2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

burakbas

Alıntı yapılan: doğan - 15 January 2013, 22:05:57
laaaannn
kopartmayın beni  :D ;D
kütahyanın en meşhur gözlemecisinde gözleme ayran artık  :kanka: ;)

komur isletmelerinde bir abimiz var,  gelin çay simit yapalım demedigin icin varol doğan abi. 8)8):D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

CurvaSs

usare

teksas3455

MARK GORMAN VE SERGEİ GÖNDERİLDİ!

Kazak Futbolcu Marc Gurman ve Denenmek Üzere Kampa Katılan Sergie Takımdan Gönderildi. Ayrıca Tüm Futbolcuların, Şuana Kadar Bütün Alacakları Ödendi.

Spor 55 Programı

samsunmania

Gurman mı? Hayırdır? Sağ bek yokluğunda.

cembaba

Pendik maçında bir çok kişi beğenmedi. Ayrıca çok hata yaptı. Besim Hoca'da sanırım pek tutmadı bu çocuğu.
Anladığım bu şekilde.

seyf55

hakan reisss gelirse çok iyi olur çokta güzel olur :evet:

seyf55

avrupadaki samsun facebook sayfasında hasbi ağanın oğlu tarık menteşin önümüzdeki kongrede başkanlığa aday olacağı yazıyor ne kadar doğru bilemem

mehmet yılmaz

Hakan Bayraktar, Belçika'ya dönmüş. Ailevi sebeplerle futbolu bırakmış. :(
Yine de bastırmak lazım gel 6 ay bizde oyna, sonra onu 1.5 yıl yapalım diye...

Desiqner

Alıntı yapılan: CemBaba - 16 January 2013, 00:31:02
Pendik maçında bir çok kişi beğenmedi. Ayrıca çok hata yaptı. Besim Hoca'da sanırım pek tutmadı bu çocuğu.
Anladığım bu şekilde.

Bir mevkide daha açığımız oldu.Şimdi sağlam bir sağ bek ve Hakan Bayraktar inş...

cembaba

Ailesini de getirsin buraya mutlu mesut yaşasın memleketinde. Reyis gel de yakalım ortalığı :(

seyf55

6 ay gelsin oynasın bizde sonra istiyorsa bıraksın :evet:

Kaya

Futbolu ve Samsunsporu bu kadar seven bir adam bir şekilde bize gelir..Mersinden ayrılmak için söylediği bir yalandır diye düşünüyorum.  :D

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Kaya - 16 January 2013, 00:48:59
Futbolu ve Samsunsporu bu kadar seven bir adam bir şekilde bize gelir..Mersinden ayrılmak için söylediği bir yalandır diye düşünüyorum.  :D

Aynısı benim aklımada geldi.Memleket olarak çok fesat düşünüyoruz sanırım :)

feticalik

Bence memleket olarak çok duygusal düşünüyoruz :)
Ben artik transfer beklemiyorum gelirse de sevinirim tabiki.
Yönetime çabalarından ötürü teşekkür ediyorum. Bence mevcut kadro keyifli bir futbol sunacaktır.

@hakanelgun bence'den kastım geçen sezonda bahsedilen uçuk transferlerdi yoksa Abdülkaderin fransada olmadığını bende biliyorum  :kanka: