2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: hakanelgun - 14 January 2013, 01:11:21
Ofeodu derken şu haberi mi kastettin  ;)

https://twitter.com/samsungol/status/290455679142084608

Son dak..1461 Trabzonspor 'lu santrafor Chikeluba Ofeodu bu akşam oynanacak Fenerbahçe kupa maçındın sonucuna göre Samsunspor'a gelebilir.

Ercüment Gül

Bizimle oynadıkları maçta bu eleman girince oyunun çehresi değişmişti.Bilmiyorum eğer oyuncuyu Samsun'a güzellik yapalım alın size bedava topçu diye vereceklerse olmasın bu iş.Ama profesyonel şekilde işliyorsa süreç işe yarayabilir bir oyuncu...

seyf55

serkan çalıkta trabzonlu derken yukarda arkadasın biri ergin keleş için napacaz trabzonluları topluoruz istemioruz manasındaa bişey demiş ona istinaden yazdım adamı asmak kesmek için değil yada emin baskanın nereli oldugunu öğrenmek için ki emin baskan samsunluyum diyor.

Sol Açık

Serkan Çalık, sakatlık vs yaşamazsa, sağlıklıysa, çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Evet, riskli transfer ama herşey "tam" istediğimiz gibi olacak değil ya.

Ayrıca tekrar yazıyorum, formda bir Serkan bize hiç yoktan birkaç maç kazandırabilir ki bir oyuncudan daha ne istenir?!

King1965

Kıvanç Karakaş, Şanlıurfaspor'da Kalmaya Karar Verdiğini Samsunspor'a Bildirdi.

cezayir55

hayırlısı olsu ne yapalım başka alternatiflere bakmak lazım

King1965

Samsunspor özellikle orta saha için futbolcu arayışları devam ediyor.Kıvanç Karakaş olmayınca,Adnan Güngör transferi tekrar gündemde...

Ercüment Gül

cezayir55

sezer badur,anıl taşdemir bunlar ne oldu

celebi

teksas3455

Ve kabus geri döndü :

Samsunspor özellikle orta saha için futbolcu arayışları devam ediyor.
Kıvanç Karakaş olmayınca,Adnan Güngör transferi tekrar gündemde...

@Ercüment Gül

kalptenþimþek

transferini bilmem ama Samsunspor Adnan için kabuslarının takımıdır artık..

seyf55

55.hakan

Şuraya bi transfer haberi yazın gözünüzü yiyeyim 2 gündür dedikodusuzluktan ciğerim söndü.

samuray

55.hakan

cezayir55