin tehlikeli oldugunu farkettim. Bursa savunması çok kötü israrla paraya kiyip o bölgeye adam almiyorlar. Yalniz Bursa fena karisti yönetime Ertuğrul hocaya cok tepki var. Bir de uzun zamandir bursa tribünlerini böyle dolu görmedim yagmura ragmen naklen yayina ragmen.