2012-2013 sezonu ara transfer dedikoduları

Başlatan 55.hakan, 24 December 2012, 00:11:18

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: cezayir55 - 13 January 2013, 13:28:01
sakatlık sorunu yok muydu serkanın

Urfa'da ilk 10 hafta sakatlığından dolayı oynamadı diye biliyorum.

55.hakan

Ben açıkçası Dimitrov gibi transferler bekliyorum Haluk,Serkan gibi futbolcular yedekten girecek oyuncular olarak alınıyordur.Bizi puan sıralamasında ileriye taşıyacak kaliteli oyunculara ihtiyaç var.

cezayir55

sol ayaklı oyuncumuz yok inşallah alınır

samsun 55

DİMİTROV VE ERGİN OLMADI

Kasımpaşa'nın kendisine söylemeden sözleşmesini fesih etmesine sinirlenerek ülkesine dönme kararı alan Dimitrov ikna edilemedi. Ergin Keleş ise Göztepe ile sözleşme imzaladı

İKNA OLMADI
Samsunspor'da transfer çalışmaları dün istenilen gibi gitmedi. Forvet hattını güçlendirmek isteyen Kırmızı-Beyazlıların Kasımpaşa'dan ayrılan Dimitrov ile boşta olan Ergin Keleş ile son görüşmeleri olumsuz geçti. Sözleşmesini habersiz fesih eden Kasımpaşa Kulübü'ne kızan Dimitrov ülkesine dönme kararı almıştı. Genel Koordinatör Hasan Şengün dün Dimitrov ile son kez masaya oturdu.

ERGİN GÖZTEPE'DE
Yapılan görüşme sonrası Dimitrov ikna olmadı ve ülkesine döneceğini söyledi. Bunun üzerine Kırmızı-Beyazlılar 2 gün içinde kararı açıklayacağını söyleyen Ergin Keleş'e yöneldi. Keleş'in menajeri ise Hasan Şengün'e PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile anlaştıklarını söyledi. Bunun üzerine Samsunspor çok istediği iki transferini gerçekleştiremedi.
:( :( :(

ult55ras

2 tane daha adem sarı aldık hayırlı olsun

55_OrHaN_55

Yapacak bir şey yok. Yönetim elinden geleni yaptı. İnşallah bu seneyi atlatırsak seneye daha sağlam gireriz lige.

jurista

13 January 2013, 15:24:17 #876 Son düzenlenme: 13 January 2013, 15:39:15 jurista

Bir forvet istatistiği değil  defans oyuncusu gibi.153 maçta 20 golü sanırım bizim sitenin halı saha takımındaki arkadaşlar da atarlar.

Ergin Keleş kimdir ? Samsunspor Trabzon kökenli oyunculara muhtaç olacaksa çıksın a2 deki çocuklar oynasın daha iyi .İyi ki olmamaış ,liglerde en gıcık olduğum topçulardan birydi.

Dimitrov keşke olabilseydi ,şengün beceremedi bu işi.Zaten beklemiyordum da becerebilmesini.

Yine de bu imkansızlıklarda iyi işler yapıldı ,emin başkanı tebrik etmek gerekir.

Shane_Falco

Ergin Keleş zaten gereksizdi.Dimitrov olsaydı güzel olurdu ama kısmet değilmiş.1 yabancı hakkımız hala duruyor bir oyuncu alınacaktır...

cezayir55

serge adında bir oyuncu deneniyormuş bilgisi olan var mı?

usare

lopez mi vardı birde. o haber asılsız mıydı acaba :o

twitter

ben ergin gelse sevinirdim. şahsen lig'de iyi performans sergileyeceğini düşünüyorum.

ismail

Karabükspor, Gençlerbirliği'nde forma giyen Ekigho Ehiosun ile anlaştı.

Deplasman rehberi Facebook sayfası

usare

ismail

cgr

Lopes asılsız benim bildiğim. Bir de bugün ki hazırlık maçında bir yabancı denenecekti ama...